تدوین برنامه ١٠ ساله برای بهره ورسازی مصرف آب


پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی گفت: برنامه ۱۰ ساله ای تدوین کرده ایم که طی آن آب را در بخش کشاورزی به طور کامل به بهره وری برسانیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمود حجتی، وزیر جهاد کشاورزی در نشست مشترک با کمیسیونر کشاورزی و توسعه روستایی اتحادیه اروپا اظهار داشت: برای توسعه همکاری های ایران با اتحادیه اروپا، باید موانع بانکی برطرف شود.
 
وی با بیان اینکه در این زمینه مشکلی از طرف کشور ما وجود ندارد، گفت: مشکل، بیشتر از طرف اروپایی است.
 
وزیر جهاد با اشاره به اینکه از همکاری مشترک در زمینه تحقیقات و انتقال فناوری های نوین کشاورزی استقبال می کنیم، ادامه داد: ایران دومین جمعیت شترمرغ در جهان را دارد و اولین تولیدکننده قزل آلای پرورشی در دنیا است.
 
حجتی افزود: در زمینه پرورش نژادهای اصیل اسب، سرمایه گذاری کرده ایم و قصد داریم بازار مشترک به خصوص با اتحادیه اروپا، در زمینه صادرات اسب داشته باشیم.
 
وی با بیان اینکه گیاهان دارویی ایران از جمله زمینه های همکاری با کشورهای اروپایی است، اضافه کرد: توسعه تولید، فرآوری و دستیابی به فرآروده های دارویی از گیاهان دارویی را در دستور کار داریم.
 
حجتی با بیان اینکه ۹۴ درصد زعفران جهان در ایران تولید می شود و آماده همکاری در زمینه ثبت و برندسازی زعفران با اروپائیان هستیم؛ خاطرنشان کرد: برنامه ۱۰ ساله ای تدوین کرده ایم که طی آن آب را در بخش کشاورزی به طور کامل به بهره وری برسانیم، ضمن اینکه در زراعت، به سمت اجرای سیستم های نوین هوشمند آبیاری حرکت می کنیم.
 
وی اضافه کرد: در دو دهه گذشته اقدامات خوبی در زمینه سلامت پسته داشته ایم و محموله های برگشتی پسته از اروپا کاهش یافته و امیدواریم به صفر برسد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13420 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان بازدید: 2249 ساعت: 4:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذای گلادیاتورها را دوباره به سفره‌ها بیاوریم یک کارشناس تغذیه معتقد است، نان جو یکی از بهترین ا...

  مصرف آب همراه با غذا موجب بروز یبوست می‌شود سیدعلی ابوالحبیب متخصص داخلی اظهار داشت: یکی از عل...

  بهداشت و تغذیه در سفر رعایت نكات بهداشتی در همه حال لازم است؛ اما دلیل ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پیشگیری از سرماخوردگی با این ماده غذایی ‌یک کارشناس تغذیه ضمن اشاره به افرادی که بیشتر در معرض ابتلا به سرماخوردگی قرار دارند، گفت: مصرف مکمل‌های ویتامین C تاثیر چندانی در پیشگیری از سرماخوردگی ندارد.
وزن ایده آل برای خانم ها چقدر است؟ اکثر مردم گمان می کنند که برای محاسبه وزن ایده آل خود ، فقط باید به قدشان توجه کنند اما حقیقت این است که برای محاسبه دقیق وزن ایده آل ، به غیر از قد ، فاکتورهای دیگری هم وجود دارد.
آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.
تغذیه در شرایط بحران كمبود غذا اولین پیامد شرایط بحران می‌باشد كه می‌تواند منجر به قحطی و ایجاد سوء تغذیه‌های پروتئین انرژی وك مبود ریز مغذی‌ها و در نتیجه تشدید شرایط بحران و شیوع انواع بیماری‌ها و یا افزایش مرگ و میر شود.