تدوین برنامه ١٠ ساله برای بهره ورسازی مصرف آب


پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی گفت: برنامه ۱۰ ساله ای تدوین کرده ایم که طی آن آب را در بخش کشاورزی به طور کامل به بهره وری برسانیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمود حجتی، وزیر جهاد کشاورزی در نشست مشترک با کمیسیونر کشاورزی و توسعه روستایی اتحادیه اروپا اظهار داشت: برای توسعه همکاری های ایران با اتحادیه اروپا، باید موانع بانکی برطرف شود.
 
وی با بیان اینکه در این زمینه مشکلی از طرف کشور ما وجود ندارد، گفت: مشکل، بیشتر از طرف اروپایی است.
 
وزیر جهاد با اشاره به اینکه از همکاری مشترک در زمینه تحقیقات و انتقال فناوری های نوین کشاورزی استقبال می کنیم، ادامه داد: ایران دومین جمعیت شترمرغ در جهان را دارد و اولین تولیدکننده قزل آلای پرورشی در دنیا است.
 
حجتی افزود: در زمینه پرورش نژادهای اصیل اسب، سرمایه گذاری کرده ایم و قصد داریم بازار مشترک به خصوص با اتحادیه اروپا، در زمینه صادرات اسب داشته باشیم.
 
وی با بیان اینکه گیاهان دارویی ایران از جمله زمینه های همکاری با کشورهای اروپایی است، اضافه کرد: توسعه تولید، فرآوری و دستیابی به فرآروده های دارویی از گیاهان دارویی را در دستور کار داریم.
 
حجتی با بیان اینکه ۹۴ درصد زعفران جهان در ایران تولید می شود و آماده همکاری در زمینه ثبت و برندسازی زعفران با اروپائیان هستیم؛ خاطرنشان کرد: برنامه ۱۰ ساله ای تدوین کرده ایم که طی آن آب را در بخش کشاورزی به طور کامل به بهره وری برسانیم، ضمن اینکه در زراعت، به سمت اجرای سیستم های نوین هوشمند آبیاری حرکت می کنیم.
 
وی اضافه کرد: در دو دهه گذشته اقدامات خوبی در زمینه سلامت پسته داشته ایم و محموله های برگشتی پسته از اروپا کاهش یافته و امیدواریم به صفر برسد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13420 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان بازدید: 2362 ساعت: 4:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پروتئین زیاد ، علت از کارافتادن کلیه ها طبق بررسی ها هر آمریکایی 7 برابر و هر اروپایی 5 بر...

  درمان آنفولانزا با انار پایگاه خبری لقمه: کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا دانش...

  کمبود آب، افراد را بد اخلاق می کند لقمه: کم آبی در افراد منجر به بروز بداخلاقی و پایی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

به دور ماندن از اضافه وزن و چاقی با این کارها اضافه وزن و چاقی یکی از معضلات انسان امروزی است. تغییر شیوه زندگی از یک سو و تغییر عادات غذایی و تمایل به مصرف غذاهای آماده و فوری (فست فودها)، غذاهای خیابانی و پرکالری از سوی دیگر روند اضافه وزن و چاقی و به موازات آن بیماری‌های ناشی از چاقی و اضافه وزن مانند دیابت، فشار خون، بیماری‌های قلبی، عروقی و ... روند رو به افزایشی را در کشور دارد و به این دلیل هزینه‌های درمان و مراقبت از این بیماری‌ها بار مالی زیادی را به دوش دولت و خانواده‌ها خواهد گذاشت.
چرا غذاها سرطان‌زا می‌شوند؟ متخصصان سلامت در آمریکا معتقدند که افزایش مقدار ماده شیمیایی آکریلامید در محیط زندگی موجب بروز سرطان در حیوانات می‌شود و در انسان نیز می‌تواند اثرات منفی مشابه داشته باشد.
کاهش وزن موفق با 10 نکته ساده شما در کم کردن وزن شکست نخواهید خورد مگر اینکه احساس ناکامی کنید.
مواد رژیمی که شما را چاق می کنند زمانی که افراد به دنبال کاهش وزن می روند، ممکن است هر روشی را امتحان کنند. انواع ورزش ها، رژیم های غذایی و حتی مواد غذایی که به مواد رژیمی شناخته می شوند.