تدوین برنامه ١٠ ساله برای بهره ورسازی مصرف آب


پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی گفت: برنامه ۱۰ ساله ای تدوین کرده ایم که طی آن آب را در بخش کشاورزی به طور کامل به بهره وری برسانیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمود حجتی، وزیر جهاد کشاورزی در نشست مشترک با کمیسیونر کشاورزی و توسعه روستایی اتحادیه اروپا اظهار داشت: برای توسعه همکاری های ایران با اتحادیه اروپا، باید موانع بانکی برطرف شود.
 
وی با بیان اینکه در این زمینه مشکلی از طرف کشور ما وجود ندارد، گفت: مشکل، بیشتر از طرف اروپایی است.
 
وزیر جهاد با اشاره به اینکه از همکاری مشترک در زمینه تحقیقات و انتقال فناوری های نوین کشاورزی استقبال می کنیم، ادامه داد: ایران دومین جمعیت شترمرغ در جهان را دارد و اولین تولیدکننده قزل آلای پرورشی در دنیا است.
 
حجتی افزود: در زمینه پرورش نژادهای اصیل اسب، سرمایه گذاری کرده ایم و قصد داریم بازار مشترک به خصوص با اتحادیه اروپا، در زمینه صادرات اسب داشته باشیم.
 
وی با بیان اینکه گیاهان دارویی ایران از جمله زمینه های همکاری با کشورهای اروپایی است، اضافه کرد: توسعه تولید، فرآوری و دستیابی به فرآروده های دارویی از گیاهان دارویی را در دستور کار داریم.
 
حجتی با بیان اینکه ۹۴ درصد زعفران جهان در ایران تولید می شود و آماده همکاری در زمینه ثبت و برندسازی زعفران با اروپائیان هستیم؛ خاطرنشان کرد: برنامه ۱۰ ساله ای تدوین کرده ایم که طی آن آب را در بخش کشاورزی به طور کامل به بهره وری برسانیم، ضمن اینکه در زراعت، به سمت اجرای سیستم های نوین هوشمند آبیاری حرکت می کنیم.
 
وی اضافه کرد: در دو دهه گذشته اقدامات خوبی در زمینه سلامت پسته داشته ایم و محموله های برگشتی پسته از اروپا کاهش یافته و امیدواریم به صفر برسد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13420 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان بازدید: 2405 ساعت: 4:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه پوستی لطیف داشته باشیم تحقیقات صورت گرفته توسط دانشمندان ثابت می‌کند که ت...

  دیالیزی‌ها آجیل نخورند یک متخصص کلیه گفت: دیالیزی‌ها تا حد امکان آجیل نخو...

  هفت ماده نفاخ را بشناسید لقمه:

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مزاج پاییز و زمستان و تدابیر آن مزاج این فصل، سرد و خشک است. مزاج فصل پائیز در سرما و گرما معتدل، ولی در تری و خشکی همانند بهار به اعتدال نیست چون آفتاب تابستان هوا را کاملاً خشک نموده و اسباب تری در این فصل چندان آشکار نیست.
توزیع آب معدنی ۳۰ تا ۶۰ هزار تومانی در بازار پایگاه خبری لقمه: از فرودین ماه امسال توزیع دو برند آب معدنی فرانسوی به نام های آب معدنی "پرییر" و "اویان" با قیمت های ۷ تا ۴۰ هزار تومانی در بازار آغاز شده است.
چیدمان منزلتان را یلدایی کنید وقتی به روزهای پایانی پاییز که شب یلدا حسن ختام آن است، نزدیک می شویم، بد نیست خانه هم رنگ و بویی دیگر بگیرد.
مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی پایگاه خبری لقمه: بسیار شنیده ایم که یکی از جذابیت های ایران برای گردشگران خارجی، بویژه اروچایی ها غذای ایرانی است اما این همه ماجرا نیست و رسانه های غربی به مزایا و معایب غذاهای ایرانی از منظر گردشگران پرداخته اند.