امروز؛ 100 هزار بسته غذایی میان زلزله زدگان توزیع خواهد شد


پایگاه خبری لقمه: دبیرکل جمعیت هلال احمر اعلام کرد: 300 نیروی هلال احمر در حال آواربرداری در مناطق زلزله زده هستند و هم اکنون در حال تحویل یک هزار دستگاه چادر دیگر هستیم و هفت هزار دستگاه چادر نیز تا پایان شب میان زلزله زدگان توزیع خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مصطفی محمدیون در حاشیه بازدید از مناطق زلزله زده شهرستان سرپل ذهاب گفت: از زمان اعلام زمین لرزه، تاکنون 100 تیم عملیاتی به مناطق زلزله زده اعزام شده که از استان‌های کردستان، ایلام و همدان بودند.

 
وی با بیان اینکه در حال حاضر 300 نیروی هلال احمر با امکانات و تجهیزات کافی در حال آواربرداری و نجات مصدومان از زیر اوار هستند، عنوان کرد: دو تیم مجهز به سگ زنده یاب در منطقه برای کمک به افراد گرفتار در زیر آوار در حال فعالیت هستند.
 
دبیرکل جمعیت هلال احمر درباره توزیع یک هزار دستگاه چادر و پنج هزار تخته پتو میان آسیب دیدگان تاکید کرد: هم اکنون در حال تحویل یک هزار دستگاه چادر دیگر هستیم و هفت هزار دستگاه چادر نیز تا پایان شب میان زلزله زدگان توزیع خواهد شد.
 
وی با تاکید بر اینکه  10 فروند بالگرد از نواحی مختلف کشور به استان کرمانشاه اعزام شده است، خاطرنشان کرد: امروز 100 هزار  بسته غذایی هم میان زلزله زدگان توزیع خواهد شد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :هلال احمر

کد: 13446 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان بازدید: 2806 ساعت: 3:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 ارائه ۲۶۲ هزار خدمت دارویی و درمانی به حجاج ایرانی از سوی هلال‌احمر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
3 هلال احمر ایران برای ارسال دارو و غذا به غزه اعلام آمادگی کرد ۱۴۰۲ جمعه ۲۸ مهر
4 تلاش برای واردات واکسن ویژه کودکان/ پیگیری واردات واکسن از منابع اروپایی ۱۴۰۰ دوشنبه ۸ شهريور
5 ۴۴۴ هزار دوز واکسن کرونا وارد کشور شد ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۰ تير
6 نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر پیام تسلیت صادر کرد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
7 معرفی نخستین نانوایی بشردوست در همدان ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
8 روزه داران در چادرهای سلامت هلال احمر رایگان ویزیت می شوند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ خرداد
9 هنگام سکته مغزی چه باید خورد؟ ۱۳۹۳ شنبه ۲۷ دي
10 تشریح خدمات امدادی و درمانی به زائران اربعین ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۰ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای آلوده به باکتری لیستریا که می‌خوریم! با وجود باکتری لیستریا در طالبی، E. coli در جوانه ...

  عجیب‌ترین روش های خوراکی مقابله با سرماخوردگی غذاهای طبیعی خیلی بیشتر از غذاهای پرکالری خاصیت دا...

  5 چربی سالمی که باید مصرف شود لقمه: برای متناسب کردن وزن، یاد بگیرید چگونه برای ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین مکان نگهداری 5 ماده‌ مهم غذایی 5 ماده غذایی وجود دارد كه برخی از ما كم و بیش در خصوص جای نگهداری از آنها سردرگم هستیم. این مطلب شما را راهنمایی می‌كند تا بدانید كجا باید از این مواد غذایی نگهداری كنید.
چرا غذاها سرطان‌زا می‌شوند؟ متخصصان سلامت در آمریکا معتقدند که افزایش مقدار ماده شیمیایی آکریلامید در محیط زندگی موجب بروز سرطان در حیوانات می‌شود و در انسان نیز می‌تواند اثرات منفی مشابه داشته باشد.
بفرمایید دسرهای سبزیجاتی اگر نگران قند خون تان هستید، دنبال راهی برای افزایش سبزیجات مصرفی‌تان می‌گردید و نمی‌خواهید قند و چربی زیادی مصرف کنید اما درعین‌حال عاشق دسر هستید می‌توانید سبزیجات را دریابید.
انواع سبزی‌خوردن و خواص آنها تا چندی پیش سبزی خوردن پای ثابت اکثر سفره‌های ایرانی بود. وقتی سفره پهن می‌شد اولین چیزی که در مرکز سفره خودنمایی می‌کرد، یک سبد پر از انواع سبزی‌های تازه بود، اما حالا دیگر حضور این سمبل شادابی و طراوت سفره کمرنگ شده است.