عسل طبیعی با طعم پورشه


پایگاه خبری لقمه: عسل شکوفه لیمو که شرکت "پورشه لایپزیگ" آن را به بازار عرضه کرده است، توسط ۱.۵ میلیون زنبور عسل تولید می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اگرچه برند "پورشه" معمولا برای تولید ماشین‌های لوکس و سوپراسپرت با عملکرد بالا شناخته می‌شود، اما این شرکت در صنایع دیگر هم فعالیت دارد، همچون تولید قایق تفریحی، پوشاک، عینک و یا حتی گوشی موبایل که با همکاری شرکت‌های بزرگ تخصصی، در قالب شرکت "پورشه دیزاین" به طراحی و ساخت وسایل مورد نیاز خود می‌پردازد. حال باتوجه به این شرایط، کسب و کار جدید پورشه می‌تواند تولید "عسل" توسط شرکت "پورشه لایپزیگ" باشد که به تازگی محصولات آن راهی بازار شده است. درست شنیدید، عسل!!.

 
 
 عسل شکوفه لیمو که شرکت "پورشه لایپزیگ" آن را به بازار عرضه کرده است، توسط ۱.۵ میلیون زنبور عسل تولید می‌شود که در منطقه بیرونی کارخانه "لایپزیگ" زندگی می‌کنند و عسل‌های آنان در قوطی‌های شیشه‌ای با درب فلزی، تحت عنوان "Turbienchen" راهی بازار شده است که در زیر آن با یک فونت کوچک‌تر، به تولید این عسل توسط پورشه اشاره شده است.
 
 
باوجود اینکه مزرعه پرورش زنبور عسل پورشه از ماه "می" سال جاری کار خود را آغاز کرده است، اما در حال حاضر می‌تواند حدود ۴۰۰ کیلوگرم عسل تولید کند که در فروشگاه و مراکز خرید "پورشه لایپزیک" فروخته می‌شود.
 
 
 در ادامه گفتنی است که این ابتکار پورشه در مجموعه پروژه‌های زیست محیطی "پورشه لایپزیگ" قرار می‌گیرد که باعث می‌شود کل ذخایر طبیعت در اطراف منطقه پرورش زنبور عسل رشد پیدا کند. در سال ۲۰۰۲ میلادی، این شرکت در یک مساحت ۱۳۲ هکتار راه اندازی شد و این کار درحالی صورت گرفت که بسیاری از حیوانات وحشی بومی، پرندگان و همچنین مزرعه‌های قرار گرفته در این محدوده به روند عادی زندگی خود بدون مشکل ادامه دادند.
 
 
مدیر اجرایی "پورشه لایپزیگ" در خصوص پروژه جدید این شرکت عنوان کرد: اگرچه زنبورها در فصل زمستان می‌خوابند، اما این پروژه تاکنون بسیار موفق بوده و در سال ۲۰۱۸ میلادی گسترش خواهد یافت. ما این ابتکار عمل را در سال آینده میلادی هم ادامه خواهیم داد و قصد داریم تا آن را گسترش دهیم، بویژه ذخایر طبیعت ما که شرایط ایده آل را برای زنبورها فراهم می‌کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خودرو بانک

کد: 13683 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر بازدید: 4081 ساعت: 2:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
2 فعالیت زنبورداری از تولید تک محصولی خارج شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
3 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
4 کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
5 علی بهشتی: شهرستان گرمی قطب تولید عسل در كشور ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۴ تير
6 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
7 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
8 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
9 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
10 عسل صادراتی ۱۵ هزار تومان؛ طبیعی کیلویی چند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مشخصات وعوارض رژیم‌های غذایی غلط رژیم‌های نادرست و غیر علمی در ابتدا بسیار جالب به ...

  پیش غذاهای سالم تر فست فودها! راستش را بگویید! اگر دلتان بخواهد یک وعده فست‌فود ...

  مصرف میگو از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راه‏های مقابله با خستگی بعد از غذا همه ی ما با خستگی بعد از غذا آشناییم به خصوص بعد از ناهار که معمولا بیشتر از وعده های دیگر غذا می خوریم. اما آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا این اتفاق می افتد و یا در برابر آن چه کاری می توان کرد؟
آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.
نحوه برخورد با انواع مسمومیت ها مسمومیت‌های گوارشی از شایع‌ترین مسمومیت‌هاست كه می‌تواند ناشی از مصرف غذاهای فاسد، داروی اشتباه و یا بیش از حد، خوردن دارو به قصد خودكشی و... باشد.
بحران خشکسالی خوزستان چطور تشدید شد!؟ پایگاه خبری لقمه: صدور مجوز شالیکاری و انتقال تصمیم‌گیری در ارتباط با صدور مجوز سالانه کاشت برنج به نهادهای منطقه‌ای توسط هیأت وزیران، دولت را به بانی اصلی تشدید بحران آب در خوزستان تبدیل می‌کند.