طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه


پایگاه خبری لقمه: امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع پنکیک متفاوت آشنا کنیم. در این پنکیک، از تخم مرغ استفاده نمی‌شود. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل، با ما همراه باشید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع پنکیک متفاوت آشنا کنیم. در این پنکیک، از تخم مرغ استفاده نمی‌شود. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل، با ما همراه باشید.

 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه
 
مواد لازم:
 
آرد: 2 پیمانه
شکر: 4 قاشق غذاخوری
نمک: کمی
روغن: 4 قاشق غذاخوری
شیر: 2 پیمانه
پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
عسل: یک پیمانه
 
طرز تهیه:
 
آرد، شکر، بکینگ پودر، پودر کاکائو و نمک را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.
 
در ظرفی جداگانه، شیر و روغن را ریخته و پس از مخلوط کردن، آنها را به مواد خشک اضافه می‌کنیم و به آرامی هم می‌زنیم.
 
ماهیتابه‌ی کوچکی را انتخاب کرده و کمی از مخلوط آماده شده را داخل آن می‌ریزیم. وقتی یک طرف پنکیک، پخته شد، آن را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر آن نیز پخته شود.
 
روی پنکیک آماده شده را با عسل می‌پوشانیم و یک لایه‌ی دیگر پنکیک را روی آن قرار می‌دهیم. این کار را ادامه می‌دهیم. تعداد طبقه‌های پنکیک، بستگی به سلیقه‌ی خودمان دارد.
 
پنکیک شکلات و عسل ما برای صبحانه  آماده است.
 
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

نقل از :تابناک باتو

کد: 13697 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر بازدید: 3761 ساعت: 1:13 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
2 افزایش وزن یا کاهش وزن با پنکیک بلغور جو دوسر ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
3 طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
4 چگونه در منزل پنكیك بپزیم؟ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲ مرداد
5 پنکیک های ساده و خوشمزه برای صبحانه ۱۳۹۲ شنبه ۸ تير
6 روش تهیه پنکیک گوشت ۱۳۹۱ شنبه ۳ تير
7 صبحانه های خوردنی از ۵۰ نقطه دنیا ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۴ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شیرینی ها را با دقت انتخاب کنید همه ما دوست داریم وزن متعادلی داشته باشیم. افراد ا...

  چه چیزی باعث چاقی می شود؟ چرا بعضی افراد چاق و بعضی دیگر لاغر هستند؟ آیا چاق...

  چگونه هنگام ترک سیگار دچار اضافه وزن نشوید پزشکان توصیه می‌کنند در زمان ترک سیگار خود را سرگر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

12رازی که فست فودی‌ها به شما نمی گویند فست‌فودها، خیلی سریع‌تر از آن‌چیزی که تصور می‌کردیم، به زندگی ما وارد شده‌اند و چه بخواهیم و چه نخواهیم، در زندگی روزمره‌مان نقش مهمی دارد. رازهای فست‌فودها را بخوانید تا با این پدیده مدرن امروزی، رفتاری متفاوت داشته باشید...
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
خوراکی های مضر برای دندان در ایام عید مسلما هیچ کدام از ما دوست نداریم هر شش ماه یکبار به دندانپژشکی برویم. اما معاینه های دندانپزشکی به بدی درد دندان و تحمل هزینه های بالای پر کردن یا عصب کشی نیستند. در کنار این معاینات باید در تغذیه خود نیز سلامت دندان هایمان را در نظر داشته باشیم.
رازیانه، تازیانه‌ای بر بیماری‌ها گیاه «رازیانه» با فوائد درمانی متنوع در درمان کم‌خونی، سوء‌هاضمه، یبوست،‌ اختلالات تنفسی و اختلالات قاعدگی مفید است و علاوه بر اینها به عنوان یک خوشبوکننده موثر برای رفع بوی بد دهان استفاده می‌شود.