طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه


پایگاه خبری لقمه: امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع پنکیک متفاوت آشنا کنیم. در این پنکیک، از تخم مرغ استفاده نمی‌شود. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل، با ما همراه باشید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع پنکیک متفاوت آشنا کنیم. در این پنکیک، از تخم مرغ استفاده نمی‌شود. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل، با ما همراه باشید.

 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه
 
مواد لازم:
 
آرد: 2 پیمانه
شکر: 4 قاشق غذاخوری
نمک: کمی
روغن: 4 قاشق غذاخوری
شیر: 2 پیمانه
پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
عسل: یک پیمانه
 
طرز تهیه:
 
آرد، شکر، بکینگ پودر، پودر کاکائو و نمک را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.
 
در ظرفی جداگانه، شیر و روغن را ریخته و پس از مخلوط کردن، آنها را به مواد خشک اضافه می‌کنیم و به آرامی هم می‌زنیم.
 
ماهیتابه‌ی کوچکی را انتخاب کرده و کمی از مخلوط آماده شده را داخل آن می‌ریزیم. وقتی یک طرف پنکیک، پخته شد، آن را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر آن نیز پخته شود.
 
روی پنکیک آماده شده را با عسل می‌پوشانیم و یک لایه‌ی دیگر پنکیک را روی آن قرار می‌دهیم. این کار را ادامه می‌دهیم. تعداد طبقه‌های پنکیک، بستگی به سلیقه‌ی خودمان دارد.
 
پنکیک شکلات و عسل ما برای صبحانه  آماده است.
 
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

نقل از :تابناک باتو

کد: 13697 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر بازدید: 1163 ساعت: 1:13 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
2 افزایش وزن یا کاهش وزن با پنکیک بلغور جو دوسر ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
3 طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
4 چگونه در منزل پنكیك بپزیم؟ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲ مرداد
5 پنکیک های ساده و خوشمزه برای صبحانه ۱۳۹۲ شنبه ۸ تير
6 روش تهیه پنکیک گوشت ۱۳۹۱ شنبه ۳ تير
7 صبحانه های خوردنی از ۵۰ نقطه دنیا ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۴ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  صحیح و سالم پیر‌ شوید هیچ کس نمی‌تواند از پیری فرار کند، هرچند می‌شود با...

  10 ماده خوراکی برای درمان آنفولانزا در خانه برخی از مواد غذایی و خوراکی هایی که در درمان آنفول...

  چه بخوریم و چه نخوریم تا استرس نگیریم؟ زندگی در دنیای مدرن و پرتنش امروزی بدون استرس نیست...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ویژگی شكلات مرغوب لقمه: شكلات‌های كاكائویی یكی از لوكس‌ترین شیرینی‌هایی است كه این روزها انواع و اقسام آن را در قنادی می‌بینیم.
مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب دستگاه گوارش می‌شود یک فوق تخصص گوارش کودکان با اشاره به اینکه عدم درمان خونریزی‌های گوارشی کودکان تاثیرات سوئی بر رشد و وضعیت قلبی آنان دارد، گفت: مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب به مخاط دستگاه گوارش خواهد شد؛ بنابراین کودکانی که زمینه آلرژی‌های غذایی دارند در صورت مصرف شیر گاو، دچار خونریزی‌های گوارشی می‌شوند.
گرم کردن دوباره این غذاها سرطان‌زاست پایگاه خبری لقمه: نتایج یک تحقیق پزشکی نشان می‌دهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شوند سمی، زیان آور و حتی سرطان‌زا می شوند.
بو کردن قرص برنج مرگ آور است هر چند قرص برنج برای از بین بردن آفت های برنج مورد استفاده قرار می گیرد اما سوء مصرف آن توسط برخی افراد باعث مرگ آنان شده و كارشناسان می گویند حتی بو كردن آن هم ممكن است شخص را به دیار باقی بفرستد.