مصرف اسیدفولیک و مولتی‌ویتامین‌ در بارداری چه تاثیری بر کودکان دارد؟


پایگاه خبری لقمه: نتایج تازه‌ترین بررسی‌ها نشان داده است، مصرف اسید فولیک یا مولتی ویتامین‌ها قبل یا در دوران بارداری، خطر ابتلا به اوتیسم در کودکان را تا 75 درصد کاهش می‌دهد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نتایج تازه‌ترین بررسی‌ها نشان داده است، کودکانی که مادرشان قبل از بارداری و در طول بارداری مکمل‌های ویتامین مصرف کرده بودند، به میزان قابل توجهی کمتر مبتلا به اوتیسم تشخیص داده شدند.

این تحقیقات که بر روی بیش از 45 هزار کودک صورت گرفته است، حکایت از آن دارد که مصرف اسید فولیک یا مولتی ویتامین‌ها قبل یا در دوران بارداری خطر ابتلا به اوتیسم در کودکان را 75 درصد کاهش می‌دهد.

بر اساس نتایج به دست آمده از این مطالعه، مادرانی که مولتی ویتامین‌ها را تا دو سال قبل از بارداری مصرف می‌کردند نیز خطر ابتلا به اوتیسم را تا 61 درصد کاهش دادند.

این تحقیق بر اهمیت یک رژیم سالم قبل از بارداری تأکید می‌کند، زیرا نقص‌های جدی در سه هفته اول حاملگی ایجاد می‌شود.

به گفته محققان، درحال حاضر مصرف اسیدفولیک در طول بارداری برای پیشگیری بروز از نقایص تولد در قسمت نخاع و مغز توصیه می‌شود؛ اسیدفولیک نقش اساسی در رشد عصبی جنین داشته و کمبود ویتامین موجب ایجاد مرحله اولیه شروع اوتیسم در کودک می‌شود.

نتایج مطالعات قبلی نیز نشان می‌دهد، مصرف اسید فولیک از چهار هفته قبل بارداری و هشت هفته بعد از شروع بارداری در برابر اوتیسم محافظت می‌کند.

سرپرست و محقق ارشد این مطالعه می‌گوید: «این بازه زمانی مربوط به توسعه سیستم عصبی مرکزی است».

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها توصیه می‌کند، تمام زنانی که در سنین باروری هستند، به مصرف مولتی‌ویتامین‌ها و اسیدفولیک برای جلوگیری از نقایص مادرزادی معمول و جدی که طی چهار هفته اول بارداری ایجاد می‌شوند، اقدام کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 13825 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۷ دي بازدید: 70 ساعت: 12:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فواید نوشیدن آب نارگیل در دوران بارداری ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
2 چرا در دوران بارداری مصرف نوشیدنی های قندی ممنوع است؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
3 درمان خانگی جای جوش و لک های قهوای پوست ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
4 بایدها و نبایدها مصرف نوشیدنی ها در دوران بارداری ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
5 کمبود ویتامین D در دوران بارداری چه تاثیری بر جنین دارد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
6 وقتی نوزاد دلبندتان شیرین می شود ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ آبان
7 آیا مصرف ماهی در طول بارداری از نوزاد در مقابل آسم محافظت می کند؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
8 خوراکی‌های مفید برای افزایش قدرت باروری زنان ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
9 مصرف این گیاهان در دوران بارداری چه اهمیتی دارد؟ ۱۳۹۶ جمعه ۱۹ آبان
10 دیابت, شیرین اما خطرناک ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خربزه از بیماری‌های قلبی و عروقی پیشگیری می‌كند یک کارشناس تغذیه در یزد، گفت: مصرف خربزه در پیشگی...

  سرکه سیب و تسکین سرفه‌های خشک نتایج برخی از پژوهش‌ها نشان داده است سرکه سیب برای...

  کمبود ویتامین D عاملی برای بروز بیماری ام اس است عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت:کمبود ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین میوه جایگزین قند و شکر یک کارشناس بهداشت مواد غذایی، از خرما به عنوان میوه ای نام برد که با خوردن ۱۵ گرم آن در روز می توان کم خونی ناشی از کمبود آهن بدن را برطرف کرد.
بمب انرژی شوید موادغذایی بر میزان انرژی و خلق و خوی ما تأثیرات متفاوتی برجامی‌گذارند. آگاهی به اینكه در هر دوره و زمانی چه موادی را در سبد غذایی خود قرار دهیم كمك خواهد كرد كه با آسودگی خاطر و در شرایط بهتری فرد بتواند از آن مرحله عبور كند. برای مثال تأكید می‌شود كه مصرف سیب در طول روز افراد را از افسردگی دور نگه می‌دارد.
اگر کودک بد غذا دارید بخوانید بعضی از خردسالان علاقه‌ای به سبزیجات، گوشت و مواردی از این دست ندارند. صادقانه بیندیشید آیا این تمردها الگوبرداری از شما نیست؟ آخرین باری كه مقدار زیادی سبزی، حبوبات یا گوشت خورده‌اید را به‌یاد می‌آورید؟‌ در نزد فرزندتان با به‌به و چه‌چه و شادی از موادی كه كمتر به آن علاقه‌مند هستند میل كنید.
بایدها و نبایدهای خرید مواد غذایی محمد حضوری