باید ها و نباید های دمنوش ها


پایگاه خبری لقمه: دمنوش ها دسته ای از نوشیدنی های سنتی می باشند, که جایگاه ویژه ای در میان خانواده های ایرانی پیدا کرده اند.تفاوت عمده ی آن ها با جوشانده ها در نحوه ی تهیه ی آن ها می باشد.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، جوشانده ها به صورت مستقیم تحت حرارت قرار می گیرند, در حالی که دمنوش ها به صورت غیر مستقیم و تحت بخار ملایم دم میکشند.

 
امروزه دمنوش های مختلفی روانه ی بازار شده به خواص چند نمونه از آن ها اشاره میکنیم:
 
 
1.زنجفیل : یک گیاه گرمسیری بوده و خواص ترموژنیک  زیادی دارد, باعث افزایش دمای بدن شده و سوخت و ساز بدن را بالا می برد.
یک دمنوش عالی برای فصل زمستان می باشد, اما به افرادی که فشار خون بالا دارند , تحت درمان با داروهای رقیق کننده ی خون هستند و زنان باردار توصیه نمی شود.
 
2.جینسینگ: ریشه ی گیاه بسیار پر خاصیتی می باشد, رفع خستگی بدن, انرژی زایی , تقویت جنسی, رفع افسردگی از خواص این گیاه می باشد.
منع مصرف در زنان باردار و شیرده , افراد با فشار خون بالا و افراد تحت درمان با رقیق کننده ها دارد.
 
 
نکات مهم در مورد دمنوش ها :
 
 
1.از این مواد در جهت لاغری و تناسب اندام استفاده نکنید.
 
2.در صورت تمایل از دمنوش های طبیعی استفاده نمایید و در خانه مراحل تهیه را انجام دهید .
 
3.زیاده روی در مصرف دمنوش ها توصیه نمی شود .
 
4. در صورت تمایل به مصرف انواع دمنوش ها برای درمان مشکلات خود , با کارشناس طب سنتی مشورت نمایید .
 
5.از عطاری های معتبر و بهداشتی بخش های مورد نظر گیاه را جهت تهیه دمنوش تهیه کنید.
 
           
گرداوری : آیدا ضیف الدینی کارشناس تغذیه و رژیم درمانی 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 13864 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ اسفند بازدید: 2904 ساعت: 10:54 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تب یونجه چیست؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي
2 نوشیدن چایی برای کوکان مفید است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
3 روش پخت سمبوسه سبزیجات با طعم کاری و ترشی گشنیز ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۵ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قارچ را قبل از مصرف در آفتاب قرار دهید نتایج بررسی ها نشان می دهد، قارچ های خوراکی معمولی...

  کدام نوع از بستنی ها مفید ترند؟ حسی که خوردن بستنی به فرد می دهد حس خوشایندی است و...

  شیرخام نخورید گروهی از متخصصان اطفال در آمریکا هشدار دادند که زن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درویش پور: چرا منتظر نوروز نباشیم؟ پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل برج میلاد گفت: ما در محدوده پر التهابی از زمین زندگی می کنیم؛ نوروز اگر می تواند بهانه ای باشد برای همدلی چرا بر چشم نگذاریمش؟ نوروز با خودش رنگ می آورد و بر سیاهی و تیرگی غلبه می‌کند؛ چرا منتظرش نباشیم؟
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
آشنایی با پنیر پیتزا یا موزارلا به طور سنتی، پنیر موزارلا (پیتزا) از شیر کامل و پر چرب گاومیش‌های آبی به دست می‌آمد اما از چندین دهه قبل ایتالیایی‌ها پنیر موزارلای بسیار خوبی از شیر گاو تولید کردند.
آشنایی با عادات غذایی خوب و بد در ایران ما ایرانی‌ها در گذشته عادت‌های بسیار خوب غذایی داشتیم که به مرور بسیاری از آنها را فراموش کرده‌ایم؛ عادت‌هایی مثل دور هم غذاخوردن، مصرف کمتر گوشت‌ قرمز و خوردن مواد غذایی تازه.