باید ها و نباید های دمنوش ها


پایگاه خبری لقمه: دمنوش ها دسته ای از نوشیدنی های سنتی می باشند, که جایگاه ویژه ای در میان خانواده های ایرانی پیدا کرده اند.تفاوت عمده ی آن ها با جوشانده ها در نحوه ی تهیه ی آن ها می باشد.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، جوشانده ها به صورت مستقیم تحت حرارت قرار می گیرند, در حالی که دمنوش ها به صورت غیر مستقیم و تحت بخار ملایم دم میکشند.

 
امروزه دمنوش های مختلفی روانه ی بازار شده به خواص چند نمونه از آن ها اشاره میکنیم:
 
 
1.زنجفیل : یک گیاه گرمسیری بوده و خواص ترموژنیک  زیادی دارد, باعث افزایش دمای بدن شده و سوخت و ساز بدن را بالا می برد.
یک دمنوش عالی برای فصل زمستان می باشد, اما به افرادی که فشار خون بالا دارند , تحت درمان با داروهای رقیق کننده ی خون هستند و زنان باردار توصیه نمی شود.
 
2.جینسینگ: ریشه ی گیاه بسیار پر خاصیتی می باشد, رفع خستگی بدن, انرژی زایی , تقویت جنسی, رفع افسردگی از خواص این گیاه می باشد.
منع مصرف در زنان باردار و شیرده , افراد با فشار خون بالا و افراد تحت درمان با رقیق کننده ها دارد.
 
 
نکات مهم در مورد دمنوش ها :
 
 
1.از این مواد در جهت لاغری و تناسب اندام استفاده نکنید.
 
2.در صورت تمایل از دمنوش های طبیعی استفاده نمایید و در خانه مراحل تهیه را انجام دهید .
 
3.زیاده روی در مصرف دمنوش ها توصیه نمی شود .
 
4. در صورت تمایل به مصرف انواع دمنوش ها برای درمان مشکلات خود , با کارشناس طب سنتی مشورت نمایید .
 
5.از عطاری های معتبر و بهداشتی بخش های مورد نظر گیاه را جهت تهیه دمنوش تهیه کنید.
 
           
گرداوری : آیدا ضیف الدینی کارشناس تغذیه و رژیم درمانی 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 13864 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ اسفند بازدید: 3564 ساعت: 10:54 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تب یونجه چیست؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي
2 نوشیدن چایی برای کوکان مفید است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
3 روش پخت سمبوسه سبزیجات با طعم کاری و ترشی گشنیز ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۵ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تضمین سلامت زمستانی با این ۵ سبزی پایگاه خبری لقمه: برای این که با سرد شدن هوا هر وی...

  تغذیه فوتبالیست ها فوتبال، ورزشی است مبتنی بر قدرت، سرعت و مهارت که ه...

  عادت هایی که شما را چاق می کند! لقمه: برخی رفتارها و عادت ها در زندگی افراد وجود د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نقش تغذیه در میگرن و کنترل آن بیماری میگرن که 15 تا 20 درصد از مردان و 25 تا 30 درصد از زنان از آن رنج می‌برند، با سردرد شدید و عمیق، نبض دار‌ و اغلب دردهای تکرار شونده و حساسیت به نور بروز پیدا می‌کند. درد شدید معمولا از صبح زود شروع می‌شود و ممکن است یک سمت سر را درگیر کند و همراه با استفراغ یا تهوع باشد. 10 درصد از مبتلایان به میگرن، دچار اختلالات چشمی، گیجی و ضعف بعد از حملات میگرن نیز می‌شوند.
خوراکی های موثر در درمان ناباروری مردان لقمه: یک متخصص تغذیه ناباروری مصرف استروژن‌های گیاهی را در پایین آوردن میزان استروژن در مردان و درمان ناباروری موثر دانست و گفت: استفاده از مواد غذایی مانند لوبیا سبز، باقلا و سویا در درمان ناباروری مردان بسیار موثر است.
عسل موم‌دار نخرید مدیرعامل اتحادیه زنبورداران ادعا کرد:از آنجا که زنبورعسل برای درست کردن هر گرم موم، شش گرم عسل مصرف می‌کند، احتمال تقلبی بودن عسل‌های موم‌دار عرضه‌شده در سطح خرده‌فروشی‌های شهر و به‌کارگیری پارافین وجود دارد.
اختلاف سه برابری قیمت گوجه از مزرعه تا بازار/سودی که به جیب کشاورز نمی رود برداشت محصول گوجه‌فرنگی در شهرستان دشتی و دیگر نقاط استان بوشهر هر سال از نیمه آذرماه شروع می‌شود و تا اسفندماه ادامه دارد. نشاهایی که آبان‌ماه کشت شده‌اند نیز، برداشت محصول آن در فروردین‌ و اردیبهشت‌ به پایان می‌رسد.