باید ها و نباید های دمنوش ها


پایگاه خبری لقمه: دمنوش ها دسته ای از نوشیدنی های سنتی می باشند, که جایگاه ویژه ای در میان خانواده های ایرانی پیدا کرده اند.تفاوت عمده ی آن ها با جوشانده ها در نحوه ی تهیه ی آن ها می باشد.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، جوشانده ها به صورت مستقیم تحت حرارت قرار می گیرند, در حالی که دمنوش ها به صورت غیر مستقیم و تحت بخار ملایم دم میکشند.

 
امروزه دمنوش های مختلفی روانه ی بازار شده به خواص چند نمونه از آن ها اشاره میکنیم:
 
 
1.زنجفیل : یک گیاه گرمسیری بوده و خواص ترموژنیک  زیادی دارد, باعث افزایش دمای بدن شده و سوخت و ساز بدن را بالا می برد.
یک دمنوش عالی برای فصل زمستان می باشد, اما به افرادی که فشار خون بالا دارند , تحت درمان با داروهای رقیق کننده ی خون هستند و زنان باردار توصیه نمی شود.
 
2.جینسینگ: ریشه ی گیاه بسیار پر خاصیتی می باشد, رفع خستگی بدن, انرژی زایی , تقویت جنسی, رفع افسردگی از خواص این گیاه می باشد.
منع مصرف در زنان باردار و شیرده , افراد با فشار خون بالا و افراد تحت درمان با رقیق کننده ها دارد.
 
 
نکات مهم در مورد دمنوش ها :
 
 
1.از این مواد در جهت لاغری و تناسب اندام استفاده نکنید.
 
2.در صورت تمایل از دمنوش های طبیعی استفاده نمایید و در خانه مراحل تهیه را انجام دهید .
 
3.زیاده روی در مصرف دمنوش ها توصیه نمی شود .
 
4. در صورت تمایل به مصرف انواع دمنوش ها برای درمان مشکلات خود , با کارشناس طب سنتی مشورت نمایید .
 
5.از عطاری های معتبر و بهداشتی بخش های مورد نظر گیاه را جهت تهیه دمنوش تهیه کنید.
 
           
گرداوری : آیدا ضیف الدینی کارشناس تغذیه و رژیم درمانی 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 13864 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ اسفند بازدید: 3495 ساعت: 10:54 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تب یونجه چیست؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي
2 نوشیدن چایی برای کوکان مفید است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
3 روش پخت سمبوسه سبزیجات با طعم کاری و ترشی گشنیز ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۵ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف سبزیجات سدی در برابر سرماخوردگی استفاده از سبزی‌جات و لبنیات باعث می‌شود افراد کمت...

  افزایش شانس پدر شدن با تغذیه مناسب پزشکان معتقدند که با چند تغییر ساده در رژیم غذایی‌...

  1۰ نکته ضروری بهداشتی برای تهیه غذای نذری یک کارشناس تغذیه ۱۰ نکته بهداشتی ضروری را برای حفظ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین روش چربی‌سوزی چیست عضو کمیته پزشکی فدراسیون جهانی تناسب اندام و بدنسازی گفت: برای تناسب اندام و چربی سوزی بدن سه راه استفاده از رژیم غذایی، ورزش مناسب و مصرف مکمل‌های چربی سوز توصیه می‌شود.
آیا چاشنی های ترش لاغر کننده اند؟ لیمو ترش، آب نارنج، آبغوره و سرکه چاشنی های مفیدی هستند که می توان آنها را جایگزین نمک کرد.
18 راه برای کاهش وزن و لاغری امروزه بسیاری از مردم لاغری را از جمله مشخصه‌های اصلی جذابیت و زیبایی می دانند، انتشار هزاران مقاله و کتاب مرتبط با رژیم های غذایی در کشورهای غربی و شرقی شاهد بر این مدعاست.
پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ پایگاه خبری لقمه: طبق اطلاعات و اسنادی که به دست تابناک رسیده است، بهروز مرادی، مدیرعامل سابق شرکت توسعه صنایع بهشهر که طبق شنیده‌ها از دوستان محمدرضا فرزین، مدیرکل کنونی بانک مرکزی است، سلسله اقداماتی را رقم زده که ورود نهاد‌های نظارتی جهت واکاوی جدی در راستای صیانت از منافع ملی را می‌طلبد.