باید ها و نباید های دمنوش ها


پایگاه خبری لقمه: دمنوش ها دسته ای از نوشیدنی های سنتی می باشند, که جایگاه ویژه ای در میان خانواده های ایرانی پیدا کرده اند.تفاوت عمده ی آن ها با جوشانده ها در نحوه ی تهیه ی آن ها می باشد.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، جوشانده ها به صورت مستقیم تحت حرارت قرار می گیرند, در حالی که دمنوش ها به صورت غیر مستقیم و تحت بخار ملایم دم میکشند.

 
امروزه دمنوش های مختلفی روانه ی بازار شده به خواص چند نمونه از آن ها اشاره میکنیم:
 
 
1.زنجفیل : یک گیاه گرمسیری بوده و خواص ترموژنیک  زیادی دارد, باعث افزایش دمای بدن شده و سوخت و ساز بدن را بالا می برد.
یک دمنوش عالی برای فصل زمستان می باشد, اما به افرادی که فشار خون بالا دارند , تحت درمان با داروهای رقیق کننده ی خون هستند و زنان باردار توصیه نمی شود.
 
2.جینسینگ: ریشه ی گیاه بسیار پر خاصیتی می باشد, رفع خستگی بدن, انرژی زایی , تقویت جنسی, رفع افسردگی از خواص این گیاه می باشد.
منع مصرف در زنان باردار و شیرده , افراد با فشار خون بالا و افراد تحت درمان با رقیق کننده ها دارد.
 
 
نکات مهم در مورد دمنوش ها :
 
 
1.از این مواد در جهت لاغری و تناسب اندام استفاده نکنید.
 
2.در صورت تمایل از دمنوش های طبیعی استفاده نمایید و در خانه مراحل تهیه را انجام دهید .
 
3.زیاده روی در مصرف دمنوش ها توصیه نمی شود .
 
4. در صورت تمایل به مصرف انواع دمنوش ها برای درمان مشکلات خود , با کارشناس طب سنتی مشورت نمایید .
 
5.از عطاری های معتبر و بهداشتی بخش های مورد نظر گیاه را جهت تهیه دمنوش تهیه کنید.
 
           
گرداوری : آیدا ضیف الدینی کارشناس تغذیه و رژیم درمانی 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 13864 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ اسفند بازدید: 3107 ساعت: 10:54 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تب یونجه چیست؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي
2 نوشیدن چایی برای کوکان مفید است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
3 روش پخت سمبوسه سبزیجات با طعم کاری و ترشی گشنیز ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۵ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شایع‌ترین علامت زخم معده چیست؟ یک فوق تخصص گوارش گفت: شایع‎ترین علامت زخم معده، ...

  بهترین زمان برای خوردن سالاد مسئله مهمی که مورد سؤال بسیاری از افراد می‌باشد، ب...

  شکلات تلخ و تاثیر آن بر سلامت لقمه: تحقیقات زیادی راجع به فواید شکلات تلخ انجام ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت