بر اساس گزارش مرکز آمار؛
تولید انواع گوشت قرمز کاهش یافت


پایگاه خبری لقمه: طبق اعلام مرکز آمار، سهم گوشت گاو و گوساله با ٥٦,١ هزار تن وزن لاشه (٥٦.٦ درصد)، گوسفند و بره با ٣٢.٥ هزار تن (٣٢.٨ درصد)، بز و بزغاله با ٨.٣ هزار تن (٨.٤ درصد) و سایر دام‌ها با ٢.٢٥ هزار تن (٢.٢ درصد) از کل وزن لاشه قابل مصرف بوده است.

 به گزارش  پایگاه خبری لقمه، بنا بر آمارهای مرکز آمار ایران وزن گوشت قرمز تولیدی انواع دام‌های ذبح شده در کشتارگاه‌های کشور در فصل تابستان ١٣٩٧ جمعاً ٩٩ هزار تن گزارش شده است که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

سهم گوشت گاو و گوساله با ٥٦,١ هزار تن وزن لاشه (٥٦.٦ درصد)، گوسفند و بره با ٣٢.٥ هزار تن (٣٢.٨ درصد)، بز و بزغاله با ٨.٣ هزار تن (٨.٤ درصد) و سایر انواع دام‌ها با ٢.٢٥ هزار تن (٢.٢ درصد) از کل وزن لاشه قابل مصرف بوده است.

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های کشور در تابستان سال ١٣٩٧ نسبت به فصل مشابه سال ١٣٩٦ مؤید کاهش ١١ درصدی مقدار تولید گوشت در کشتارگاه‌های رسمی کشور است. کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل برای گوسفند و بره ٢٣ درصد و برای بز و بزغاله ١٩ درصد بوده است.

همچنین مقدار تولید گوشت برای شتر و بچه شتر ٢٩ درصد کاهش و برای گاومیش و بچه گاومیش ١١ درصد افزایش داشته است، این مقدار برای گاو و گوساله تغییرات محسوسی نداشته است.

مرکز آمار می‌گوید، مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های کشور در فصل بهار، بر حسب وزن لاشه‌های کشتار شده حدود ۹۹ هزار تن بوده است.

به گزارش ایسنا، طبق آمارهای مرکز آمار در  بهار سال ١٣٩٧، تعداد ٣٨٢ کشتارگاه دام، در کشور وجود دارد که بیشترین تعداد کشتارگاه هم مربوط به استان فارس با ٣٥ کشتارگاه و کمترین تعداد کشتارگاه‌ مربوط به استان‌های البرز، زنجان و قم هر کدام با دو کشتارگاه است.

بر اساس این گزارش، مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های کشوردر فصل بهار، بر حسب وزن لاشه‌های کشتار شده ٩٨.٨ هزار تن بوده است و تعداد لاشه قابل مصرف گوسفند و بره ذبح شده در فصل بهار، ١٨٤٩ هزار لاشه به وزن ٣٤.٢ هزار تن بوده است. این تعداد در فصل مشابه سال قبل (۱۳۹۶) هم حدود ٢٣٦٠ هزار لاشه به وزن ٤٢.٨ هزار تن بود که استان خراسان رضوی با ٣٣٤ هزار لاشه به وزن ۸۰۰۰ تن بیش‌ترین تعداد را در این  فصل به خود اختصاص داده بود.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13925 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ دوشنبه ۱۲ آذر بازدید: 2567 ساعت: 12:22 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
2 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
3 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
4 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
6 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
7 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
8 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
9 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
10 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
11 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بادام یکی از غذاهای آلرژی زا است یک متخصص ایمونولوژی و آلرژی اعلام کرد: آلرژی غذایی...

  درمان «کبد چرب» با نسخه ابن سینا یکی از درمان‌های ساده برای کبد چرب، مصرف روزانه «ش...

  آدامس این جویدنی زیان‌آور ما پر از تصورات اشتباهیم. مثلا برخی گمان می‌كنند خ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راهنمای خرید عسل در خوانسار پایگاه خبری لقمه: عسل یکی از محبوب ترین مواد غذایی طبیعی در طول تاریخ است که نه تنها مصرف خوراکی که در پزشکی وصنعت هم کاربرد داشته است.
آشنایی با 4 خوراکی چرب مفید بسیاری از خوراکی‌هایی که ما روزانه آنها را مصرف می‌کنیم دارای چربی‌های مختلفی هستند که باعث آسیب رسیدن به بدن ما می‌شود و همچنین می‌توانند بیماری‌های مختلفی را در بدن ما ایجاد کنند.
10 راهکار برای دوری از کبد چرب با گسترش زندگی صنعتی و کم تحرک، مصرف غذاهای فرآوری شده و پرکالری و به طور کلی تغییر سبک زندگی سنتی به زندگی مدرن، شیوع بیماری‌های مزمن نیز در حال افزایش است. بیماری‌هایی نظیر دیابت، فشار خون، سکته قلبی، سرطان‌ها و سایر بیماری‌های مزمن که در گذشته صدایی از آنها شنیده نمی‌شد این روزها علت اصلی مراجعه به مراکز درمانی هستند.
غذاهای کنسروی تا چند روز قابل مصرفند؟ غذاهای کنسروی که خیلی از جوانان علاقه زیادی به آن دارند، می تواند مضر باشد. با باز کردن در قوطی، محتویات آن در معرض آلودگی های بیرون قرار می گیرد.