غذاهایی که چربی اضافی بدن تان را از بین می برند!


اگر بدانید چه چیزهایی برای کاهش وزن مفید تراست و چه غذاهایی چربی ها را می سوزانند بهتر و راحت تر می توانید از شر چربی های اضافی خلاص شوید.

به گزارش لقمه، شاید باور نکنید اما وقتی سعی دارید چربی های اضافی بدنتان را بسوزانید، بدترین کار نخوردناست. وقتی خودتان را گرسنه نگه می دارید سرعت سوخت و ساز بدن شما به شدت کاهش می یابد و بدنتان سعی می کند حتی غذاهای کمی که شما مصرف می کنید را ذخیره کند.

برای سوزاندن چربی ها بهترین راه این است که یک رژیم غذایی سالم داشته باشید و ورزشکنید. اگر بدانید چه چیزهایی برای کاهش وزن مفید تراست و چه غذاهایی چربی ها را می سوزانند بهتر و راحت تر می توانید از شر چربی های اضافی خلاص شوید.

مواد غذایی سرشار از ویتامین سی
میوه ها حاوی مقدار زیادی ویتامین سی هستند . ویتامین سی به بدن کمک می کند چربی ها را زودتر بسوزاند.
میوه هایی مثل لیمو، پرتقال، گریپ فروت، گوجه فرنگی و نارنگی سرشاز از ویتامین سی هستند.

سیب
سیب دارای مقدار زیادی پکتین است. این ماده باعث می شود سلولها چربی کمتری جذب کنند.

ماهی های روغنی
امگا ۳ موجود در ماهیهای روغنی به بدن شما کمک می کنند که چربی ها را بسوزاند. ماهی سالمون، تن، خال مخالی و قزل آلا از جمله ماهیهای روغنی محسوب می شوند.

پروتئین های با کیفیت بالا
این نوع پروتئین در سفیده تخم مرغ، گوشت قرمز بدون چربی، گوشت سینه مرغ و بوقلمون، ماهی و لوبیا یافت می شود. مصرف پروتئین با کیفیت بالا نه تنها متابولیسم بدن را افزایش می دهد بلکه باعث می شود در هنگام هضم و گوارش غذا، کالری بیشتری بسوزانیم.

فلفل
فلفل ها و سایر ادویه های تند حاوی ماده ای با نام کپسایسین هستند. این ماده سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد و تاثیر آن تا ۲۰ دقیقه در بدن باقی می ماند.


نقل از :آفتاب

کد: 2347 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۱۱ آذر بازدید: 4091 ساعت: 3:18 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کافئین: انرژی زا، چربی سوز یا اعتیاد آور! ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ بهمن
2 آیا کاهش مصرف چربی های اشباع به کاهش وزن کمک می کند؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي
3 کاهش رسوبات چربی با ورزش و رژیم غذایی مدیترانه ای ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
4 این سبزیجات نقش موثری در چربی سوزی دارند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
5 ۷ راه ارزان قیمت برای از بین بردن چربی شکم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ آذر
6 دلایل کمبود ویتامین E چیست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
7 کاهش وزن و چربی سوزی عالی با چند ماده غذایی ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
8 ارتباط چربی شکمی با دیابت نوع ۲ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
9 جامع ترین راهنمای تغذیه ای برای بیماران اچ آی وی مثبت! ۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر
10 چه چیزی روند کاهش وزنتان را خراب می کند؟ ۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر
11 ریسک ابتلا به دیابت با غذا خوردن در نیمه شب ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  سه ماده خوراکی محرک قوای جنسی علاوه بر استرس، فشارهای روحی و درگیری های ذهنی، نو...

  تأثیر شیر مادر بر رشد کودک

  چرا باید اسفناج بخوریم؟ اسفناج گیاهی سرشار از کلروفیل و پروتئین است که نه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سرطانزا بودن پسته تازه چقدر صحت دارد؟ در حالی که اتحادیه خشکبار خبر از سرطانزا بودن پسته تازه می‌دهد که انجمن پسته به‌عنوان تولیدکننده و صادرکننده این محصول این اظهار نظر را حاصل بی‌اطلاعی می‌داند.
چگونه بوی بد این 10 غذا را از بین ببریم؟ پایگاه خبری لقمه: چهره کاملا آراسته ای دارد؛ طوری که اصلا به مغزتان هم خطور نمی کند بوی نامطلوبی که داخل تاکسی کلافه تان کرده از سمت این شخص باشد!
چند توصیه برای سبد خرید تیر ماه بازارهای میوه و تره بار در فصل تابستان پر می‌شوند از میوه و سبزیجاتی که هر کدام برای سلامتی ما مفید و لازم هستند.
خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.