افزایش دو درصدی میزان تجارت جهانی غلات


پایگاه خبری لقمه: سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد در تازه‌ترین گزارش خود از افزایش 2 درصدی میزان تجارت جهانی غلات و رسیدن آن به 415 میلیون تن خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از فارس، علی‌رغم افزایش قیمت ذرت در ماه ژوئن، افت قیمت محصولات لبنی و روغن‌های گیاهی توانست تاحدی تأثیر ناشی از افزایش قیمت ذرت را جبران کند و در نتیجه شاخص قیمت مواد غذایی فائو در ماه ژوئن سال 2019 میلادی تقریبا ثابت ماند.

 
شاخص قیمت مواد غذایی فائوکه تغییرات ماهانه قیمت‌های مواد غذایی در سطح تجارت بین‌المللی را می‌سنجد، در ماه ژوئن سال 2019 برابر با عدد 173 بود که 0.3 درصد کمتر از ماه پیش از آن (مِی) بوده است.
 
با این حال، شاخص قیمت غلات فائو در ماه ژوئن 6.7 درصد رشد داشته است. این رشد قیمت به خاطر محدودیت صادرات ذرت از سوی صادرکنندگان آمریکایی بوده است، این محدودیت اثراتی جانبی بر افزایش قیمت گندم نیز داشته است. اما قیمت برنج تا حد زیادی ثابت مانده است.
 
شاخص قیمت شکر در ماه ژوئن نسبت به ماه پیش از آن 4.2 درصد افزایش داشته است، مسئله‌ای که تا حد زیادی متأثر از افزایش نرخ برابری «ریال برزیل» در مقابل دلار آمریکا بوده است.
 
اما در مقابل، شاخص قیمت محصولات لبنی کاهشی 11.9 درصدی داشته است که اولین کاهش طی پنج ماه گذشته بود. این کاهش قیمت به علت کاهش تقاضای بازار برای پنیر و کره بوده است.
 
آمارهای فائو همچنین نشان دهنده کاهش 1.6 درصدی شاخص قیمت سبزیجات در ماه ژوئن است. در این دسته‌بندی، قیمت‌های روغن پالم و سویا در پی کاهش تقاضای جهانی برای واردات این دو محصول و پیش‌بینی عرضه فراوان آن، کاهش داشته است.
 
شاخص قیمت مواد گوشتی نیز طی ماه ژوئن در مقایسه با ماه پیش از آن 1.5 درصد افزایش داشته است. این افزایش قیمت ناشی از تقاضای زیاد برای واردات تخم مرغ، گوشت ماکیان و دیگر محصولات گوشتی از سوی کشورهای شرق آسیا بوده است.
 
پیش‌بینی جدید فائو از تولید غلات در سال 2019 میلادی
 
فائو در گزارشی دیگر از افزایش 1.2 درصدی تولید جهانی غلات در سال 2019 میلادی خبر داد. فائو پیش بینی کرد که تولید جهانی غلات در سال آینده میلادی به 2 میلیارد و 685 میلیون تن افزایش یابد.
 
طبق پیش‌بینی فائو ، تولید جهانی گندم در سال آینده میلادی با افزایشی 5.6 درصدی به 771 میلیون تن خواهد رسید که تا حد زیادی ناشی از افزایش تولید گندم در هند است. همچنین فائو در پیش‌بینی خود از ثابت ماندن میزان تولید جهانی برنج در سال آتی (516 میلیون تن) در مقایسه با سال جاری میلادی خبر داد.
 
فائو همچنین از افزایش 2 درصدی میزان تجارت جهانی غلات و رسیدن آن به 415 میلیون تن خبر داد. بنا به اعلام فائو میزان تجارت جهانی گندم با سرعتی تقریبا دوبرابر این میزان در حال افزایش است.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14002 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ دوشنبه ۱۷ تير بازدید: 2112 ساعت: 10:27 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تقویت دسترسی ایران به صندوق اقلیم سبز با سیاست‌های دانش‌بنیان و فناوری‌های سالم ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ مرداد
2 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
3 تورم مواد غذایی ایران نزولی شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
4 جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
5 قیمت روغن‌ و لبنیات در جهان کاهش یافت ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان
6 ترویج فرهنگ و اقلیم ایرانی با توسعه گردشگری غذایی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
7 روایت فائو از کاهش شاخص قیمت مواد غذایی برای 6 ماه متوالی ۱۴۰۱ شنبه ۱۶ مهر
8 آمار رسمی از کاهش قیمت جهانی غذا ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۸ مرداد
9 تاثیر جنگ روسیه و اوکراین بر قیمت جهانی گندم ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ ارديبهشت
10 افزایش تعداد گرسنگان جهان برای سومین سال متوالی ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۵ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه سریع و سالم چاق شویم؟ بعضی از افراد مادرزادی لاغر بدنیا می آیند و یا لاغ...

  تا گرسنه نشده اید، غذا نخورید پایگاه خبری لقمه:تازه ترین مطالعات محققان غربی موی...

  رابطه گوشت قرمز و دیابت نتایج یک مطالعه گسترده در آمریکا نشان داده است که ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با این نوشیدنی های معجزه آسا شکم خود را تا عید نوروز کوچک کنید چند نوشیدنی که به شما کمک می کنند سریع تر وزن خود را از دست بدهید.
روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران پایگاه خبری لقمه: سرآشپزان می‌توانند با استفاده از خلاقیت و آزادی در آشپزی، تنوع بخشیدن به منوی غذاها را تجربه کنند. ایده‌ها و ترفندهای مختلفی وجود دارد که می‌تواند به آن‌ها در این زمینه کمک کند.
مصرف نوشابه در ایران 2 برابر میانگین جهانی این روزها نوشابه به عنوان یك نوشیدنی دوست‌داشتنی و همه‌گیر در سبد كالاهای مصرفی خانواده‌های ایرانی جا خوش كرده است حتی در ادارات و سازمان‌ها هم این نوشیدنی به عنوان یك نوشیدنی لوكس به مصرف می‌رسد، تا آنجا كه گاهی حضور نوشابه بر سر سفره‌ها به عنوان نمادی از احترام به كارمند و مهمان نیز تعبیر می‌شود.
مصرف تخمه کدو و کاهش کلسترول خون کارشناسان تغذیه و سلامت در یک مقاله جدید تاکید کردند که مصرف تخمه کدو در کاهش سطح کلسترول خون موثر است.