افزایش دو درصدی میزان تجارت جهانی غلات


پایگاه خبری لقمه: سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد در تازه‌ترین گزارش خود از افزایش 2 درصدی میزان تجارت جهانی غلات و رسیدن آن به 415 میلیون تن خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از فارس، علی‌رغم افزایش قیمت ذرت در ماه ژوئن، افت قیمت محصولات لبنی و روغن‌های گیاهی توانست تاحدی تأثیر ناشی از افزایش قیمت ذرت را جبران کند و در نتیجه شاخص قیمت مواد غذایی فائو در ماه ژوئن سال 2019 میلادی تقریبا ثابت ماند.

 
شاخص قیمت مواد غذایی فائوکه تغییرات ماهانه قیمت‌های مواد غذایی در سطح تجارت بین‌المللی را می‌سنجد، در ماه ژوئن سال 2019 برابر با عدد 173 بود که 0.3 درصد کمتر از ماه پیش از آن (مِی) بوده است.
 
با این حال، شاخص قیمت غلات فائو در ماه ژوئن 6.7 درصد رشد داشته است. این رشد قیمت به خاطر محدودیت صادرات ذرت از سوی صادرکنندگان آمریکایی بوده است، این محدودیت اثراتی جانبی بر افزایش قیمت گندم نیز داشته است. اما قیمت برنج تا حد زیادی ثابت مانده است.
 
شاخص قیمت شکر در ماه ژوئن نسبت به ماه پیش از آن 4.2 درصد افزایش داشته است، مسئله‌ای که تا حد زیادی متأثر از افزایش نرخ برابری «ریال برزیل» در مقابل دلار آمریکا بوده است.
 
اما در مقابل، شاخص قیمت محصولات لبنی کاهشی 11.9 درصدی داشته است که اولین کاهش طی پنج ماه گذشته بود. این کاهش قیمت به علت کاهش تقاضای بازار برای پنیر و کره بوده است.
 
آمارهای فائو همچنین نشان دهنده کاهش 1.6 درصدی شاخص قیمت سبزیجات در ماه ژوئن است. در این دسته‌بندی، قیمت‌های روغن پالم و سویا در پی کاهش تقاضای جهانی برای واردات این دو محصول و پیش‌بینی عرضه فراوان آن، کاهش داشته است.
 
شاخص قیمت مواد گوشتی نیز طی ماه ژوئن در مقایسه با ماه پیش از آن 1.5 درصد افزایش داشته است. این افزایش قیمت ناشی از تقاضای زیاد برای واردات تخم مرغ، گوشت ماکیان و دیگر محصولات گوشتی از سوی کشورهای شرق آسیا بوده است.
 
پیش‌بینی جدید فائو از تولید غلات در سال 2019 میلادی
 
فائو در گزارشی دیگر از افزایش 1.2 درصدی تولید جهانی غلات در سال 2019 میلادی خبر داد. فائو پیش بینی کرد که تولید جهانی غلات در سال آینده میلادی به 2 میلیارد و 685 میلیون تن افزایش یابد.
 
طبق پیش‌بینی فائو ، تولید جهانی گندم در سال آینده میلادی با افزایشی 5.6 درصدی به 771 میلیون تن خواهد رسید که تا حد زیادی ناشی از افزایش تولید گندم در هند است. همچنین فائو در پیش‌بینی خود از ثابت ماندن میزان تولید جهانی برنج در سال آتی (516 میلیون تن) در مقایسه با سال جاری میلادی خبر داد.
 
فائو همچنین از افزایش 2 درصدی میزان تجارت جهانی غلات و رسیدن آن به 415 میلیون تن خبر داد. بنا به اعلام فائو میزان تجارت جهانی گندم با سرعتی تقریبا دوبرابر این میزان در حال افزایش است.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14002 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ دوشنبه ۱۷ تير بازدید: 153 ساعت: 10:27 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش تعداد گرسنگان جهان برای سومین سال متوالی ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۵ تير
2 هشدار فائو نسبت به وخامت امنیت غذا در خاورمیانه ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
3 سامانه پایش محصولات کشاورزی با همکاری فائو ایجاد می‌شود ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
4 بهبود معیشت جوامع روستایی با اصلاح روش‌های تولید محصول ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
5 راه های پیشگیری و مقابله با آفات وارداتی را به نخلداران آموزش دادند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
6 فائو: جهان با بزرگترین بحران غذایی 70 سال اخیر مواجه است ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
7 طرح احیای دریاچه ارومیه با همکاری فائو ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير
8 همکاری فائو با ایران برای افزایش تولید دانه‌های روغنی و رسیدن به خودکفایی ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد
9 فائو: تولید گندم ایران ۲۵ درصد بیش از میانگین ۵ سال اخیر می‌شود ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ خرداد
10 رشد ۱۰ درصدی قیمت جهانی مواد غذایی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  غذاهای پرچرب و تاثیر آن بر توان تولیدمثلی مردان نتایج یک بررسی نشان داده است که مصرف غذاهای پرچرب ...

  خربزه از بیماری‌های قلبی و عروقی پیشگیری می‌كند یک کارشناس تغذیه در یزد، گفت: مصرف خربزه در پیشگی...

  دانه های قهوه معجزه می کند براساس تحقیقات انجام گرفته در دانشکده سلامت عمومی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

در چای آب لیمو تازه بریزیم یا نه؟ متأسفانه گاهی برخی از افراد مانند کارمندان که چای بیشتری در طول روز مصرف می‌کنند، اصلاً حواسشان به اضافه دریافت کالری از طریق خوردن قند و شکر بیش از اندازه نیست و نمی‌دانند چرا وزنشان افزایش پیدا می‌کند.
خطرات سس‌ و فست‌فودها برای مبتلایان به آسم آسم بیماری التهابی و انسدادی راه‌های هوایی است که با سرفه‌های مکرر، خس‌خس سینه، تنگی نفس، محدودیت فعالیت و افزایش دفع خلط به دنبال تماس با دود سیگار، مواد نگهدارنده و رنگی موجود در سس‌ها، فست‌فودها،‌ ژله و بستنی ایجاد می‌شود.
مصرف روغن نامناسب در بارداری باعث اضافه وزن کودک می شود محققان دانشگاه ساوث همتون انگلیس دریافتند: مصرف انواع نامناسب روغن در دوره بارداری احتمال اضافه وزن کودکان متولد شده را افزایش می دهد.
پیاده روی ۱۵دقیقه ای بعد از غذا، خطر بروز دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد نتایج بررسی ها نشان می دهد، پیاده روی ۱۵ دقیقه ای مدتی کوتاه پس از صرف غذا بهترین راه برای پیشگیری از بروز دیابت نوع ۲ در بزرگسالان است.در حالی که خوابیدن یا نشستن برای تماشای برنامه های تلویزیونی یکی از عوامل خطر در بروز این بیماری است.