برنده عصر جدید نقاشی اش را در آشپزخانه شروع کرد


پایگاه خبری لقمه: فاطمه عبادی برنده مسابقه استعدادیابی «عصر جدید» گفت: قصه نقاشی های من از نمکدان آشپزخانه آغاز شد و در این مسیر همسرم بزرگترین حامی و مشوق من بود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، «فاطمه عبادی» که توانست با کسب 6 میلیون و 544 هزار و 964 رأی نفر نخست جشنواره مسابقه استعدادیابی «عصر جدید» با اجرای احسان علیخانی شود، در گفت و گو با خبرگزاری فارس گفت: واقعا فکر نمی کردم که اول بشوم و از لطف خداوند و مردم واقعا تشکر می‌کنم.

 

بطور بداهه در مسیر نقاشی اجتماعی وارد شدم

وی در پاسخ به این سوال که برنده شدن شما در این برنامه چقدر بر مسیر زندگی شما تاثیر گذاشت؟ اظهارداشت: قطعا مسیرم همان مسیر است ولی حتما خیلی بهتر و قوی‌تر.
 
عبادی همچنین درباره انتخاب آثاری که در عصرجدید اجرا کرد و توجهش به مسائل اجتماعی نیز عنوان داشت: من همواره دلم می خواهد در بحث معضلات اجتماعی، اتفاقاتی که در اطرافم می گذرد و چیزی که در راستای انسانیت و مسیر انسانی باشد، به اندازه خودم سهمی داشته باشم. قبل از عصر جدید هم به مسائل اجتماعی علاقه داشتم و درست است که عصر جدید من را به صورت بداهه به این مسیر انداخت ولی خودم هم این مسیر را دوست دارم .
 
برنده مسابقه استعدادیابی عصرجدید تصریح کرد: این گونه نیست که بگویم با این مسابقه مسیر من تمام می شود و کارم به پایان می رسد، اصلا برای من این اتفاق نخواهد افتاد و چه بسا که نسبت به قبل بهتر باشم و بتوانم از چیزی که خداوند به من اعطا کرده، بیشتر بهره ببرم و مسیر بهتری را بروم. شاید نتوان خیلی مسائل را با حرف گفت ولی با نقاشی و هنر می توان آن را بیان کرد.
 

نقاشی را با نمک آغاز کردم

عبادی درباره آغاز ورودش به هنر نقاشی به شن گفت: ماجرای خیلی جالب و خنده داری بود. از من پرسیدند که کار شن را از کجا آغاز کردی و من گفتم که از نمک شروع کردم. هر خانمی در آشپزخانه اش به یک نبوغی می رسد. خانمی که پا به آشپزخانه می گذارد و غذا می پزد خودش یک هنرمند است. کار من هم واقعا از نمک شروع شد. مادرم همیشه میگفت که تو وقتی بچه بودی هر وقت حتی یک گوجه میدیدی آن را به شکلی درمیاوردی و یا حتی یک تکه ذغال هم از روی زمین برمیداشتی نقاشی میکشیدی. ولی جدا نقاشی با گرد و پودر و ... از نمک شروع شد و وقتی علاقه ام را در این مسیر محک زدم، دنبالش را گرفتم.
 
وی در پایان گفت: من همواره بعد از خداوند حمایت خانواده‌ام را داشته‌ام اما نقش احمد همسرم به عنوان حامی چیز دیگری بوده است. این مسیر را اول با لطف خداوند و پس از آن خانواده‌ام سپری کردم. احمد برای من یک یار به تمام معناست. او راه را برای من هموار کرد و همواره در کنار من بود و در حقیقت مهمترین مشوق من بود.
 

نقل از :خبرگزاری فارس

کد: 14049 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ جمعه ۱ شهريور بازدید: 4496 ساعت: 3:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
2 یک شرکت بین المللی برنده جایزه سال ملی کسب و کار در صنعت رستوران ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
3 وقتی صاحب برند قاتل می شود! ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۹ اسفند
4 برندهای کره ای با جنجال به دنبال سودبری از بازار ایران هستند ۱۴۰۰ پنج شنبه ۴ آذر
5 تا کی می‌خواهید مثل پدربزرگهایتان بازاریابی کنید؟ ۱۳۹۹ پنج شنبه ۶ آذر
6 این شکلات های مشهور سرطان‌زا هستند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۷ فروردين
7 وزیر صنعت بخشنامه توقف ورود برندهای آمریکایی را ابلاغ کرد ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۴ آبان
8 دستور العمل برخورد با سوء استفاده از نام های تجاری بزرگ ابلاغ شد ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۲ آبان
9 سرنوشت «خداحافظ فلافل ــ سلام مک‌دونالد!» در محاق ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۱ آبان
10 برنده نهایی مسابقه دستپخت کدامیک از این دو نفر خواهد بود ۱۳۹۴ شنبه ۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه غذایمان را اشتها آورتر کنیم؟ رنگ نارنجی هویج در کنار سرخی گوجه‌فرنگی با سبزی خی...

  آدامس ترک سیگار برای جنین خطر دارد متاسفانه تعداد خانم‌های سیگاری کم نیست و البته جای...

  اینها را در مایکروویو قرار ندهید!! برخی از این ظروف رگه هایی از آهن در داخل رنگ و یا ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سالم‌ترین روش‌های طبخ غذا یکی از عوامل مهم برای داشتن بدنی سالم، گنجاندن مواد خوراکی مغذی و سالم در وعده‌های غذایی است اما به غیر از نوع خوردنی‌ها، روش مناسب طبخ آنها نیز اهمیت دارد.
برای خوردن غذاهای سالم مغزتان را تربیت کنید! متخصصان تغذیه می‌گویند: مغز را می‌توان به گونه‌ای تربیت کرد که موادغذایی سالم و با میزان کالری کمتر را به غذاهای پُرکالری ترجیح دهد.
کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.
چرا باید تا می توانیم میوه و سبزی بخوریم؟ آیا می دانید چرا توصیه به خوردن میوه و سبزی فراوان است؟ بیشتر حجم میوه مانند بدن انسان از آب تشکیل شده است. همانطور که ۸۰ درصد وزن بدن ما از آب تشکیل شده ۸۰ درصد حجم میوه ها را نیز آب تشکیل می دهد. تنها ماده غذایی که برطرف کننده تمام نیازهای بدن می باشد میوه است هیچ ماده غذایی وجود ندارد که ۸۰ درصد آب داشته باشد مگر میوه البته سبزیها نیز حاوی مقادیر زیادی آب هستند.