صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی
مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون
واریز یارانه یلدایی صحت ندارد
۸ توصیه تغذیهای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده
تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوریهای نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی
جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست
از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد
مسمومیت دهها فیلیپینی با خوردن لاکپشت در حال انقراض
خوردن این میوه اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش میدهد
نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی
مجله لقمه
ویژه نامه یلدا
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
جشنواره و نمایشگاه ها
>
یک شرکت بین المللی برنده جایزه سال ملی کسب و کار در صنعت رستوران
یک شرکت بین المللی برنده جایزه سال ملی کسب و کار در صنعت رستوران
پایگاه خبری لقمه: در دومین کنفرانس بین المللی اقتصاد و مدیریت کسب و کار، شرکت هایی که جایزه ملی مدیریت کسب و کار سال کشور را دریافت کردند، معرفی شدند.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، در دومین کنفرانس بین المللی اقتصاد و مدیریت کسب و کار که به همت انجمن مدیریت کسب و کار ایران و با مشارکت بیش از ۱۶۳ دانشگاه، سازمان و مجموعه مرتبط، ۲۵ و ۲۶ مردادماه ۱۴۰۲ در مرکز همایشهای بین المللی جمهوری اسلامی ایران (سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی)، و با حضور بیش از چهارصد عضو هیئت علمی از یکصد دانشگاه داخلی و خارجی برگزار گردید، ضمن معرفی شرکتهایی که موفق به دریافت جایزه ملی مدیریت کسب و کار سال کشور شدند، کتابهای منتخب مدیریت کسب و کار سال کشور و پایان نامه برتر دانشجویی در این رشته معرفی شدند.
در این رویداد که با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با سخنرانی برجستهترین اساتید و چهرههای ماندگار مدیریت ایران از دانشگاههای مختلف از جمله، پروفسور سیدمهدی الوانی، پروفسور علینقی مشایخی، پروفسور اسداله کردنائیج، پروفسور محمدرضا حمیدی زاده، پروفسور علی رضائیان، دکتر محسن بهرامگیری، دکتر آذرصائمیان و دکتر حمیدرضا عظیمی برگزار گردید، مجموعاً ۱۳۷ مقاله علمی مورد پذیرش و ارائه قرار گرفت.
در موضوع انتخاب کتاب سال و در بخش تألیف، کتاب برندسازی در هفت گام اثر فرزاد مقدم، کتاب تفکر سیستمی در مدیریت جامعه و سازمان اثر سید جعفر مرعشی، وحیده بلیغ و امیرحسین شفیعی و همچنین کتاب گردشگری ورزشی اثر میثم شفیعی رودپشتی، محمد میره ای و نوید معصومی و در بخش ترجمه کتاب استراتژی و چشم انداز کسب و کار اثر سعید زنجانی، کتاب مدلهای تجاری مد اثر روشنک داوری و یاسمن فرهنگ پور و کتاب استراتژی بنگاه مادر اثر سید احسان شجاعی و کامیار رئیسی فر به عنوان کتابهای سال کشور انتخاب و معرفی شدند و در موضوع انتخاب پایان نامه برتر سال، پایان نامه مقطع دکتری خانم زینب زمانی با عنوان طراحی مدل یکپارچه کمپین تبلیغاتی با تمرکز بر محتوا، استاد راهنما: دکتر محمدعلی بابایی و استادان مشاور دکتر شهریار عزیزی - خانم دکتر حشمت خلیفه سلطانی به عنوان پایان نامه برتر سال ۱۴۰۲ کشور انتخاب و معرفی شد.
جایزه ملی مدیریت کسب و کار سال کشور اعطا شد
در آئین اختتامیه این رویداد که با حضور دکتر محمدمهدی برادران، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، دکتر نعمت اله رضائی، مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید نهاد ریاست جمهوری و با استقبال قابل توجه اساتید و مدیران برجسته کشور، برگزار شد، پس از دو سخنرانی علمی برجسته، جایزه ملی مدیریت کسب و کار سال کشور در بخش ساختمانی به شرکت ابنیه سازان مقاوم قربانی / در بخش صنعت احداث و انرژی به شرکت مهندسی و ساختمانی جهانپارس / در صنعت فولاد به مجتمع فولاد بوشهر / در صنعت پوششهای ضدحریق به شرکت بهسازان توسعه آرمان (بتا) / در بخش خصوصی صنعت خودرو به گروه بهمن / در کسب و کارهای آنلاین به شرکت پویا آریان سدید (گیشه ۷۲۴) / در صنعت بانکی به بانک سپه و بانک توسعه تعاون / در صنعت رستوران به شرکت بین المللی فرآوردههای غذایی خوش طعم (سوپر استار) / در صنایع سلولزی و پلیمری به شرکت آسیا نگار گلسار (گروه صنعتی ANG) / در صنعت خودرو به شرکت پارس خودرو از گروه خودروسازی سایپا / در صنعت فولاد به فولاد امیرکبیر کاشان / در صنعت گلخانهای به شرکت کیان ایده برنا / در بخش دولتی صنعت خودرو به شرکت سایپا سیتروئن / در کلینیکهای درمانی به کلینیک ساعی / در صنعت تلکام به شرکت نسیم ارتباط آینده (نسیم تلکام)/ در صنعت پتروشیمی به شرکت گسترش کاتالیست ایرانیان / در صنایع غذائی به گروه تولیدی ساوانا / در صنعت رسانهای به شرکت هلدینگ برسا (آ خرین خبر) / در صنعت فرش به شرکت فرش داریوش / در صنعت ریسندگی به شرکت طلاریس کاشان / در باشگاه مشتریان به شرکت توسعه فناوران بهین فردا (ایران کارت) / در صنعت بیمه اتکائی به شرکت بیمه اتکائی امین / در صنعت بیمه به کارگزاری رسمی بیمه مستقیم بر خط سایپا / در بازرگانی فولاد به شرکت صنایع فولادی یکتا آهن سپاهان، اعطا شد.
این رویداد معتبر علمی که توسط انجمن مدیریت کسب و کار ایران و با مشارکت دانشگاههای داخلی و حدود ده دانشگاه خارجی و نهادهای معتبری از جمله فدراسیون مدیریت و مشاوران کسب و کار ایران، اتحادیه انجمنهای علمی، فناوری، نوآوری و تجاری سازی کشور، خانه صنعتکاران ایران و … برگزار گردید، مهمترین برنامه این انجمن برجسته علمی است که هر ساله برگزار میگردد.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :مهر
کد:
15325
تاریخ نشر:
۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
بازدید:
526
ساعت:
5:50 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
بازار دستگاه نانوحبابساز ایرانی در گلخانهها و تصفیهخانههای ۶ کشور
۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
2
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟
۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
3
صادرات جو پرک ممنوع شد
۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
4
صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترینهای جهان
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
5
تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
6
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
7
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
8
تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا
۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
9
اختلاف دو وزارت خانه بر سر آمار تولید و عرضه تراکتور
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
10
تایید وجود مافیای دارو واقعی/ تشکیل پرونده مافیای دارو در قوه قضاییه
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
11
صادرات نان صنعتی ممنوع است
۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
دورهمی با فامیل
دورهمی با دوستان
شب نشینی خانوادگی
شب نشینی تنهایی
حضور در محل کار
یلدا برایم تفاوتی با شبهای دیگر ندارد
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
تغذیه مناسب در فصل تابستان
یک متخصص تغذیه با اشاره به افزایش نیاز به مایعات د...
نکات تغذیهای برای جلوگیری از ابتلا به کرونا/چرا خوردن غذاهای مدرن در وعده سحری توصیه نمیشود؟
پایگاه خبری لقمه: منصور رضایی متخصص تغذیه در برنام...
چارهای برای پرخوری استرسی
هر كسی كه در پیتزا یا بستنی دنبال آرامش می گردد می...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
پاکیزهخوری، فضیلتی اخلاقی در اقتصاد اسلامی
یک استاد دانشگاه گفت: انسانهای طالب روزی حلال از کارها و اعمالی که در آلوده کردن روزی حلال نقش دارند پرهیز میکنند.
ماهیان دریایی سالمترند یا پرورشی؟!
در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستمهای تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آبها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرفکنندگان به ماهیان پرورشی است.
چرا به لوله ای كه آب از آن خارج می شود می گوییم شیر؟!
در سال های دور ایران تنها دوشهر بیرجند و تبریز آب لوله كشی داشتند كه آن صنعت را از روسیه به امانت برده بودند و در كلان شهری مثل تهران مردم از آب چاه كه تمیز و سالم نبوداستفاده می كردند... ...
کشاورزی و امنیت غذایی؛ اولویت مهم امنیت ملی
شواهد نشان میدهند كه با توجه به قابلیتهای تولیدی كشور در صورت تحقق الزاماتی چون توسعه روستایی، توسعه كشاورزی از جمله افزایش عملكرد محصولات در واحد سطح، افزایش بازده آب و خاك، كاهش ضایعات تولیدی، اصلاح الگوی تغذیه كشور امكان نیل به یك امنیت غذایی پایدار در سطح كلان وجود دارد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است