مشارکت دو میلیون نفری مردم در مسابقه آشپزی دستپخت
برنده نهایی مسابقه دستپخت کدامیک از این دو نفر خواهد بود


با مشارکت دو میلیون نفری بینندگان در مسابقه آشپزی دستپخت، این برنامه رکورد جدیدی را در بین برنامه های تلویزیونی به ثبت رساند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، در سری نخست مسابقه دستپخت که رقابت بین 9 سرآشپز در شش برنامه بود، دو میلیون مخاطب با مشارکت در سوال نظرسنجی برنامه، سرآشپز برتر را از نگاه خود انتخاب کردند.

در سوال نظرسنجی دستپخت از بینندگان پرسیده شده بود به نظر شما کدام سرآشپز برنده خواهد شد؟ که بینندگان از میان شش سرآشپز، نفر برتر را انتخاب کردند. نکته جالب توجه در نظرات این بود که انتخاب مخاطبان با انتخاب هیات داوران مسابقه دستپخت"پاشا سراجی عنصرودی" بود اما تهیه کنندگان برنامه بدلیل همین اشتراک انتخاب داوران و بینندگان، نفر دوم مسابقه را هم بعنوان برنده اعلام کردند. به این ترتیب پاشا سراجی عنصرودی با 221327 رای بعنوان سرآشپز اول و شهرزاد رحیمی خوش آواز با 208340 رای بعنوان سرآشپز دوم برنده شدند و به مرحله بعدی مسابقه بزرگ دستپخت راه یافتند.

سری دوم مسابقه دستپخت از امشب آغاز می شود. این مسابقه یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه دهم، یازدهم و دوازدهم آبان حوالی ساعت 19:30 از شبکه یک به روی آنتن می رود.

مسابقه آشپزی دستپخت به تهیه کنندگی شاهرخ امیر معزی کاری از گروه اجتماعی شبکه یک است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روابط عمومی شبکه یک

کد: 8370 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۹ آبان بازدید: 5626 ساعت: 12:41 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مجری دستپخت: دست تاکسیرانان را می بوسم ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۴ آذر
2 رقابت داوران دستپخت با یکدیگر ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۴ فروردين
3 دلایل حامد توسلی برای طبخ کمتر غذاهای گوشتی در تلویزیون ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
5 دستپخت خاور خانم یک روستا را آباد کرد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ خرداد
6 گفتگو با فرانسوا حسین داور مسابقه بین‌المللی آشپزی دستپخت ۱۳۹۴ جمعه ۶ آذر
7 مسابقه آشپزی دو بازیگر روی آنتن تلویزیون ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۱ اسفند
8 دستپخت لیلا حاتمی؛ روش تهیه چو مین ۱۳۹۲ جمعه ۱۰ خرداد
9 تصاویری از دستپخت مادر بزرگ های دنیا ۱۳۹۱ يکشنبه ۳ دي
10 چگونه زیتون پرورده تهیه کنیم ۱۳۹۰ شنبه ۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص آب گیلاس آب گیلاس نه‌ تنها نوشیدنی خوش‌طعمی است بلکه فوائد ...

  عرضه غذاهای بسته‌بندی فاقد مشخصات ممنوع! معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت جزییا...

  درمان ریزش مو با مصرف تخم کدو هنگامی که زنان یا مردان شروع به از دست دادن موهای ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کدام سیب‌زمینی‌ها سمی هستند؟ سیب‌زمینی یکی از صیفی‌جاتی است که ضمن دارا بودن مواد مغذی مورد نیاز بدن، به طور طبیعی درصدی مواد سمی به نام سولانین در پوست و زیر پوست آن وجود دارد.
۱۴ ماده غذایی که طول عمر را زیاد می‌کند یک متخصص تغذیه گفت: به جای آنکه به دنبال روش‌های عجیب و غریب باشیم اگر ۱۴ ماده غذایی را در زنجیره غذایی روزانه بگنجانیم نه تنها بسیاری از بیماری‌ها را از خود دور می‌کنیم بلکه طول عمر بیشتری خواهیم داشت.
لاغری روانی! زمانی كه تلاش می كنید وزن‌تان را كاهش دهید، باور داشتن هدف‌تان و داشتن رفتارهای مثبت می‌تواند به همان اندازه اهمیت داشته باشد كه اصلاح رژیم غذایی و داشتن فعالیت اهمیت دارد. اگر وقتی قصد دارید رژیم لاغری بگیرید به‌خودتان انگیزه بدهید، شانس بیشتری برای موفقیت خواهید داشت.
آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.