حسن نژاد: پرداخت تا ۸۰ درصد ارزش دام تلف شده به بیمه شدگان


پایگاه خبری لقمه: قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی از افزایش و تغییر روش های پوشش بیمه دام در سال جاری خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، محمد ابراهیم حسن نژاد از افزایش ۸۹ در صدی بیمه دام کشور در سال زراعی جاری خبر داد و افزود: از ایتدای سال زراعی جاری تا کنون بیش از ۸ میلیون و ۱۰۲ هزار راس دام تحت پوشش بیمه کشاورزی قرار گرفتند که نسبت به سال قبل افزایش چشمگیری را نشان می دهد.

وی با بیان این که در حوزه دام به طرف بیمه فراگیر حرکت می کنیم، اظهار داشت: ما تغییرات خوبی در روش های پوشش بیمه ای دام ایجاد کرده ایم و تعهدات بیمه ای را تا آنجا که امکان داشت، افزایش داده ایم.

حسن نژاد گفت: تا ۸۰ درصد ارزش دام تلف شده به بیمه شدگان، غرامت پرداخت می شود.

وی در مورد بیمه فراگیر دام گفت: مجلس شورای اسلامی در سال گذشته براساس قانون برنامه، بیمه دام را اجباری کرد و دستورالعمل آن به استان ها نیز ابلاغ شد.

قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی با اشاره به بیمه فراگیر طیور نیز ادغان داشت: از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون حدود ۴۰۶ میلیون و ۹۴۸ هزار قطعه طیور در مقابل عوامل خطر و همه بیماری های قرنطینه ای از جمله آنفلوانزای پرندگان و بیماری های نوظهور، بیمه شده اند.

وی ادامه داد: تاکنون حدود ۱۵ واحد تولیدی در استان های مختلف کشور که تحت پوشش بیمه فراگیر بودند بر اثر آلودگی به بیماری آنفلوانزای پرندگان دچار تلفات شدند که بخشی از غرامت آنها پرداخت شده است.

حسن نژاد گفت: در حال حاضر بر اساس قانون، بیمه طیور، فراگیر یا اجباری است و تلاش می کنیم با اقداماتی که انجام می دهیم بیمه فراگیر را به سایر محصولات گسترش دهیم.

وی افزود: طبق قانون بیمه فراگیر، تولید کنندگان طیور از مبادی تولید خود، جوجه های تولیدی را بیمه می کنند و مشارکت بالای تولید کنندگان کمک می کند که ریسک با یک تناسب بهتری توزیع و در عین حال بین تولید کنندگان و حق بیمه شان تعادل برقرار شود.

قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی در باره بیمه بخش زراعت و باغبانی نیز اظهار داشت: از ابتدای سال زراعی جاری تا کنون ۳ میلیون و ۳۰۳ هزار هکتار اراضی زراعی و ۴۷۵ هزار هکتار از باغات کشور بیمه شده اند.

وی اضافه کرد: بیمه تنه درختان از ابتدای سال زراعی جاری تا کنون با ۴۰ درصد افزایش به ۴۳ هزار هکتار رسیده است.

حسن نژاد در مورد عرصه های منابع طبیعی نیز گفت: از مهر ماه امسال تا امروز حدود ۹۴ هزار هکتار از عرصه های منابع طبیعی که طرح های منابع طبیعی در آن اجرا می شود، تحت پوشش بیمه قرار گرفته اند.

وی در همین حال به پوشش بیمه ای ابنیه در بخش کشاورزی اشاره کرد و اذعان داشت: از ابتدای سال زراعی جاری تا کنون بیش از ۹۹۹ هزار متر مربع ابنیه در بخش کشاورزی تحت پوشش بیمه کشاورزی قرار گرفتند که نسبت به سال گذشته رشد بالایی را نشان می دهد.

قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی گفت: اخیرا با طرح های جاذبی که در بخش ابنیه و در مورد گلخانه ها و واحدی های تولیدی ایجاد کرده ایم، با استقبال بسیار خوبی در زمینه بیمه ابنیه مواجهه شده ایم.

وی خاطر نشان کرد که در سال گذشته تنها ۵ هزار متر مربع ابنیه در بخش کشاورزی بیمه شده بود.

حسن نژاد گفت: در حال ۱۵۵ فعالیت و حدود ۸۵ محصول در بخش کشاورزی تحت پوشش صندوق بیمه کشاورزی قرار دارند.

وی درباره حق بیمه های کشاورزی اظهار داشت: سالانه به طور میانگین ۶۰ درصد حق بیمه های کشاورزی توسط دولت و ۴۰ درصد از سوی تولیدکنندگان پرداخت می شود که در مورد محصولات و مناطق مختلف، متفاوت است.

حسن نژاد افزود: سهم دولت از حق بیمه محصولات استراتژیک مانند گندم و کلزا ۸۰ درصد و سهم تولید کننده ۲۰ درصد است.

وی تاکید کرد: در مناطق پُر ریسک تر حق بیمه ها هم بالاتر است، اما تلاش می کنیم که سهم حق بیمه کشاورزان را در مناطق پر ریسک تر بالا نبریم و به جای آن سهم دولت را برای حمایت بیشتر از تولید، افزایش دهیم.
 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14222 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۰ بهمن بازدید: 2179 ساعت: 12:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قرارداد جدید «بیمه تکمیلی» بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد/ تعهدات از اول آذر لازم‌الاجراست ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
2 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
4 تسهیلات ویژه کشاورزان قراردادی از بیمه تا کمک هزینه ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۱ دي
5 دلایل معاون وزیر اقتصاد بر عملکرد بانک کشاورزی در مسیر حرفه‌ای ۱۴۰۲ جمعه ۳ آذر
6 جزئیات نسخه جدید تفاهمنامه پزشکی خانواده/ اصلاح در پرداختی بیمه سلامت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
7 عدم همکاری بیمه های تکمیلی در نسخه نویسی الکترونیک ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
8 تست تشخیص کرونا رایگان شد ۱۴۰۰ شنبه ۶ شهريور
9 ویژگی های هنر کارت تشریح شد/ تحویل از پایان آذر ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۴ آذر
10 مدیرکل صید و صیادی شیلات ایران از بیمه شدن صیادان آزادشده از چنگال دزدان دریایی خبر داد ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۴ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی های موثر در درمان ناباروری مردان لقمه: یک متخصص تغذیه ناباروری مصرف استروژن‌های گیا...

  مضرات نخوردن صبحانه شاید این نظر درست باشد كه ناآگاهی، عادات فردی و خا...

  نکات تغذیه سالم پاییزی پایگاه خبری لقمه: تغییر در فصل اغلب به معنای تغییر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شما هم استعداد چاقی دارید؟ بیشتر افراد چاق معتقد هستند که هیچ قصوری در چاق شدنشان مرتکب نشده‌اند و این استعداد ژنتیکی و خانوادگی آن‌هاست که باعث ایجاد چاقی شده است.
اسفناج به ‌همراه گوشت مصرف شود یک کارشناس سبزی و صیفی‌جات اظهار کرد: بهتر است اسفناج به‌همراه گوشت مصرف شود.
چقدر روغن و چربی مصرف کنیم؟ چربی ها و روغن های خوراکی نقش مهمی در تغذیه ما دارند. بسیاری از فعالیت های روزانه بدن ما با کمک همین ماده خوراکی انجام می شود.
آیا سیر برای سرماخوردگی خوب است؟ در رساله ذهبیه امام رضا(ع) توصیه شده است که در ماه آخر زمستان سیر مصرف شود.در حدیثی از پیامبر اکرم(ص) نیز آمده است که می فرمایند: سیر بخورید و با آن مداوا کنید. یعنی حضرت هم توصیه به مصرف غذایی و هم دارویی سیر می کنند.هم چنین می فرمایند: درمان هفتاد بیماری در سیر است که بنا به نظر محققان کلمه هفتاد دلیل بر کثرت است؛ یعنی سیر بسیاری از بیماری ها را درمان می کند. در حدیث دیگری نیز پیامبر اکرم(ص) به حضرت امام علی(ع) توصیه می کنند که سیر بخورید و اگر من هم با فرشته هم سخن نمی شدم سیر می خوردم.