زردچوبه با فیبروز مقابله می کند


بسیاری از خواص درمانی زردچوبه شناخته شده است؛ به تازگی نیز متخصصان طب گیاهی، مصرف زردچوبه را برای درمان فیبروز توصیه کرده اند.

به گزارش لقمه، این گیاه از خانواده زنجبیل است. به طور معمول ریشه آن را خشک و آسیاب و به غذاها اضافه می کنند. این گیاه جادویی برای درمان بیماری هایی مانند آرتریت، کلسترول بالا، آب مروارید، مشکلات کیسه صفرا، اختلال کبدی، بیماری قلبی، سینوزیت، هپاتیت، یرقان، کورک، گال، زخم و ... مفید است.

زردچوبه برای درمان فیبروز:

زردچوبه که قرن هاست در طب هندی و چینی کاربرد دارد، به تازگی در طب غرب نیز از آن استفاده می شود. پزشکان زردچوبه را برای درمان فیبروز به بیماران خود تجویز می کنند. فیبروز نوعی تومور خوش خیم است که داخل یا خارج از رحم قرار دارد. اندازه این تومور می تواند به اندازه نخود یا هندوانه باشد اما به طور معمول به اندازه یک پرتقال یا گریپ فروت رشد می کند. برای درمان فیبروز، پزشکان یک برنامه درمانی توصیه می کنند که شامل کاهش استروژن، حمایت ازعملکرد کبد و پاکسازی و تصفیه بدن به ویژه کبد است. برای کاهش استروژن، پزشکان یک برنامه غذایی غنی برای حمایت از کبد تجویز می کنند. عملکرد نامناسب کبد باعث می شود استروژن به مدت طولانی تری در سیستم بدن باقی بماند. این جا است که تأثیرگذاری زردچوبه اهمیت می یابد.

زردچوبه حاوی خواص سم زدایی است که از کبد در برابر عناصر مخرب متعدد محافظت می کند. زردچوبه کبد را نیز تحریک می کند، در نتیجه میزان استروژن کاهش می یابد و در برخی موارد رشد فیبروز را محدود می کند. البته خوب است بدانید مصرف بالای آن باعث ناراحتی معده می شود و به افرادی که از داروی رقیق کننده خون استفاده می کنند مصرف زردچوبه توصیه نمی شود؛ زیرا می تواند با دارو تداخل ایجاد کند. مصرف توصیه شده برای بزرگسالان برای مقابله با فیبروز، روزی یک کپسول ۴۴۵میلی گرمی یا یک قاشق مرباخوری عصاره آن روزی ۳بار است یا این که به ۲وعده غذایی در روز افزوده شود. (البته بهتر است برای مصرف آن با پزشک خود مشورت کنید.) 
 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خراسان

کد: 5880 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۶ آذر بازدید: 4458 ساعت: 4:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا زردچوبه در کاهش سطوح التهاب تاثیری دارد؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
2 چای زردچوبه چه فوایدی برای سلامتی دارد ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
3 زردچوبه؛ دارویی در آشپزخانه شما ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
4 ارتباط زردچوبه با سرطان در کودکان چیست؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد
5 ادویه ای پر خاصیت که باید به برنامه غذایتان اضافه کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
6 مفیدترین ادویه ها که باید آنها را در رژیم غذایی خود بگنجانیم ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
7 10 فایده زردچوبه برای سلامتی ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۴ فروردين
8 ۱۵ نکته برای تغذیه ای بهتر ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۲ شهريور
9 داروهای طبیعی ضد درد را بشناسید ۱۳۹۳ شنبه ۱۷ خرداد
10 برای جلوگیری از پیری زودرس چه بخوریم؟ ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۹ ارديبهشت
11 سبزیجات و میوه‌های آهنین را بشناسید ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۸ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوردن صبحانه و پرهیز از مصرف نوشابه‌های گازدار از فشار خون بالا می‌کاهد نتایج یک بررسی نشان داد که حفظ نمایه‌ی توده‌ی بدنی...

  ورزش رمز سلامتی سالمندان پایگاه خبری لقمه: دلایل زیادی وجود دارد که باعث کم...

  راهایی برای فرار از آلودگی های هوای تهران پایگاه خبری لقمه:« تهران ما را خواهد کشت» اگر شما ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

«آب» بلای جان خالق «چالش سطل آب یخ» شد خبر غرق شدن مبتکر «چالش سطل آب یخ» شوک بزرگی برای هواداران و مجریان سطل آب یخ بود. این در حالی است که این چالش به تازگی وارد بعضی کشورها از جمله ایران شده و همچنان در حال گسترش است.
غذاهای آلوده‌ای که سر از سفره‌های مردم درآورده‌اند «وجود روغن پالم در شیر به اثبات رسیده و گزارش آن نیز به رئیس جمهور داده شده است.» این سخن وزیر بهداشت در حاشیه همایش تغذیه با شیر مردم هرچند که نگران کننده بود، اما گویی حکایت از اتفاق تازه ای نداشت.
افزایش میل و قدرت جنسی با مصرف این سبزی نشستن در جوشانده شنبلیله، جهت درمان ورم، چسبندگی و ترشحات رحمی، نرم‌كردن رحم سفت و ورم‌های سفت آن، بازكردن دهانه رحم و تسهیل زایمان و دفع جفت، مفید است. همچنین شنبلیله سبب افزایش میل و قدرت جنسی می‌شود.
آزمایش چربی خون از چه سنی لازم است؟ چربی‌ها پس از آب و پروتئین سومین ماده تشکیل‌ دهنده بدن انسان هستند و مهم‌ترین منبع ذخیره انرژی در بدن محسوب می‌شوند.