زردچوبه با فیبروز مقابله می کند


بسیاری از خواص درمانی زردچوبه شناخته شده است؛ به تازگی نیز متخصصان طب گیاهی، مصرف زردچوبه را برای درمان فیبروز توصیه کرده اند.

به گزارش لقمه، این گیاه از خانواده زنجبیل است. به طور معمول ریشه آن را خشک و آسیاب و به غذاها اضافه می کنند. این گیاه جادویی برای درمان بیماری هایی مانند آرتریت، کلسترول بالا، آب مروارید، مشکلات کیسه صفرا، اختلال کبدی، بیماری قلبی، سینوزیت، هپاتیت، یرقان، کورک، گال، زخم و ... مفید است.

زردچوبه برای درمان فیبروز:

زردچوبه که قرن هاست در طب هندی و چینی کاربرد دارد، به تازگی در طب غرب نیز از آن استفاده می شود. پزشکان زردچوبه را برای درمان فیبروز به بیماران خود تجویز می کنند. فیبروز نوعی تومور خوش خیم است که داخل یا خارج از رحم قرار دارد. اندازه این تومور می تواند به اندازه نخود یا هندوانه باشد اما به طور معمول به اندازه یک پرتقال یا گریپ فروت رشد می کند. برای درمان فیبروز، پزشکان یک برنامه درمانی توصیه می کنند که شامل کاهش استروژن، حمایت ازعملکرد کبد و پاکسازی و تصفیه بدن به ویژه کبد است. برای کاهش استروژن، پزشکان یک برنامه غذایی غنی برای حمایت از کبد تجویز می کنند. عملکرد نامناسب کبد باعث می شود استروژن به مدت طولانی تری در سیستم بدن باقی بماند. این جا است که تأثیرگذاری زردچوبه اهمیت می یابد.

زردچوبه حاوی خواص سم زدایی است که از کبد در برابر عناصر مخرب متعدد محافظت می کند. زردچوبه کبد را نیز تحریک می کند، در نتیجه میزان استروژن کاهش می یابد و در برخی موارد رشد فیبروز را محدود می کند. البته خوب است بدانید مصرف بالای آن باعث ناراحتی معده می شود و به افرادی که از داروی رقیق کننده خون استفاده می کنند مصرف زردچوبه توصیه نمی شود؛ زیرا می تواند با دارو تداخل ایجاد کند. مصرف توصیه شده برای بزرگسالان برای مقابله با فیبروز، روزی یک کپسول ۴۴۵میلی گرمی یا یک قاشق مرباخوری عصاره آن روزی ۳بار است یا این که به ۲وعده غذایی در روز افزوده شود. (البته بهتر است برای مصرف آن با پزشک خود مشورت کنید.) 
 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خراسان

کد: 5880 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۶ آذر بازدید: 4218 ساعت: 4:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا زردچوبه در کاهش سطوح التهاب تاثیری دارد؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
2 چای زردچوبه چه فوایدی برای سلامتی دارد ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
3 زردچوبه؛ دارویی در آشپزخانه شما ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
4 ارتباط زردچوبه با سرطان در کودکان چیست؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد
5 ادویه ای پر خاصیت که باید به برنامه غذایتان اضافه کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
6 مفیدترین ادویه ها که باید آنها را در رژیم غذایی خود بگنجانیم ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
7 10 فایده زردچوبه برای سلامتی ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۴ فروردين
8 ۱۵ نکته برای تغذیه ای بهتر ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۲ شهريور
9 داروهای طبیعی ضد درد را بشناسید ۱۳۹۳ شنبه ۱۷ خرداد
10 برای جلوگیری از پیری زودرس چه بخوریم؟ ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۹ ارديبهشت
11 سبزیجات و میوه‌های آهنین را بشناسید ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۸ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  6 دلیل مهم برای خوردن شکلات مطالعات دانشمندان آمریکایی نشان می دهد ، هر چه مرد...

  کمبود آب، افراد را بد اخلاق می کند لقمه: کم آبی در افراد منجر به بروز بداخلاقی و پایی...

  خونریزی هنگام مسواک زدن علامت وجود جرم دندانی است یک دندانپزشک گفت: اولین علامت وجود جرم، خونریزی هن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین میوه جایگزین قند و شکر یک کارشناس بهداشت مواد غذایی، از خرما به عنوان میوه ای نام برد که با خوردن ۱۵ گرم آن در روز می توان کم خونی ناشی از کمبود آهن بدن را برطرف کرد.
آنتی بیوتیک را اینجوری مصرف کنیم آنتی‌بیوتیک‌ها بعد از مسکن‌ها دومین دسته از داروهای پرمصرف کشور محسوب می‌شوند که بسیاری از آنها را می‌توان بدون نسخه پزشک از داروخانه‌ها تهیه كرد.
آشنایی با خوراکی های شادی آور! خواب کافی، خندیدن، گذراندن زمان با افراد شاد و مدیتیشن، همگی می توانند به شاد کردن افراد کمک کنند. اما علم نشان می دهد که ما می توانیم با خوردن برخی مواد خوراکی شادتر و خوشحال تر باشیم.
خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.