به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، آزاده نامداری در عنفوان جوانی با حضور در قاب جادویی تلویزیون به سرعت به شهرت رسید. اجرای نسبتا موفق او به اضافه چهره خوش و پوشش محجبه اش به سرعت او را از شبکه استانی به شبکه سراسری یک سیما و برنامه تازه ها رساند و وی به ندت چهار سال اجرای این برنامه پر بیننده را به عهده داشت. در زمستان سال 1389 و در زمانی که دومین دوره مسابقات سفره های حسینی فراخوان خود را منتشر کرده بود این برنامه و مجری جوانش اولین هایی بودند که به در رسانه ملی به یکی از مجموعه مسابقات سفرههای ایرانی اسلامی توجه کردند؛ امری که برای یک فعالیت فرهنگی که توسط بخش خصوصی طراحی و اجرا شده بود بسیار ارزشمند بود.
اما خبر بد اینکه حواشی دست سر این مجری و تهیه کننده جوان سیمای جمهوری اسلامی بر نداشت. جدای از اتفاقاتی که در برخی از برنامه های زنده برای او رخ می داد ازدواج اولش با فرزاد حسنی که از مجریان نامدار صدا و سیما بود تز بدو امر او را در کانون توجه های بیشتر قرار داد و سپس بیان مسائلی از زندگی خصوصیشان و در نهایت جدایی و طلاقشان بیش از گذشته فضای ملتهبی در اطراف آزاده نامداری بوجود آورد. اما داستان به همینجا ختم نشد بلکه در سفری که پس از ازدواج دوم و به دنیا آمدن اولین فرزندش به یکی از کشور های اروپایی داشت و انتشار تصاویری از پوشش بدون حجاب او وضعیت او را در فضای اجتماعی و عرصه حرفه ای با مشکلات جدی روبرو ساخت که حاشیه هایش دنباله دار شد.
اما پایان کار خبری تلخ و شوک بر انگیز بود. روز ششم فروردین سال 1400 اعلام شد که جسد این مجری سابق و جوان تلویزیون در خانه اش واقع در سعادت آباد کشف شده است. خبری که هنوز ابعاد آن به خوبی مشخص نشده است. به همین مناسبت، با ادای احتارم به روح پرکشیده اش، یکی از مصاحبه هایی که در سال 1389 از آن مرحوم در سطح اینترنت منتشر شده و اتفاق به مباحثی همچون خانه داری، آشپزی، غذای مورد علاقه و ... پرداخته است را در اینجا بازنشر می دهیم که مشروح آن در ادامه می آید:
حضور زنان ایرانی در تمامی عرصه های جامعه چنان پر رنگ دیده می شود که آنها حتی توانایی انجام دادن سنگین ترین مسئولیت ها را دارند. زنانی که پله های ترقی را یکی یکی ولی با پشتکار و جدیت فراوان پشت سر گذاشته و به بالاترین مراحل پیشرفت در هر سطحی رسیده اند. "آزاده نامداری" نمونه یکی از همین زنان است که توانسته به عنوان مجری برنامه "تازه ها" خود را پررنگ نشان دهد. وی متولد آذر ماه 1363 بوده و اصالتا کرمانشاهی است. او تحصیلات خود را در رشته مدیریت صنعتی به پایان رسانده و یک خواهر کوچک تر از خودش به نام "آذین" دارد. *چه طور شد به اجرای تلویزیونی علاقه مند شدید؟ نامداری: این طبیعی است یك سری اتفاقات و مسائل در زندگی انسان به وجود میآید كه پیشبینی نشده است، اما گذشته از این من از كودكی علاقه خاصی به تلویزیون داشتم ولی نه دقیقاً مجریگری. بیشتر به كارهای نمایشی علاقهمند بودم و در كنكور تصمیم داشتم به دانشگاه هنر بروم و كارگردانی، بازیگری، تئاتر و نمایش بخوانم اما به دلایلی نظرم عوض شد و تصمیم گرفتم راهم را عوض كنم؛ ولی از بچگی علاقه خاصی به برگزاری نمایش داشتم. البته با صدا و سیمای كرمانشاه همكاری داشتم، سپس در یك تست شركت كردم و اولین كار رسمی و زنده من با شبكه پنج بود سپس به شبكه یك آمدم و در حال حاضر هم در برنامه تازهها مشغول فعالیت هستم. * آیا با توجه به شغلی كه دارید به آشپزی و خانهداری هم میرسید؟ نامداری: نه، من در حال حاضر مجرد هستم و مسئولیت خاصی در خانه ندارم و این به من كمك میكند ولی اصلا خوب نیست، چون كارهای خانه به نوبه خود لذت دارد و حتی آرامش خاصی به انسان میدهد كه بعضی وقتها در آن شلوغیها و گرفتاریها آرزو میكنم كاش الان خانه نشسته بودم و آشپزی میكردم، بنابراین خود آشپزخانه و كار در آن میتواند باعث آرامش شود و هیچ فرقی هم نمیكند كه خانم باشی یا آقا و این خیلی خوب است. مادرم تمامی كارهای خانه را خودش انجام میدهد و هیچگونه مسئولیتی را به من نداده است ولی در مجموع خیلی كار آشپزی را دوست دارم و فكر میكنم اگر بخواهم آن را انجام دهم از عهده آن برمیآیم. * به نظر شما تنوع غذایی چقدر اهمیت دارد؟ نامداری: خیلی، من با وجود آن كه آدم پرخوری نیستم اما بینهایت آدم خوشخوراكی هستم و فكر میكنم این یك هنر است كه فرد بتواند غذا را خوب بپزد و خوب تزئین كند و سفرهاش همیشه رنگارنگ باشد. مطمئنا وقتی آدم سر یك سفره با غذاهایی با رنگهای مختلف و تزئین شده بنشیند غذا بیشتر مورد پسندش واقع خواهد شد. * چه غذایی را بیشتر از همه دوست دارید؟ نامداری: من شدیداً اهل غذاهای سنتی هستم و اصلاً غذاهای امروزی مثل لازانیا و پیتزا را دوست ندارم و به صورت تنوعی از غذاهای جدید استفاده میكنم. خیلی اهل برنج خوردن هستم و غذای مورد علاقه من خورش فسنجان و مرصعپلو است. * چه غذایی را بهتر از دیگر غذاها درست میكنید؟ نامداری: من یك غذا در عمرم درست كردهام كه واقعاً هم خوب شد و آن هم ماكارونی بود. البته باید این را هم بگویم من درست كردن غذا حتی اگر یك سالاد هم باشد با عشق و علاقه انجام میدهم. * عشق و علاقه به درست كردن غذا چقدر اهمیت دارد؟ نامداری: خیلی؛ دو، سه چیز در آشپزی بسیار مهم است اینكه آدم برای كسانی آشپزی میكند كه آنها را دوست دارد مثلاً خواهر یا دوستی كه به خانه دعوت كردید و اگر آنها از دست پخت شما خوششان بیاید این برای شما خوشایند است. * آیا تا به حال شده غذایی را بسوزانید؟ نامداری: یكبار خیلی وقت پیشها كه مدرسه میرفتم در خانه تنها بودم و خواستم كاری انجام داده باشم. میخواستم پلو درست كنم ولی نمیدانستم كه باید داخل آن آب بریزم و همینطوری برنج را در دیگ ریختم و در آن را گذاشتم، نتیجه كار یك چیز عجیبی شد و كاملاً سوخت. * شغل شما سختتر است یا خانهداری؟ نامداری: خانهداری شغلی است كه بعضیها هم به آن مشغول هستند و هم اینكه خارج از خانه كار میكنند. من فكر میكنم خانهداری سخت است چون مدیریت خاصی را لازم دارد و كسی كه خانهدار است باید در خانه تنوع ایجاد كند. خوبی خانهدار بودن این است كه خودت مدیر تمامی كارهای خودت هستی و برنامهریزی میكنی. محیط خانه یك فضای آرامشبخش است ولی شغل ما یك كار تنشزا است و اگر راستش را بگویم به نظر من كار ما سختتر است. * در تهیه غذا چه معیارهایی را در نظر میگیرید؟ نامداری: من به طعم و مزه غذا خیلی اهمیت میدهم و طبیعتاً سالم بودن غذا، جاافتادن، شل و ول نبودن خیلی برایم مهم است، در ضمن سعی میكنم حد تعادل را در غذا رعایت و چربی و نمك آن به اندازه كافی باشد. * در خانوادهتان دستپخت چه كسی را بیشتر ترجیح میدهید؟ نامداری: باید گفت در واقع هر كسی به دستپخت مادر خودش عادت كرده و تقریباً همه غذاهای مادرشان را بهترین میدانند. من دستپخت مادربزرگم را با آرامش و خیال راحت میخورم. * آیا دوست دارید در آینده به عنوان مربی آشپزی در تلویزیون فعالیت كنید؟ نامداری: نه، دوست دارم بیشتر به عنوان تحلیلگر فوتبال به فعالیت بپردازم تا مربی آشپزی، چون من تخصص خاصی در آشپزی ندارم. * غذاهایی را كه از طریق ماكروویو تهیه میشود ترجیح میدهید یا غذاهای سنتی را؟ نامداری: اگر بخواهم بگویم ماكروویو را قبول ندارم بعدها دچار مشكل میشوم ولی طبیعتاً غذاهای جاافتاده مثل فسنجان باید به صورت سنتی پخته شود اما باید به این نكته نیز توجه كرد كه خیلی غذاها را میتوان با ماكروویو درست كرد و این باعث میشود خانمها به كارهای دیگر خارج از خانه هم برسند ولی به طور حتم غذاهایی كه به صورت سنتی پخته شود طعم بهتری دارند. در ضمن باید به این نكته اشاره كنم كه آشپزی فقط كار خانمها نیست و در زندگی مشترك برای اینكه دو نفر بتوانند در كنار هم موفق باشند باید رعایت حال یكدیگر را بكنند و به نظر من همه چیز بستگی به حس و حال آدمها دارد. *از اینكه وقت خود را در اختیار ما قرار دادید، سپاسگزاریم.
بازگشت به صفحه نخست