هسته سیب را به خاطر اثرات معجره آسایش بخورید


پایگاه خبری لقمه: با دورانداختن هسته سیب، بخش عمده مواد مغذی این میوه معجزه آسا از بین می رود.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه اسپوتنیک نوشت: دانشمندان دانشگاه کوئینزلند و مرکز بیماری‌های نورودژنراتیو آلمان آثار غیرمنتظره‌ای از خوردن سیب کشف کرده‌اند. نتایج محققان آلمانی در مجله علمی Stem Cell Reports نشان می‌دهد سیب یک میوه معجزه‌آسا است.

این آزمایش‌ها روی موش‌ها انجام شد. متخصصان سلول‌های بنیادی مغز موش‌های بزرگسال را کشت و مواد مغذی گیاهی موجود در سیب را اضافه کردند. تحقیقات نشان داده است غلظت زیاد عناصر غذایی گیاهی باعث تشکیل سلول‌های عصبی جدید می‌شود.

به گفته دانشمندان، عناصر غذایی گیاهی خاص تأثیر مثبتی بر عملکرد اندام‌ها از جمله مغز دارند. سیب تأثیر فعالیت بدنی را دارد که باعث تحریک نوروژنز نیز می‌شود.

پیش از این دانشمندان دانشگاه فناوری اتریش گراتس دریافته بودند بیشتر مردم سیب را به اشتباه می‌خورند. محققان ادعا می‌کنند حداکثر ۹۰ درصد مواد مغذی در هسته این میوه متمرکز است و بنابراین توصیه می‌شود سیب را با هسته  و دانه بخورید.
 


نقل از :همشهری‌آنلاین

کد: 14251 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۹ اسفند بازدید: 1486 ساعت: 12:18 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چه دلایلی بیشترین نقش را در افزایش وزن دارند؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۸ اسفند
2 فایده آهسته غذاخوردن و مبارزه با افزایش وزن ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
3 مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان ۱۳۹۷ دوشنبه ۷ خرداد
4 آیا پوسته آووکادو می تواند بیماری های قلبی را درمان کند؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور
5 مصرف شکلات تلخ روند افزایش سن را آهسته تر می کند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ خرداد
6 با هسته انگور از پوسیدگی دندان پیشگیری کنید ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
7 عرضه نهال‌های گواهی شده و استاندارد از ابتدای سال آینده ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۵ اسفند
8 آشنایی با خواص انبه ۱۳۹۴ دوشنبه ۷ دي
9 سرنوشت «خداحافظ فلافل ــ سلام مک‌دونالد!» در محاق ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۱ آبان
10 85 درصد سموم کشاورزی چینی هستند ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ظروف تفلون کوتاه قدی می‌آورد/ ضایعات پوستی با ظروف تفلون افزایش یافت از آنجایی که استفاده از ظروف تفلون در بین مردم افز...

  رب‌های گوجه فرنگی غیر مجاز خانگی با نگهدارنده فراوان پایگاه خبری لقمه: مدیر آزمایشگاه غذا و داروی دانشگ...

  مصرف بستنی برای کودکان زیر 3 سال ممنوع کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی‌های دانشگاه علوم پز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا غذاخوردن در نیمه شب سبب چاقی می‌شود؟ پژوهش های جدید نشان می دهد افرادی که در نیمه های شب از خواب بیدار شده و غذا می خورند، اضافه وزن بیشتری داشته و در امر کاهش وزن موفق نخواهند بود.
چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.
قهرمانان میوه‌ای کدامند؟ برای سنجش ارزش و اهمیت هر چیزی معیارهایی وجود دارد. مهم‌ترین معیار سنجش ارزش میوه‌ها نیز میزان آنتی‌اکسیدان‌های آنهاست. البته میوه‌ها معمولاً خیلی دست پر هستند و فواید زیادی برای سلامتی ما دارند.
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.