با هسته انگور از پوسیدگی دندان پیشگیری کنید


پایگاه خبری لقمه: نتایج مطالعات نشان داده است ترکیب طبیعی در هسته انگور وجود دارد که نه تنها دندان را تقویت می‌کند بلکه با پوسیدگی آن هم مبارزه می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، جدیدترین مطالعات نشان داده است، مصرف انگور بیش از هر ماده دیگری از دندان در برابر پوسیدگی حفاظت می‌کند. 

 

بر این اساس، محققان ادعا کرده‌اند، ترکیب طبیعی در هسته انگور وجود دارد که نه تنها دندان را تقویت می‌کند بلکه با پوسیدگی نیز مبارزه می‌کند. 

 

دانشمندان باور دارند، دانه‌های میوه‌های آبدار به عنوان یک سلاح جدید در مبارزه با پوسیدگی دندان باید به کار روند که در بین آنها مفید بودن هسته دانه‌های انگور آزمایش و ثابت شده است. 

 

 

پژوهشگران دانشگاه ایلینوی در کالج شیکاگو، عمر دندان پر شده را حداکثر 10 سال اعلام کرده‌اند و گفته‌اند همین مدت هم در شرایطیست که فرد به خوبی از دندانش مراقبت کند و دندانش نیز با مواد درجه یک پر شده باشد. 

 

آمارها نشان می‌دهد، بیش از چهار پنجم جمعیت جهان دندان پر شده دارند و از این تعداد حداقل یک سوم آن مربوط به بزرگسالان می‌شود. 

 

هسته انگور سرشار از آنتی اکسیدان از جمله اسید فنول‌ها، توکوفرول و پروانتوسیانیدین است که برای سلامتی بدن غوغا می‌کنند؛ این آنتی اکسیدان‌ها بدن را در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت کرده و باعث تقویت بافت‌ها و ارگان‌ها می‌شوند. خواص آنتی اکسیدانی، ویتامین‌های C و E و بتاکاورتن موجود در هسته انگور به مدت 33 روز در بدن فعال می‌شوند و با  عناصر مضر و آسیب رسان مقابله می‌کنند.

 

از طرفی سرشار بودن هسته انگور از آنتی اکسیدان‌ها، این قابلیت را به هسته آن می‌دهد که سرطان‌های پوست، پروستات و سینه را دفع کند و دانشمندان همین خاصیت هسته انگور را دلیلی برای تقویت دندان و مبارزه با پوسیدگی می‌دانند. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 10528 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد بازدید: 2085 ساعت: 11:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چه دلایلی بیشترین نقش را در افزایش وزن دارند؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۸ اسفند
2 فایده آهسته غذاخوردن و مبارزه با افزایش وزن ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
3 هسته سیب را به خاطر اثرات معجره آسایش بخورید ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۹ اسفند
4 مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان ۱۳۹۷ دوشنبه ۷ خرداد
5 آیا پوسته آووکادو می تواند بیماری های قلبی را درمان کند؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور
6 مصرف شکلات تلخ روند افزایش سن را آهسته تر می کند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ خرداد
7 عرضه نهال‌های گواهی شده و استاندارد از ابتدای سال آینده ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۵ اسفند
8 آشنایی با خواص انبه ۱۳۹۴ دوشنبه ۷ دي
9 سرنوشت «خداحافظ فلافل ــ سلام مک‌دونالد!» در محاق ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۱ آبان
10 85 درصد سموم کشاورزی چینی هستند ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راه‌حل فرار از دندان‌ های زرد یک دندانپزشک گفت: اصلی‌ترین رکن حفظ رنگ طبیعی دندا...

  حفظ تعادل وزن با مصرف میوه مطالعات جدید پژوهشگران نشان می دهد که استفاده از م...

  تعریف و اثرات اختلالات خوردن پایگاه خبری لقمه: اختلالات خوردن دسته ای از اختلال...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مقدار کالری غذاهایی که می‌خوریم چقدر است در زندگی روزانه با افراد زیادی مواجه شده‌ایم که خواهان اضافه وزن و یا کم کردن وزن بوده‌اند و یا حتی شاید خود شما نیز جزء این افراد به شمار آیید. در این مطلب شما را با میزان کالریهای موجود در غذاها آشنا می‌کنیم.
با مصرف نوشابه های رژیمی، در دراز مدت چاق تر می شوید یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با هشدارنسبت به اثرات سوء طولانی مدت مصرف نوشابه های رژیمی خاطرنشان کرد:« مصرف نوشابه های رژیمی آستانه چشایی فرد را بالا می برد و فرد تمایل بیشتری به مصرف مواد شیرین پیدا می کند در نتیجه نه تنها موجب کاهش وزن نمی شود بلکه موجب افزایش وزن و به دنبال آن بروز بیماری های متابولیک می شود.»
به خاطر پوستتان خوب بخورید فكر نمی‌كنیم بتوانیم كسی را پیدا كنیم كه دوست نداشته باشد  پوستش صاف، شفاف و خوشرنگ باشد . انسان ذاتا و بر اساس فطرت از زیبایی لذت می‌برد و پوست كه گسترده‌ترین عضو بدن است نقش مهمی در زیبایی ما دارد .
بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را كاهش می دهد مصرف حدود 50 تا 100 گرم بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا 30 درصد و مصرف حدود 5 قاشق چای خوری كره بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را تا 20 درصد كاهش می‌دهد.