کسی نمی داند مرغ های تولیدی کجامی روند!


پایگاه خبری لقمه: مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی از تولید مرغ به اندازه کافی و بی اطلاعی از دلیل کمبود آن سخن گفت و دستگاه های نظارتی را مسئول پاسخگویی به این مشکل دانست.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، با تولید شبانه‌روزی توسط مرغدارها اما مرغ در ویترین تعدادی از واحدهای صنفی موجود نیست. همچنان برخی برای خرید مرغ صف می‌بندند. مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی می‌گوید: این روزها اعلام کردن قیمت مرغ، بازار را تحریک می‌کند.


مرغدارها معتقدند که بیش از نیاز مصرف کشور مرغ تولید می‌کنند اما این مرغ‌ها بعد از کشتارگاه به دست مردم نمی‌رسد. پس این مرغ‌ها کجا می‌روند؟

مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی معتقد است: ما مرغ تولید می‌کنیم اما خبرهایی که به ما می‌رسد این است که به میزانی که مرغدارها مرغ تولید می‌کنند این میزان خودش را در بازار نشان نمی‌دهد، خودمان هم نمی‌دانیم چرا؟

محمد علی کمالی سروستانی به تجارت‌نیوز گفت: کمبود مرغ، بعد از کشتارگاه یا بعد از خروج مرغ از درب مرغداری‌ها شروع می‌شود.

برخی فروشندگان مرغ از کاهش جوجه‌ریزی خبر می‌دهند و معتقدند که مرغدارها جوجه‌ریزی نکردند و همین مساله باعث تشکیل صف در واحدهای صنفی شده است.

مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی اضافه کرد: سوال ما هم همین است که این مرغ‌های تولید شده کجا می‌رود؟ دستگاه‌های نظارتی باید به این سوال پاسخ بدهند.

احتمالا مرغ‌ها را منجمد می‌کنند

تولید مرغ چقدر است؟ کمالی سروستانی پاسخ داد: مرغدارهای استان خراسان می‌گویند ۶۰۰ تن در روز مرغ تولید می‌کنند، این در حالی است که از این میزان ۴۰۰ تن بیشتر مصرف نمی‌شود. در این مسیر مشکلاتی وجود دارد. معلوم نیست مرغ را می‌برند منجمد می‌کنند یا جای دیگری می‌برند.

چندی پیش محمدعلی فروغی، رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت سفید در اصفهان گفته بود: «امسال مردم بیشتر مرغ می‌خرند و در فریزرهایشان دپو می‌کنند.»

کمالی سروستانی با اشاره به این اظهارات گفت: اینکه می‌گویند مردم امسال بیشتر مرغ خریدند، این طور نیست. مردم برای خرید مرغ پول ندارند. باید ردیابی شود که این میزان مرغی که از مرغداری‌ها خارج می‌شود کجا می‌رود. چرا که بعد از خروج مرغ از مرغداری‌ها هیچ نظارتی وجود ندارد.

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تجارت‌نیوز

کد: 14252 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۹ اسفند بازدید: 1372 ساعت: 7:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
2 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
3 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
6 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
7 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
8 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
9 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
10 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
11 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدیدی که قرار است در نشس...

  توصیه های طب سنتی برای فصل بهار به توصیه متخصصان طب سنتی، در فصل بهار از خوردن غذا...

  به بچه‌های لاغر، ‌بستنی بدهید خیلی از والدین از بدغذا بودن یا کمبود وزن بچه‌های ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جوشاندن آب معدنی ممنوع! کار‌شناس ارشد بهداشت مواد غذایی تاکید کرد: آب داخل بطری را در یخچال فریر نکنید یا نجوشانید که این کار باعث آزاد شدن ماده "مونیمر" می‌شود که سرطان‌زا است.
چگونه نمک کمتری مصرف کنیم؟ به جای این که ماشین وار نمکدان را داخل غذایتان خالی کنید از سبزیجات معطر یا ادویه‌ها استفاده کنید.
کنترل تغذیه نوجوانان نوجوانی دوره‌ رشد است. برای همین تغذیه در این دوران از اهمیت زیادی برخوردار است. بدن نوجوانان برای رشد کافی نباید با کمبود مواجه شود. اما در این سن تقریباً همه چیز پیچیده می‌شود حتی تغذیه.
این مرغ عزیز را چگونه بخوریم؟ همیشه کارشناسان و متخصصان علوم غذایی، مرغ و ماهی را بهترین جایگزین گوشت قرمز معرفی می‌کنند و ورود آن به برنامه غذایی خانواده را عادت مناسبی می‌دانند، اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته می‌شود، نوع طبخ مرغ است که در عین تنوع بخشیدن به طعم، می‌تواند آن را سالم یا ناسالم کند‌.