به دستور وزیر کشاورزی؛
انجماد مرغ و فروش مرغ سبز ممنوع شد


پایگاه خبری لقمه: به دستور وزیر جهاد کشاورزی،انجماد و ذخیره سازی مرغ و فروش مرغ با عنوان مرغ سبز و بدون آنتی بیوتیک تا اطلاع ثانوی ممنوع است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی طی نامه ای برای استانداران کشور اطلاع داد که انجماد و ذخیرسازی مرغ و فروش مرغ با عنوان مرغ  سبز و بدون آنتی بیوتیک تا اطلاع ثانونی ممنوع است.

نامه وزیر به شرح زیر است:

استانداران محترم

سلام علیکم

با احترام در راستای تصمیمات دومین جلسه قرارگاه ساماندهی مرغ کشور مورخ 1400/1/13 ضمن تاکید مجدد به برگزاری جلسات کمیته ای متناظر استانی، انتظار است پیگیری مصوبات و اجرای موارد مشروحه ذیل در دستور کار قرار گیرد:

1- قطعه بندی در کلیه واحدهای بسته بندی مرغ تا اطلاع ثانوی ممنوع است. ادارات کل دامپزشکی در این خصوص اقدامات لازم را انجام خواهند داد. در صورت مشاهده هر گونه تخلف برابر مقررات از طریق مراجع قضایی با متخلفین برخورد شود.

2- عرضه مرغ قطعه بندی در سطح اصناف و کلیه مراکز فروش تا اطلاع ثانونی ممنوع می باشد.


3- استانداران محترم نسبت به رفع موانع و تسهیل تبادل مرغ مازاد بر نیاز استان که توسط قرارگاه ساماندهی مرغ کشور برای تنظیم بازار سایر استانها برنامه ریزی شده است اقدام نمایند.

4- انجماد و نگهداری مرغ تحت هر عنوانی در سردخانه ها تا اطلاع ثانوی ممنوع است.

5- عرضه مرغ به هر شکل و با هر شرایطی در سراسر استانها تنها بر اساس قیمت تمصوب امکانپذیر بوده و فروش مرغ تحت عناوین دیگر نظیر مرغ سبز، بدون آنتی بیوتیک و یا هر عنوان دیگر با قیمت های غیر مصوب تا اطلاع ثانوی ممنوع می باشد.

6- سازمان های صمت و تعزیرات حکومتی و سایر دستگاه های نظارتی استان با تشکیل اکیپ های بازرسی، ضمن نظارت و پایش مستمر بازار مرغ با متخلفین، محتکرین و گران فروشی تحت هر عنوان برخورد قانونی به عمل آورند. ضمنا اقلام و موارد کشف شده از طریق ادارات صمت استان با قیمت مصوب (مرغ کامل) در سطح بازار عرضه گردد.

7- با توجه به اینکه عمده تخلفات انجام شده در کشتارگاه ها به دلیل محدوده فعالیت آنها از ساعت 8 شب تا 8 صبح صورت می پذیرد، لذا استانداران محترم نسبت به تعیین نمایندگان پاسخگو، تام الاختیار و در ارتباط با مراجع قضایی برای برخورد قانونی در هر شهرستان به عنوان کشیک شبانه اقدام نمایند.

کاظم خاوازی

وزیر جهاد کشاورزی

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :وزارت کشاورزی

کد: 14277 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۶ فروردين بازدید: 1595 ساعت: 6:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این مواد غذایی مرگ را به تعویق می اندازد مغزها از بهترین منابع پروتئین، فیبر، مواد معدنی و ...

  ظروف تفلون کوتاه قدی می‌آورد/ ضایعات پوستی با ظروف تفلون افزایش یافت از آنجایی که استفاده از ظروف تفلون در بین مردم افز...

  دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد پایگاه خبری لقمه: مطالعه روی بیش از ۴۰۰ هزار نفر ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با زمان مصرف ویتامین‌ها و مکمل‌ها مصرف مکمل‌های ویتامین آداب خودش را دارد. شما نمی‌توانید در هر ساعت از روز و به هر شکل که خواستید ویتامین را مصرف کنید.
راههای لاغر شدن بدون رژیم شاید شنیدن نام رژیم شما را هم عصبی کند.گرسنگی و غذا نخوردن و ضعف را به یادتان بیاورد.باید بدانید با اندکی تغییر در برنامه غذایی روزانه خود میتوانید از شر چربی های لعنتی نجات پیدا کنید.بدون اینکه گرسنگی بکشید.
علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه ‌هایی دارد؟ آشنایی با علائم فاسد شدن قارچ و روش‌ های تشخیص قارچ خراب از قارچ سالم این امکان را برای شما ایجاد می کند تا بتوانید قارچ ‌های ناسالم را از سالم تشخیص دهید و طعم و کیفیت غذا خود را بهبود بخشید.
آیا آشپزی با باربیکیو می‌تواند عامل ایجاد سرطان باشد؟ آشپزی با باربیکیو به سلامتی افراد صدمه ای نمی‌زند، این جمله نتیجه گیری ای است که از سوی متخصصان آژانس ملی سلامت فرانسه اعلام شده است.