حسن میثمی روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی شد


پایگاه خبری لقمه: حسن میثمی به‌عنوان مدیرکل روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزرات میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی منصوب شد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از وزارت میراث فرهنگی، مهندس سیدعزت‌الله ضرغامی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در این مراسم گفت: «امید دارم مدیرکل جدید روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی با روحیه خلاقانه و نوآورانه بتواند کارهای خوبی در حوزه روابط عمومی شکل دهد.»

 
در متن حکم انتصاب حسن میثمی آمده است:
 
«نظر به شایستگی فردی و تخصصی و کارنامه ارزشمند، به موجب این حکم جناب‌عالی را به سمت «مدیرکل روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی» وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی منصوب می‌کنم.
 
مأموریت‌های وزارتخانه رابطه مستقیم و تعیین‌کننده با حوزه رسانه دارد.
 
تغییر رویکرد سنتی و بروزرسانی فرآیندها و رویه‌ها در جهت معرفی ظرفیت‌های گردشگری، میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی کشور، ارتباط مؤثر و دوجانبه با رسانه‌ها و خبرگزاری‌های رسمی، تعامل با چهره‌ها و تولیدکنندگان محتوا، حمایت از توسعه بازار و مخاطب استارت‌‌آپ‌های داخلی، تولید محتوای واقعیت مجازی و واقعیت افزوده از جذابیت‌های گردشگری و تاریخی و برگزاری رویدادهای مردمی و تخصصی از جمله مأموریت‌های جنابعالی است.
 
نیروی جوانی و ارتباط گسترده با اصحاب رسانه از جمله نقاط قوت شما در انجام این مأموریت است.
 
از خداوند متعال توفیقات جنابعالی در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و مکتب نورانی امام خمینی‌ (ره) و عمل به منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) را خواهانم.»
 
در پایان این مراسم مهندس ضرغامی با اهدای لوح تقدیر از فعالیت‌های علیرضا بای مدیرکل پیشین روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تقدیر کرد.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14444 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۴ شهريور بازدید: 1553 ساعت: 8:31 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
4 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
6 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
7 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
8 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
10 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
11 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راهایی برای فرار از آلودگی های هوای تهران پایگاه خبری لقمه:« تهران ما را خواهد کشت» اگر شما ...

  آسکورفیت بخورید! سرما نخورید! روزانه mg 5000 ویتامین C جهت پیشگیری از آنفولانزا...

  تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راهنمای خرید و نگهداری ظروف و اشیای نقره نقره یکی از فلزات گرانبها و محبوب پس از طلاست که اکثر ما زیور‌آلات، مجسمه و آینه شمعدان یا ظروفی از این جنس در خانه داریم.اشیا و ظروفی که امروزه بیش از سابق مخاطب و خواهان پیدا کرده است و به همین دلیل در هر نقره‌فروشی مدل‌های گوناگونی از ظرف و ظروف از نمکدان و کارد و چنگال گرفته یا سرویس‌های چایخوری و... پشت ویترین جلوه‌گری کرده و دل از تماشاچیان پشت ویترین می‌برند. در این نوشتار ضمن اشاره به برخی از مواردی که هنگام خرید ظروف و اشیا نقره باید مدنظر قرار داد، به ارائه برخی اطلاعات در مورد این کالا پرداخته‌ایم. اگر به این موضوع علاقه‌مندید، ادامه مطلب را بخوانید.
سفری شیرین در نوروز، با شیرینی ها و نان های محلی گیلان استان گیلان یکی از استان های سرسبز شمالی ایران است که علاوه بر جاذبه های گردشگری و طبیعی فراوان آن که شهره عام و خاص شده ، غذاها، نان ها و شیرینی های محلی و سنتی این استان نیز از محبوبیت زیادی برخوردار است.
دردسرهای مرغ منجمد برای تولیدکنندگان پایگاه خبری لقمه: مرغ منجمدی که با هدف تنظیم بازار عرضه می‌شد این روزها بنا به گفته تولیدکنندگان و برخی مسئولان مربوطه بلای جان مرغداران شده است.
رابطه خاطره غذاخوردن با کنترل اشتها خاطره خوردن یک وعده غذایی حجیم می‌تواند تا ساعتها پس از آن احساس گرسنگی کمتری به فرد منتقل کند.