گوجه های بنفش به چه کار می‌آیند؟


دانشمندان اظهار داشتند که آنتی اکسیدانهای موجود در گوجه فرنگیهای بنفش اصلاح شده ژنتیکی می تواند زمان مجاز نگهداری آن را دوبرابر کرده و آن را از 21 روز به 48 روز افزایش دهد.

به گزارش لقمه، بر اساس اظهارات دانشمندان رنگدانه های گوجه فرنگی بنفش آن را از فرآیند بیش از حد رسیدن شدن باز داشته و مزه بهتری دارد، چرا که این فرآیند در نهایت به فاسد شدن محصول گوجه فرنگی می انجامد.

مطالعات پیشین روی گوجه فرنگی های بنفش اصلاح شده ژنتیکی نشان داده بود که وجود آنتوسیانین در این محصول عمر موشهای مستعد سرطان را طولانی می کند.

محققان در مرکز جان اینز نورویچ اظهار داشتند که یک راه برای بهبود زمان نگهداری این است که گوجه فرنگی را وقتی که هنوز کال است بچینیم و شرایط رسیده شدن را برای آنها به صورت مصنوعی با اتیلن فراهم کنیم اما نتیجه این امر از دست رفتن طعم است.

یک روش دیگر رشد گونه هایی است که هرگز به طور کامل رسیده نمی شوند، اما این گونه ها نیز هرگز طعم کامل ندارند.

در تحقیقات منتشر شده در مجله بیولوژی امروز، ماده آنتوسیانین به عنوان عامل کند شدن فرآیند بیش از حد رسیده شدن گوجه فرنگی های بنفش عنوان شده است که موجب می شود زمان نگهداری آن طولانی بوده و مزه به طور کامل بدست آید.

آنتوسیانین در پرتقال خونی، گیلاس، توت فرنگی و سایر خوراکی‌های قرمز و بنفش رنگ مانند چای ترش یافت می‌شود و این احتمال وجود دارد که این ماده میزان خطر ابتلا به عوارض قلبی و چاقی مفرط را کاهش دهد. انواع مختلفی از رژیم‌های غذایی ویژه لاغری وجود دارد که در همه آنها ادعا شده رعایت آنها باعث می‌شود افراد وزن کم کنند.

محققان همچنین دریافتند که گوجه فرنگیهای بنفش کمتر از گوجه فرنگیهای قرمز مستعد ابتلا به بیماریهای پس از برداشت هستند، یکی از مهمترین بیماریهای پس از برداشت کپک خاکستری است که توسط قارچ  " Botrytis cinerea " ایجاد می شود.

آنها اظهار داشتند که گوجه فرنگیهای قرمز را می توان برای ظرفیت آنتی اکسیدن آنها مورد بررسی قرار داد چرا که گفته می شود این گوجه فرنگی ها دارای بیشتری ترکیبات آنتی اکسیدان هستند.

نتایج این تحقیقات را می توان برای سایر میوه های نرم چون توت فرنگی و سایر گونه های گوجه فرنگی که در تنوع ترکیبات غنی هستند مورد استفاده قرار داد.

یانگ زانگ نویسنده اصلی این تحقیقات اظهار داشت که ضررهای پس از برداشت در نتیجه فساد محصول برای فروشگاه ها و کشاورزها یک مشکل جدی است که حتی افزایش زمان نگهداری تا یک روز نیز می تواند برای آنها شرایط بسیار متفاوت و مطلوبی رقم بزند.


نقل از :مهر

کد: 3966 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۵ خرداد بازدید: 2431 ساعت: 11:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات سیب زمینی و پیاز از ۱۵ فروردین ممنوع است ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۴ فروردين
2 امکان جلوگیری از سرطان کبد با مصرف گوجه فرنگی ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
3 کاهش قیمت موز و گوجه و سیب زمینی ۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان
4 صادرات گوجه‌ فرنگی گلخانه‌ای با دریافت تاییدیه ۱۳۹۷ يکشنبه ۸ مهر
5 تحریم سرطان با تغذیه سالم ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ بهمن
6 گوجه فرنگی در کنار انار و آناناس رکورددار قیمت بازار ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
7 آسیب ریوی ناشی از سیگارکشیدن با چه مواد غذایی بازیابی می شود ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
8 سبزیجاتی که با طبخ، ارزش غذایی شان دو برابر می شود ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
9 سالسا و چیپس ترتیلا ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
10 احداث سردخانه در قطب‌های تولید محصول جالیزی ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
11 واردات گوجه فرنگی ترکیه ای به روسیه ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  یخ‌های دكه‌ای می‌توانند منتقل‌كننده وبا و آلودگی باشند یک متخصص بهداشت محیط گفت: یخ‌های دکه‌ای می‌توانند ...

  وقتی مواد غذایی قاتلند! گاهی خوراكی خریداری شده از نظر ظاهری کیفیت بالایی ...

  چه نوع غذاهایی روند پوکی استخوان را تسریع می‌کند؟ کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: روند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت