«اومیکرون پنهان» به سرعت در حال گسترش است


پایگاه خبری لقمه: سویه فرعی اومیکرون (BA.۲) به سرعت در حال گسترش در جهان است و اکنون بیش از یک مورد از هر ۵ عفونت جدید کروناویروس شناسایی شده در سراسر جهان را شامل می‌شود.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، انجمن پزشکی آمریکا، سویه فرعی اومیکرون موسوم به BA.۲ را گاهی اوقات به عنوان "اومیکرون پنهان" معرفی می‌کند، زیرا دارای جهش‌های ژنتیکی است که می‌تواند تشخیص آن را از نوع دلتا با استفاده از آزمایش PCR در مقایسه با نسخه اصلی اومیکرون (BA.۱) دشوارتر کند.

 
BA.۲ اکنون در ۱۰ کشور شیوع بسیار بالایی دارد: بنگلادش، برونئی، چین، دانمارک، گوآم، هند، مونته نگرو، نپال، پاکستان و فیلیپین.
 
طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، شواهد اولیه نشان می‌دهد که این سویه سرعت انتقال بالاتری دارد، اما در این مرحله هیچ شواهدی مبنی بر آسیب‌پذیرتر بودن BA.۲ وجود ندارد و به نظر می‌رسد واکسن‌ها به همان اندازه که علیه سویه اولیه اومیکرون مؤثر هستند، در برابر این سویه هم مؤثر هستند.
 
تحقیقات جدید نشان می‌دهد که BA.۲ ممکن است ویژگی‌هایی داشته باشد که به اندازه انواع قبلی مانند دلتا، قادر به ایجاد بیماری‌های جدی است.
 
محققان تاکید دارند که «داده‌های ما نشان می‌دهد این احتمال وجود دارد که BA.۲ نگران‌کننده‌ترین سویه برای سلامت جهانی باشد. ما معتقدیم که BA.۲ باید به‌عنوان سویه منحصربه‌فرد نگران کننده شناخته شود.»
 
ارقام ارائه شده نشان می‌دهد که این عفونت در بلاروس، لتونی و اسلواکی در حال افزایش است. موارد ابتلاء در روسیه طی دو هفته ۷۹ درصد افزایش یافته است.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 14597 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ دوشنبه ۲ اسفند بازدید: 1723 ساعت: 10:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شیرمادر واکسن زده از نوزاد در مقابل کووید ۱۹ محافظت می کند ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
2 دمنوش‌هایی برای مقابله با کرونا ۱۴۰۱ شنبه ۱۷ دي
3 شدید شدن پیک جدید کرونا/ مردم ماسک را فراموش کردند ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
4 ابتلای ۱۶ برابری به سویه جدید در واکسن نزده ها ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ دي
5 آشنایی با ویروس جدید کرونا/ پیک کرونا چه زمانی آغاز می شود؟ ۱۴۰۱ شنبه ۱۰ دي
6 حماسه مهار کرونا در ایران قوی ۱۴۰۱ جمعه ۴ شهريور
7 احیای برجام و نوزایی صنعت گردشگری ایران ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲ شهريور
8 بلیت فروشی بدون استعلام دوز یادآور/ سرفه کرونا در ورزشگاه آزادی ۱۴۰۱ شنبه ۲۹ مرداد
9 اعلام مصوبات جلسه ۴ تیر ستاد ملی مقابله با کرونا/ تزریق دوز چهارم واکسن ۱۴۰۱ شنبه ۴ تير
10 اینفوگرافیک / کدام مواد غذایی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۰ خرداد
11 ادامه ماسک زدن مانع بروز موج جدید کرونا ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۲ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این میوه را در ماه رمضان فراموش نکنید خرما به خاطر داشتن منیزم ضد سرطان است.

  نتایج خودداری دانش‌آموزان از خوردن صبحانه چیست؟ یك متخصص تغذیه با بیان اینكه گرسنگی تنها روی حافظه...

  آیا با خوردن بستنی سر درد می‌گیرید؟ به نظر شما این حالت نشان دهنده بیماری خاصی است و ن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قدیمی ترین میوه محبوب جهان را بهتر بشناسید موز یکی از پرمصرف‌ترین و محبوب‌ترین میوه‌های روی زمین و غنی از املاح و ریزمغذی‌های ضروری برای بدن است.
متفورمین قرص لاغری نیست/چطور کالری های اضافه را بسوزانیم؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:« رژیم های غذایی که به صورت دفترچه ها و کاغذهای چاپی در مطب ها و یا توسط پزشکانی که تخصصی غیر از تغذیه دارند یا از سوی پزشکان عمومی تجویز می شود خطرناک است.» از تجویز متفورمین به عنوان قرص لاغری از سوی برخی پزشکان عمومی انتقاد کرد.
چگونه شکم خود را کوچک کنیم؟ چربی های دور کمر و ظاهر بدی که این چربی های اضافه به ترکیب بدن می دهند، ممکن است برای بسیاری از افراد آزار دهنده باشند. احتمالاً همه افراد دوست دارند کمری باریک، زیبا و منعطف داشته باشند. چنین خصوصیاتی علاوه بر اینکه نشان سلامتی فرد به حساب می آیند، مسلماً در ترکیب بندی بدن هم تاثیر گذار خواهند بود.
تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.