خواص غذایی دریایی به نام جلبك


تقریبا از یك دهه پیش دانشمندان به خواص مهم جلبك‌های دریایی دست یافتند و در میان این جلبك‌ها كلرلا (chlorella) اهمیت بالایی دارد كه به عنوان یك ابرماده غذایی شناخته شده است.

به گزارش لقمه، در حقیقت می‌توان آنها را به عنوان یك ماده غذایی كامل در نظر گرفت، زیرا سرشار از كلروفیل، ویتامین B، ویتامین C، ویتامین E، بتاكاروتن، اسیدآمینه، منیزیم، آهن، موادمعدنی، كربوهیدرات و مقدار زیادی پروتئین (بیشتراز50 درصد) است.

همچنین با سموم تركیب می‌شود و آنها را به خارج از بدن هدایت می‌كند. از آنجا كه پروتئین بسیار بالایی دارد یك‌گزینه خوب برای افراد گیاهخوار محسوب می‌شود.

یكی از خواص عمده جلبــك كلرلا، سم‌زدایی و پاكسازی بدن است. برخی از تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد این جلبك می‌تواند فلزهای سنگین را از بدن دفع كند و در نتیجه ما شاهد آسیب‌پذیری كمتری در بافت‌های بدن خواهیم بود.

این قابلیت از آنجا اهمیت می‌یابد كه فلزهای سنگین بسختی از بافت‌ها خارج می‌شود به همین دلیل افرادی كه در صنایع خاص كار می‌كنند یا در معرض تشعشعات قرار دارند، بدنشان به فلزات سنگین آلوده می‌شود.

از طرف دیگر به واسطه آلودگی دریاها، بدن بعضی از ماهی‌ها به جیوه آلوده می‌شود و تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد بیشتر سلول‌های سرطانی حاوی جیوه است. بیماری آلزایمر و زوال عقل در افرادی مشاهده می‌شود كه در معرض مسمومیت با فلزهای سنگین قرار دارند.

جلبك كلرلا خون را پاكسازی و اكسیژن را در درون جریان خون بهینه‌سازی خواهد كرد. با مصرف آن بدن قلیایی می‌شود و حالت اسیدوز (كم شدن PH خون و بافت‌ها) از بین می‌رود. علاوه بر موارد فوق، باعث كاهش التهاب، درد، فشارخون و تقویت سیستم ایمنی می‌شود.

دیگر مزایای جلبك سبز كلرلا عبارت است از: متعادل كردن هورمون‌ها، درمان زخم‌ها، تقویت دستگاه گوارش (بهبود هضم و كاهش یبوست)، افزایش گلبول‌های سفید (جلوگیری از بروز عفونت و بیماری)، كاهش یا حذف بوی بد بدن، تنظیم فشارخون، كلسترول و قندخون (جلوگیری از بیماریهای قلبی ـ عروقی، دیابت و چاقی)، كاهش حمله‌های آسم و آلرژی، برطرف كردن خستگی، كمك به واكنش سیستم ایمنی، محافظت از مغز و سیستم عصبی، حذف آلوده‌كننده‌هایی مانند فلزهای سنگین و قارچ‌ها، كمك به رشد بافت و ترمیم آن، سم‌زدایی بدن و محافظت از اندام‌های بدن.


نقل از :جام جم

کد: 1462 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۳ شهريور بازدید: 4720 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا مصرف جلبک و بلوبری برای لاغری مجاز است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ مرداد
2 گیاهان مدیترانه ای سلاح جدیدی برای مبارزه با آلزایمر و پارکینسون ۱۳۹۶ جمعه ۲۲ دي
3 جلبک های سبز و مفید چه نقشی در سلامت ما دارند؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲ آذر
4 تولید یک داروی پیچیده سرطان از جلبک سبز دریایی ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۲ آذر
5 درمان سکته مغزی با به کارگیری جلبک‌های دریایی ۱۳۹۱ سه شنبه ۳۰ آبان
6 جلبک، کلسترول و چربی خون را کاهش می‌دهد ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۰ تير
7 آب معدنی،محصولی که از پشت به سلامت خنجر می‌زند ۱۳۹۰ چهارشنبه ۱۹ بهمن
8 8 غذا که مغز را جوان و سالم نگه می‌دارد ۱۳۹۰ سه شنبه ۱۱ بهمن
9 15 خوراکی افزایش دهنده طول عمر ۱۳۹۰ دوشنبه ۱۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با بوی بد سیر چه کنیم؟ اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که سیر را به خ...

  5دانه پرخاصیت خوراکی را بشناسید پایگاه خبری لقمه: این ۵ دانه از جمله دانه‌های پرخا...

  مضرات و فواید رژیم های گیاه خواری بعضی افراد به دلیل اعتقادات مذهبی یا برخی باورهایش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

باور غلط درباره داروهای گیاهی باورهای غلطی درباره گیاهان دارویی وجود دارد و بسیاری از افراد تصور می‌کنند که داروهای گیاهی بدون عارضه هستند.
نارنجی بخور، سبز نفس بکش این روزها که آسمان شهرهای بزرگ پر شده از آلاینده‌های مختلف و اطراف‌مان هم پر شده از افرادی که سیگار از دست‌شان نمی‌افتد، تنها کاری که ‌می‌توان کرد رعایت بهداشت زندگی است و تغذیه سالم تا ریه‌های‌مان از گزند این‌همه آسیب در امان باشد.
مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب دستگاه گوارش می‌شود یک فوق تخصص گوارش کودکان با اشاره به اینکه عدم درمان خونریزی‌های گوارشی کودکان تاثیرات سوئی بر رشد و وضعیت قلبی آنان دارد، گفت: مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب به مخاط دستگاه گوارش خواهد شد؛ بنابراین کودکانی که زمینه آلرژی‌های غذایی دارند در صورت مصرف شیر گاو، دچار خونریزی‌های گوارشی می‌شوند.
نصف شدن سرانه مصرف گوشت قرمز نسبت به سه سال پیش پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر که عنوان می شود سرانه مصرف گوشت قرمز کاهش پیدا کرده و به حدود ۶ تا ۷ کیلو گرم به ازای هر نفر در سال رسیده با براورد جمعیتی ۸۵ میلیون نفر نیاز کشور حدود ۵۱۰ هزار تن خواهد بود.