جلبک های سبز و مفید چه نقشی در سلامت ما دارند؟


پایگاه خبری لقمه: اسپیرولینا،یک جلبک دریایی سبز آبی پلانکتونی، غذای سنتی برخی از مکزیکی ها و آفریقایی ها است. اسپیرولینا یکی از قدیمی ترین گونه ها در آبهای گرم دریاچه های آتشفشانی قلیایی هستند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه ، ساختار سلولی این جلبک حلزونی مارپیچی شکل و مشابه ساختار پروتئین است. پرکاربردترین گونه اسپیرولیناها در مکمل های غذایی، اسپیرولینا پلاتنسیس و ماکسیما اسپیرولینا هستند.

سازمان بهداشت جهانی اسپیرولینا را به عنوان یکی از بهترین ابر غذاها بر روی زمین توصیف کرده است و ناسا آن را به عنوان یک غذای فشرده ی عالی در سفرهای فضایی در نظر می گیرد زیرا مقدار کمی از آن می تواند گستره ی وسیعی از مواد مغذی را در بر بگیرد.
 
اسپیرولینا حاوی بالاترین میزان پروتئین موجود در غذاهای طبیعی است. حدود 70 درصد پروتئین وزن خشک را دارد  که سه برابر پروتئین گوشت گاو است.  یک منبع غنی از 18 نوع اسید آمینه متفاوت است که 8 نوع از این اسیدآمینه ها ضروری بوده و در بدن ساخته نمی شوند.
 
انواع مواد معدنی موجود در اسپرولینا
 
آهن: آهن برای تشكیل هموگلوبین و تقویت سیستم ایمنی سالم ضروری است. آهن موجود در اسپیرولینا به آسانی هضم و جذب می شود.
 
منیزیم
 
کروم
 
خواص اسپرولینا 
اسپیرولینا غنی ترین منبع طبیعی بتاکاروتن است. بتاکاروتن و حاوی فعالیت ضد سرطان هستند. 
اسپیرولینا تاثیر تنظیم کننده بر روی چربی ها و متابولیسم کربوهیدرات ها دارد و به علاوه آن تاثیر پایین آورندگی چربی خون نیز دارد.
این جلبک سبب کاهش میزان قند خون به طور چشم گیری می شود.
 
ترجمه: مجموع مقالات مروری pubmed
 
گرداوری : آیدا ضیف الدینی کارشناس تغذیه و رژیم درمانی 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 13523 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲ آذر بازدید: 2403 ساعت: 9:37 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تب کریمه کنگو را چطور ریشه‌کن کنیم/ فصل گرما زمان شیوع بیماری پایگاه خبری لقمه: با ورود به فصل گرما، شاهد بیماری...

  تأثیر داروها بر بهداشت دهان و دندان به طور کل، از داروها برای رفع بیماری استفاده می شو...

  دسرهای چاق‌کننده را بشناسید متخصصان تغذیه و سلامت در مطالعه جدیدی هشدار دادند:...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جدیدترین قوانین و مجازات‌های "نظام استاندارد" + جزئیات پایگاه خبری لقمه: طبق قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، جرایم مرتکب شده در نظام استاندارد مطابق با قانون مجازات اسلامی و قوانین به روز شده قوه قضاییه تعریف شده است.
درباره 5 دلیل ضعف حافظه بیشتر بدانیم کاهش توانایی فرد در فراگیری موضوعات جدید یا کاهش توانایی در به یاد آوردن دانسته‌های قدیم را «اختلال‌حافظه» می‌نامیم. در افراد سالمند مبتلا به بیماری‌های تحلیل برنده مغز و اعصاب مثل «آلزایمر»، اختلالات حافظه وجود دارد.
نمایشگاه عکس‌های سفره‌های هفت سین تا پایان فروردین دایر است/ اسامی هنرمندان اعلام شد پایگاه خبری لقمه: نمایشگاه عکس‌ «سفره‌های هفت سین» که 25 اسفندماه در مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی گشایش یافت، از 2 تا 30 فروردین در این محل برقرار است.
این مرغ عزیز را چگونه بخوریم؟ همیشه کارشناسان و متخصصان علوم غذایی، مرغ و ماهی را بهترین جایگزین گوشت قرمز معرفی می‌کنند و ورود آن به برنامه غذایی خانواده را عادت مناسبی می‌دانند، اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته می‌شود، نوع طبخ مرغ است که در عین تنوع بخشیدن به طعم، می‌تواند آن را سالم یا ناسالم کند‌.