به گزارش لقمه، در حقیقت میتوان آنها را به عنوان یك ماده غذایی كامل در نظر گرفت، زیرا سرشار از كلروفیل، ویتامین B، ویتامین C، ویتامین E، بتاكاروتن، اسیدآمینه، منیزیم، آهن، موادمعدنی، كربوهیدرات و مقدار زیادی پروتئین (بیشتراز50 درصد) است.
همچنین با سموم تركیب میشود و آنها را به خارج از بدن هدایت میكند. از آنجا كه پروتئین بسیار بالایی دارد یكگزینه خوب برای افراد گیاهخوار محسوب میشود.
یكی از خواص عمده جلبــك كلرلا، سمزدایی و پاكسازی بدن است. برخی از تحقیقات انجام شده نشان میدهد این جلبك میتواند فلزهای سنگین را از بدن دفع كند و در نتیجه ما شاهد آسیبپذیری كمتری در بافتهای بدن خواهیم بود.
این قابلیت از آنجا اهمیت مییابد كه فلزهای سنگین بسختی از بافتها خارج میشود به همین دلیل افرادی كه در صنایع خاص كار میكنند یا در معرض تشعشعات قرار دارند، بدنشان به فلزات سنگین آلوده میشود.
از طرف دیگر به واسطه آلودگی دریاها، بدن بعضی از ماهیها به جیوه آلوده میشود و تحقیقات انجام شده نشان میدهد بیشتر سلولهای سرطانی حاوی جیوه است. بیماری آلزایمر و زوال عقل در افرادی مشاهده میشود كه در معرض مسمومیت با فلزهای سنگین قرار دارند.
جلبك كلرلا خون را پاكسازی و اكسیژن را در درون جریان خون بهینهسازی خواهد كرد. با مصرف آن بدن قلیایی میشود و حالت اسیدوز (كم شدن PH خون و بافتها) از بین میرود. علاوه بر موارد فوق، باعث كاهش التهاب، درد، فشارخون و تقویت سیستم ایمنی میشود.
دیگر مزایای جلبك سبز كلرلا عبارت است از: متعادل كردن هورمونها، درمان زخمها، تقویت دستگاه گوارش (بهبود هضم و كاهش یبوست)، افزایش گلبولهای سفید (جلوگیری از بروز عفونت و بیماری)، كاهش یا حذف بوی بد بدن، تنظیم فشارخون، كلسترول و قندخون (جلوگیری از بیماریهای قلبی ـ عروقی، دیابت و چاقی)، كاهش حملههای آسم و آلرژی، برطرف كردن خستگی، كمك به واكنش سیستم ایمنی، محافظت از مغز و سیستم عصبی، حذف آلودهكنندههایی مانند فلزهای سنگین و قارچها، كمك به رشد بافت و ترمیم آن، سمزدایی بدن و محافظت از اندامهای بدن.
نقل از :جام جم