سرطانزا بودن پسته تازه چقدر صحت دارد؟


در حالی که اتحادیه خشکبار خبر از سرطانزا بودن پسته تازه می‌دهد که انجمن پسته به‌عنوان تولیدکننده و صادرکننده این محصول این اظهار نظر را حاصل بی‌اطلاعی می‌داند.

به گزارش لقمه، این پرونده با هشدار رییس اتحادیه خشکبار مشهد به مردم آغاز شد به طوری که وی از مردم خواست که «پسته تازه نخورند زیرا سرطانزاست».ارزانی ممقانی با این توضیح ادامه داده است که زمانی که پسته از روی درخت چیده می‌شود باید تا ۲۴ ساعت بعد پوست تازه آن از خود پسته جدا شود در غیر این صورت منبعی برای پرورش قارچ‌های سرطانزای غیرقابل مشاهده خواهد بود اما در مواردی مشاهده می‌شود که تا یک هفته طول می‌کشد این محصول به بازار آید.

دبیرکل انجمن پسته ایران در گفت‌و‌گویی ضمن رد این نظر گفت: پسته تازه‌ پنج درصد تولید کشور را تشکیل می‌دهد و مانند دیگر محصولات کشاورزی به سرعت به بازار مصرف عرضه می‌شود و اینکه تولیدکننده یا توزیع‌کننده‌ای بخواهد وقفه‌ای در عرضه‌ای آن به بازار ایجاد کند، منطقی نیست.

علی احمدیان افزود: هر شخص آگاهی می‌داند که باید برای جلوگیری از فساد، محصول خود را به سرعت به بازار مصرف عرضه کند.

وی خاطرنشان کرد: در صورتی که پسته تغییر شکل داده و دچار پوسیدگی شود مردم خود به طور معمول تمایلی برای مصرف و خریداری آن ندارند و نباید به تشخیص مردم توهین کرد.


احمدیان گفت: از طرفی پوست پسته‌ای که شکاف نداشته باشد تا یک هفته بدون کوچک‌ترین عارضه‌ای ماندگاری دارد.


وی اظهار کرد: هر میوه‌ای که دارای پوسیدگی باشد حتما دارای عارضه است و پسته نیز از این قاعده مستثنا نیست لذا مردم از مصرف آن خودداری می‌کنند.به طور معمول هر ساله حدود ۱۰ درصد از بازار فروش این محصول در اختیار خشکبارفروشان و پنج درصد در اختیار باغداران و توزیع‌کنندگان این محصول است که این اظهارنظر‌ها می‌تواند تاثیر مستقیمی در جایگاه فروش این محصولات داشته باشد.

گفتنی است زمان آغاز برداشت پسته به طور معمول از نیمه شهریورماه آغاز می‌شود و به مدت یک ماه تا ۴۵ روز ادامه می‌یابد.ایران به عنوان بزرگ‌ترین صادرکننده پسته، ۸۵ درصد محصول خود را به خارج از کشور صادر می‌کند که بخش عمده‌ای از آن بعد از اعمال تحریم‌ها به چین می‌رود.

  

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 8207 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۲ شهريور بازدید: 3991 ساعت: 4:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تولید و صادرات پسته با چه چالش هایی روبروست؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ آذر
2 پسته آب خزر کیلو چند؟ ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۳ مهر
3 قیمت آجیل و خشکبار در بازار ۱۵ درصد افزایش یافت/نرخ مصوب هر کیلو پسته اکبری ۲۸۰ هزار تومان ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
4 ارتباط مصرف روزانه پسته با حافظه و یادگیری ۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر
5 روند صادرات پسته در نیمه دوم سال رو به رشد خواهد بود ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
6 دلالان، بازار پسته را می‌چرخانند ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
7 پیش‌بینی تولید ۳۰۴ هزار تن پسته در سال جاری ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
8 کنترل پسیل پسته و شته انار با روش زیستی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
9 چهارمین جشنواره ملی پسته از امروز در دامغان آغاز شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
10 صادرکنندگان پسته مورد نیاز خود را یکجا از بورس کالا خریداری کنند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
11 دامغان دومین تولیدکننده نامدار محصول پسته در کشور ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور


نظرات


فلانی

hello your web is good

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افراد کم خون، همراه با غذا آب لیموی ترش تازه مصرف کنند یک مشاور تغذیه و رژیم درمانی ضمن تصریح این مطلب که...

  خوراکی هایی در نقش خمیر دندان اگر به دنبال داشتن دندان هایی سفید،محکم و سالم هس...

  هر روز شلغم بخورید شاید از مادربزرگ یا بزرگان فامیل شنیده باشید كه با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از بین بردن پف زیر چشم با مواد غذایی پف زیر چشم تان را اینگونه از بین ببرید.
ارتباط حذف ارز ترجیحی با افزایش قیمت کالاها/ چند درصد گرانی داریم؟ پایگاه خبری لقمه: بررسی ها نشان می دهد حتی با فرض اینکه تعرفه ها و عوارض گمرکی کاهش نیابد ولی ارز ترجیحی حذف شود، حداکثر تأثیر افزایش قیمت کالاها، ۱۷ درصداست نه ۷۰۰ درصد.
توصیه‌های مهم پس از پرخوری اغلب ما در بسیاری از اوقات تلاش می‌کنیم یک رژیم‌ غذایی سالم و ضدالتهابی حاوی مواد خوراکی متنوع را دنبال کنیم اما گاهی نیز هوس فست‌فودخوری به سرمان می‌زند در حالی که بدن نیز به طور طبیعی به این قبیل مواد غذایی ناسالم واکنش‌های التهابی نشان می‌دهد.
کمیسیون تخصصی پسته در اتاق اصناف شکل گرفت/پسته دامغان خوشه‌ای صادرمی‌شود پایگاه خبری لقمه: خوشه‌های صنعتی باوجود سه دهه قدمت در صنایع کشور، به‌تازگی راه خود را به دامغان و شاخص‌ترین محصول این شهرستان یعنی پسته، بازکرده است.