نظارت بر گرانفروشی و بهداشت در ماست بندی ها تعطیل است


پایگاه خبری لقمه: نظارت بر گرا نفروشی و بهداشت در ماست بندی ها تعطیل است، آنها هر طوری که دلشان بخواهد عمل می کنند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، بازار لبنیات سنتی رها شده و هرکسی هر قیمتی که بخواهد می فروشد، شاید به این دلیل است که نرخ مصوبی ندارد و مهمتر از همه نظارتی هم بر این صنف نیست.

 
در سال های گذشته نظارت بر ماست بندی ها یا به اصطلاح آنهایی که شیر خام می فروشند محل اختلاف بین سازمان دامپزشکی و وزارت بهداشت بوده است، دامپزشکی می گوید تنها به محصول خام یعنی شیر خام نظارت دارد و اگر تبدیل به فراورده یعنی ماست، خامه، کره و غیره شود دیگر این سازمان مسئولیتی ندارد.
 
وزارت بهداشت هم تنها به مسائل بهداشتی مکان عرضه نظارت می کند و اینطور می شود که این صنف رها می شود تا هر طور که خودشان خواستند عمل کنند.  
 
گذشته از مشکلات بهداشتی که در این مکان ها موج می زند، گرانفروشی آنها بیشتر به چشم می خورد، قیمت هایی که هر روز تغییر می کند.
 
قیمت شیرخام در منطقه 19 تهران، کیلویی 17 تا 20 هزار تومان به فروش می رود حال اینکه نرخ مصوب شیر خام درب دامداری کیلویی 12 هزار تومان توسط ستاد تنظیم بازار ابلاغ شده است. هر کیلو پنیر سنتی معروف به تبریزی کیلویی 180 هزار تومان است، قیمت خامه، دوغ و ماست هم نسبت به قبل از اصلاح یارانه ها دو برابر شده است.
 
یکسری افراد هستند که شیرخام را از دامداری ها جمع آوری می کنند و با تانکرهایی روی خودروهای نیسان به ماست بندی ها می آورند و توسط پمپ و شلینگ به مخازن ماست بندی ها می ریزند.فروشنده هم  این شیرها را با 5 هزا رتومان اضافه کیلویی 17 تا 20 هزار تومان می فروشد.
 
دو نکته است نخست اینکه این مبلغ نسبت به رقمی که از دامدار می خرند(حداکثر 12 هزار تومان) بسیار گران است و نظارتی بر آن نیست دوم اینکه در این فرایند جمع آوری تا فروش هم هیچ نظارتی وجود ندارد، دام ها به ویژه در دامداری های سنتی بیماری هایی دارند که برخی از آنها مشترک بین انسان و دام هستند و اگر این گونه شیرها مصرف شوند باعث بیماری خواهد شد.
 
 و حتی معلوم نیست که این ها شیرهای برگشتی از کارخانه ها باشد، روزانه بخشی از شیرهایی که دامداران به کارخانه تحویل می دهند به دلیل آلودگی و یابیماری برگشت داده می شوند و کارخانه آنها را تحویل نمی گیرند اما روشن نیست که پس از برگشت خوردن این شیرها توسط کارخانه چه سرانجامی پیدا می کند. اگر این ها سر از ماست بندی ها در آورد چه کسی باید پاسخگو باشد؟

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 14883 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ جمعه ۳ تير بازدید: 1162 ساعت: 10:02 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
2 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 رقابتی‌شدن قیمت کالا و خدمات، به دنبال اجرای دستورالعمل جدید نرخ‌گذاری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
5 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
7 آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
8 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
9 پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
10 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
11 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه فوتبالیست ها فوتبال، ورزشی است مبتنی بر قدرت، سرعت و مهارت که ه...

  نوشیدن شیر و آب فراوان راز تغذیه سالم در هوای آلوده دانشیار گروه تغذیه جامعه در دانشگاه علوم پزشکی شهی...

  شیر فقط برای استخوان نیست علاوه بر مزایایی كه شیر و لبنیات برای سلامت استخوا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بد‌ترین ظرف برای نگهداری ادویه‌جات اسانس‌ها به عنوان حلال ظروف پلاستیکی محسوب می‌شوند و با حل کردن پلاستیک مقدار زیادی از مواد مضر آن را به خود جذب می‌کنند.
خوش اندامی، چه غذایی؟ در چه زمانی؟ در این مقاله یک روز رژیمی ساده را به عنوان نمونه عنوان می‌کنیم تا بگوییم چه چیزی را در چه ساعاتی از روز مصرف کنید تا هم انرژی لازم برای کارهای روزانه را داشته باشید و هم اینکه یک روز رژیمی سالم را پشت سر بگذرانید.
راه‏های مقابله با خستگی بعد از غذا همه ی ما با خستگی بعد از غذا آشناییم به خصوص بعد از ناهار که معمولا بیشتر از وعده های دیگر غذا می خوریم. اما آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا این اتفاق می افتد و یا در برابر آن چه کاری می توان کرد؟
برای از بین بردن بوی بد غذا چه کنیم؟ راه حلی برای از بین بردن بوی بد غذااگر هنگام درست کردن غذا از بوی بد پیاز داغ و یا سیر داغ و ... رنج می برید راهکاری زیر را به شما پیشنهاد می کنیم.