مهلت یک هفته‌ای به کارخانه‌های لبنی برای افزایش تولید 4 قلم کالا


پایگاه خبری لقمه: بر اساس تنظیم ستاد تنظیم بازار ،یک هفته مهلت به کارخانه های لبنی داده شده تا 4 قلم کالای لبنی که پس از اصلاح یارانه‌ها برای آنها نرخ تعیین شده بود، را به 50 درصد ظرفیت تولید خود برسانند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه،  بر اساس تصمیم ستاد تنظیم بازار، نیمی از کالاهایی که کارخانه‌های لبنی تولید و به بازار عرضه می‌کنند، باید شامل 4 قلم محصولی باشد که قیمت آن مصوب شده است.

 
 در این زمینه به شرکت‌های لبنی اعلام شده تا یک هفته دیگر میزان عرضه 4 قلم کالایی که پیش از این ستاد تنظیم بازار نرخ مصوب تعیین کرده بود، را افزایش دهند.
 
پس از اصلاح یارانه‌ها در 20 اردیبهشت 1401، کارخانه‌های لبنی موظف هستند، بر اساس تصمیم ستاد تنظیم بازار نیمی از کالاهایی که تولید و به بازار عرضه می‌کنند 4 قلم محصولی باشد که قیمت آن مصوب شده است، اما گزارش‌های بازرسی حاکی است که عرضه این کالاها در بازار بسیار کم است.
 
ستاد تنظیم بازار پس از اصلاح یاران‌ ها 4 قلم محصول لبنی را با قیمت شیرنایلونی ۹۰۰ گرمی ۱/۵% چربی ۱۵۰ هزار ریال، شیر بطری یک لیتری ۱/۵% چربی ۱۸۰ هزار ریال، ماست ۲/۵ کیلویی ۱/۵% چربی ۴۹۵ هزار ریال، پنیر uf۴۰۰ گرمی نسبتاً چرب ۳۷۵ هزار ریال تعیین کرده بود.
 
گزارش‌های ماموران بازرسی از برخی کارخانه ها حاکی است که عرضه این 4 قلم کالا بسیار کم است و در حقیقت دسترسی مردم به این نوع کالاها به حداقل رسیده است.
 
از آنجایی که این 4 قلم محصول لبنی، پر مصرف هستند ستاد تنظیم بازار نرخ مصوب برای آنها تعیین کرد تا در سبد غذایی مردم این محصول ضروری کم نشود.
 
سرانه مصرف لبنیات در ایران روایت های مختلفی دارد، اما در خوش بینانه‌ترین حالت زیر 100 کیلو در سال و تقریبا نصف میانگین جهانی است، در حالی که در کشورهای اروپایی این میزان معادل 350 و تا 550 لیتر شیر در سال گفته شده است.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

بازگشت به صفحه نخستپایگاه خبری لقمه: 


نقل از :فارس

کد: 14901 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۳ تير بازدید: 1200 ساعت: 12:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2 مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان ۱۳۹۷ دوشنبه ۷ خرداد
3 تولید سنتی، صنایع غذایی را به لبه پرتگاه برد ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
4 ۹۰۰ میلیارد تومان بدهی معوق دولت به کارخانه‌های قند و شکر ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۸ دي
5 حدود 35 درصد از مطالبات کشاورزان به ازای فروش چغندرقند به کارخانه‌ها پرداخت شد ۱۳۹۴ يکشنبه ۶ دي
6 تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است ۱۳۹۴ شنبه ۲۳ آبان
7 تکلیف کارخانه‌های آبلیمو آبان‌ماه مشخص می‌شود ۱۳۹۴ جمعه ۱۷ مهر
8 مصوبه افزایش ۵ درصدی قیمت روغن نباتی به کارخانه‌ها ابلاغ شد ۱۳۹۴ جمعه ۶ شهريور
9 مصرف امسال شکر در کشور به حدود 2 میلیون تن خواهد رسید ۱۳۹۴ سه شنبه ۶ مرداد
10 پرونده لبنیاتی‌های اخطاری در سازمان حمایت ۱۳۹۴ جمعه ۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  در مسافرت از خوردن غذاهای کنسروی اجتناب کنید وقتی با وفور سبزیجات و میوه های تازه روبرو هستیم چ...

  چگونگی نگهداری و مصرف غذا در تابستان معمولاً در تابستان به دلیل گرمای هوا شرایطی فراهم ...

  تشعشعات مایکروویو در غذا باقی نمی ماند مایکروویو در مقابل سیستم های سنتی پخت ارجحیت بیشتر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گرم کردن دوباره این غذاها سرطان‌زاست پایگاه خبری لقمه: نتایج یک تحقیق پزشکی نشان می‌دهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شوند سمی، زیان آور و حتی سرطان‌زا می شوند.
آشنایی با انواع گرسنگی گرسنگی احساسی است که معمولا به طور ناگهانی و به همراه ولع خوردن بروز می‌کند و البته انواع و اقسام مختلفی دارد.علاوه بر گرسنگی فیزیکی واقعی که به دلیل نیاز بدن به مواد غذایی ضروری بروز می‌کند انواع گرسنگی‌های دیگر نیز وجود دارد که بیشتر ذهنی هستند تا نیاز واقعی بدن.
فشار خون خود را بدون دارو کنترل کنید فشار خون بالا برای هر فردی یک عامل نگران کننده و تهدیدآمیز به شمار می آید که حتی می تواند باعث مرگ شود.در این مقاله قصد داریم راه های کاهش فشار خون بدون استفاده از دارو را به شما معرفی کنیم.
عجیب‌ترین رژیم‌های لاغری جهان برخی انسان‌ها چنان راه‌های عجیب و غریبی برای رژیم گرفتن انتخاب می‌كنند كه نام‌شان در كتاب‌های مربوط به ركوردهای عجیب و غریب ثبت می‌شود. این شاید عجیب و غریب‌ترین راه‌های رژیم غذایی در تاریخ باشد.