صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی
>
آیا برنج به زیر ۸۰ هزار تومان می رسد؟
آیا برنج به زیر ۸۰ هزار تومان می رسد؟
بررسی های میدانی از سطح بازار نشان می دهد که قیمت کنونی هر کیلو برنج طارم ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار تومان، فجر ۷۰ تا ۸۰ هزار تومان، شیرودی ۸۰ تا ۹۰ هزارتومان و نیم دانه ۵۰ تا ۷۰ هزارتومان است.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، نایب رئیس انجمن برنج گفت: با توجه به پیش بینی ۱۰ تا ۲۰ درصدی تولید و رکود بازار برآورد می شود که قیمت برنج در بازار کاهش یابد.
احمد اشراقی گفت: هم اکنون خرید و فروش برنج راکد است چرا که کشاورزان خواهان عرضه با قیمت بالاتری هستند و تاجران و کارخانه داران با این نرخ حاضر به خرید نیستند.
به گفته او، هم اکنون کشاورزان خواستار عرضه برنج با نرخ ۸۰ تا ۹۰ هزار تومان هستند که معامله با این نرخ انجام نمی شود.
اشراقی میگوید: با افزایش عرضه محصول طی ۱۰ تا ۱۵ روز آینده پیش بینی بهتری می توان در خصوص قیمت برنج در بازار داشت، اما آنچه مسلم است قیمت هر کیلو برنج برای مصرف کننده به کمتر از ۱۲۰ هزار تومان می رسد.
نایب رئیس انجمن برنج گفت: با توجه به شرایط مناسب بارش پیش بینی می شود که تولید برنج نسبت به سال قبل ۱۰ تا ۲۰ درصد افزایش یابد که همین امر بازار را به تعادل و ثبات می رساند، حال اینکه به کمتر از ۸۰ هزار تومان می رسد، الان نمی توان برآوردی داشت.
بررسی های میدانی از سطح بازار نشان می دهد که قیمت کنونی هر کیلو برنج طارم ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار تومان، فجر ۷۰ تا ۸۰ هزار تومان، شیرودی ۸۰ تا ۹۰ هزارتومان و نیم دانه ۵۰ تا ۷۰ هزارتومان است که اخیرا اخباری مبنی بر کاهش قیمت برنج به کمتر از ۸۰ هزار تومان در فضای مجازی منتشر شده است.
بنابر آمار سالانه ۳ میلیون تن برنج در کشور تولید می شود که با احتساب ۱۰ تا ۲۰ درصد افزایش تولید حداکثر ۸۰۰ هزار تن کسری نیاز کشور از طریق واردات باید تامین شود.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست
کد:
14919
تاریخ نشر:
۱۴۰۱ سه شنبه ۲۵ مرداد
بازدید:
1261
ساعت:
8:01 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
3
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
4
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
5
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
6
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
7
پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز!
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
8
عوامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار از نظر عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران
۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
9
ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد
۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
10
دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار
۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
11
رشد محدود قیمت طلا در بازار تهران/ دلار کاهشی شد
۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
حد مجاز مصرف پروتئین در ورزشکاران چقدر است؟
پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از 3 ترکیب مهم بدن ا...
عوامل پرخوری را بشناسید !!!!
آیا تا به حال به ترفند رستوراندارها، فکر کردهاید...
خط قرمز کنسرو ماهی کجاست؟
لقمه: تقریبا همه ما میدانیم کنسروهای ماهی را باید...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
ویژگی شكلات مرغوب
لقمه: شكلاتهای كاكائویی یكی از لوكسترین شیرینیهایی است كه این روزها انواع و اقسام آن را در قنادی میبینیم.
چربی و قند خون بالا عامل گزگز و خوابرفتگی پاست
یک جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات گفت: چربی خون و قندخون بالا و همچنین غلظت بالای خون باعث گزگز، مورمور شدن و خوابرفتگی پا میشود و به هنگام خواب، کف پا بسیار داغ میشود و فرد را بیدار میکند.
ماکارونی و برنج کلسترول را بالا میبرند
بعضی ازافرادکه ازکلسترول بالا رنج می برند ، روش هایی راجستجـــــومی نمایندکه بتــــــوانند بر اساس آنها میزان کلسترول LDL خودراکاهش دهندواین امرتنها ازطریق تنظیم یک رژیم غذایی مناســـــب تحقق می یابد . در ادامه به بحث درموردبرنامه های غذایی مختلف می پردازیم که میتواننددرکاهش کلسترول LDL نقش داشته باشند .
خودتان دندان هایتان را سفید کنید
برای داشتن دندان های سفید و بدون لکه رعایت مواردی که در این مطالب آورده شده را به شما توصیه می کنیم.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است