صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
تغذیه
>
عمومی
>
اینفوگرافیک / مواد غذایی مضر برای سلامت رودهها
اینفوگرافیک / مواد غذایی مضر برای سلامت رودهها
پایگاه خبری لقمه: در این اینفوگرافیک به هفت ماده غذایی مضر برای سلامت رودهها اشاره شده است.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
به نقل از
ایسنا
، عاداتِ بد غذایی میتوانند عملکرد باکتریهای مفید روده را که علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن، هضم موثر مـواد غذایی را بر عهده دارند، دچار مشکل کند. در این اینفوگرافیک به هفت ماده غذایی مضر برای سلامت رودهها اشاره شده است؛ موادی که گاه مصرف مکرر و بیش از اندازۀ آنها میتواند آسیبهای جبرانناپذیری ایجاد کند.
گرافیک: پدرام آقایی
منبع دادهها: وزارت بهداشت
بازگشت به صفحه نخست
کد:
14964
تاریخ نشر:
۱۴۰۱ دوشنبه ۷ شهريور
بازدید:
1109
ساعت:
4:21 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
2
بایدها و نبایدهای خوردن توت های خیابانی
۱۴۰۴ دوشنبه ۲۶ فروردين
3
بهترین خوراکیهای زمستانی و تقویتکننده سیستم ایمنی
۱۴۰۳ شنبه ۸ دي
4
اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
5
جایگاه ایران در سرانه مصرف چای جهانی+اینفوگرافیک
۱۴۰۲ دوشنبه ۹ مرداد
6
اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان
۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
7
اینفوگرافیک / کدام مواد غذایی سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند؟
۱۴۰۱ سه شنبه ۱۰ خرداد
8
اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی
۱۴۰۰ سه شنبه ۲۴ اسفند
9
نکاتی درباره فریز کردن مواد غذایی/اینفوگرافیک مدت نگهداری از مواد غذایی در فریزر
۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
10
تاثیرات مصرف قند بر بدن
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
با خوردن این ۷ ماده ی غذایی جوان بمانید
اگر همیشه سعی می کنید غذاهای سالم را پیدا کنید و ف...
نان صنعتی سالمتر است یا نان سنتی؟
این سوال برای خیلیها پیش می آید که آیا نانهای صن...
ماست و سالاد را با جوانه گندم غنی تر کنید
جوانههای غلات و دانهها سرشار از ویتامینها و موا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
7 نمک مخفی در غذاهایتان که آنها را نمی شناسید
خیلی از ما آگاهانه یا ناآگاهانه، بیشتر از2400 میلیگرم سدیم را در طول روز دریافت میکنیم. این مطلب، شما را با 7 گروه از مواد غذایی که مقدار زیاد سدیمشان تعجببرانگیز است، آشنا میکند.
ماجرای واکس روی پوست سیب چیست/ پارافین سرطانزا نیست!
معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: پارافین در محصولاتی مانند سیب و مرکبات بهعنوان جلادهنده و براق کننده استفاده میشود و سرطانزا نیست.
دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی
رایج ترین نوشیدنی ما چای است اما به گفته متخصصان طب سنتی زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود، بنابراین بد نیست در کنار آن نوشیدنی های جایگزین مانند انواع جوشانده ها و دم نوش های گیاهی را هم امتحان کنید که هم راحت تهیه می شوند و هم هر نوع سلیقه ای را پوشش می دهند. جوشانده ها از جوشیدن دانه، ریشه یا برگ گیاهان در آب جوش تهیه می شوند. حالا شاید این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین دم نوش و جوشانده وجود دارد؟
جایگاه ایران در سرانه مصرف چای جهانی+اینفوگرافیک
پایگاه خبری لقمه: اگرچه ایرانیان پرمصرفترین چایخوران جهان نیستند اما در جمع پنج کشور پرمصرف قرار دارند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است