شیرینی هایی که شما را زشت می کنند!


اگر عاشق شیرینی هستید باید در خوردن آن بسیار دقت کنید، زیرا نوعی شیرینی وجود دارد که در زیبایی شما تاثیر می‌گذارد و خوردن آن باعث زشت شدن صورت می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، اغلب با این که شنیده ایم شیرینی، قند و شکر برای بدن و سلامتی خوب نیست؛ اما باز هم عاشق آن‌ها هستیم. خیلی از ما نمی‌توانیم بدون دسر شکلاتی یا بستنی‌های متنوع زندگی خود را پیش ببریم.
 
البته این نکته را هم در نظر بگیرید که اضافه کردن یک قاشق شکر به قهوه روزانه یا گهگاهی خوردنِ شیرینی برای شما مضر نیست.
 
بلکه قند بیش از حد می‌تواند بر سلامت تان تأثیر بگذارد و جالب است بدانید که همه قند‌ها به یک اندازه آسیب زننده نیستند.
 

 

بدترین و مضرترین نوع قند و شیرینی

طبق مطالعات موجود؛ شما نباید در طول روز بیش از ۳۶ گرم قند یا شیرینی مصرف کنید؛ در صورتی که در کشور بزرگی مثل ایران افراد جوان در طول روز؛ حدودِ ۷۷ گرم قند استفاده می‌کنند که این قند بر روی پیری زودرس تاثیر گذار است و در یک جمله، زیبایی و جوانی چهره شما را نابود میکند.
 
مصرف زیاد ساکروز و فروکتوز که در غذا‌های صنعتی و نوشیدنی‌ها وجود دارد هم این روز‌ها رایج شده است. فروکتوز موجود همراه با ساکاروز متابولیسم و سوخت و ساز را تحت تاثیر قرار می‌دهد و باعث ایجاد چربیِ اضافه در بدن خواهد شد.
 
اگر برچسب روی مواد خوراکی و نوشیدنی‌ها را ببینید، متوجه می‌شوید که داخل آن‌ها فروکتوز وجود دارد که یک شیرین کننده مایع است و از نشاسته ذرت به دست می‌آید و همانطور که گفته شد؛ برای بدن مضر است.
 
فروکتوز یک نوع قند است که در کبد متابولیز می‌شود و به صورت مستقیم وارد کبد شده و فرایند تولید چربی را آغاز می‌کند که باعث تحریک تولید تری گلیسیرید و کلسترول می‌شود.
 
در واقع مصرفِ مقادیر کمی از فروکتوز؛ آن هم هر چند وقت یکبار به احتمال زیاد ضرر زیادی نخواهد داشت؛ اما از آنجایی که به بسیاری از غذا‌ها و نوشیدنی‌های فرآوری شده اضافه می‌شود، اندازه گیری میزان مصرف واقعاً دشوار است.
 
از طرفی هم تحقیقات نشان داده که مصرف بیش از حد فروکتوز بر عملکرد کنترل مرکزی اشتها در مغز تأثیر می‌گذارد و باعث می‌شود تا افراد تمایل به خوردنِ بیشتر داشته باشند که منجر به چاقی می‌شود.
 
فروکتوز زیاد همچنین عاملی برای دیابت، التهاب، تری گلیسیرید بالا و کبد چرب غیرالکلی است.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برنا

کد: 15046 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر بازدید: 1104 ساعت: 5:47 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2 محاسبه وزن جعبه با شیرینی کم‌فروشی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
3 درباره ویژگی‌های زولبیا و بامیه سالم بیشتر بدانید ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
4 روزه‌داران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟ ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
5 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
6 تارت خرمالو را اینگونه برای یلدا تهیه کنید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
7 آشنایی با شیرینی سنتی ایلامی‌ها در شب یلدا ۱۴۰۱ جمعه ۲۵ آذر
8 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
9 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
10 قیمت شیرینی در شب یلدا تغییری می‌کند؟ ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عوارض نمک دریا جبران‌ناپذیر است وزارت بهداشت اعلام کرد: کمبود ید مهمترین عامل عقب‌...

  رژیم غذایی مدیترانه‌ای و رابطه آن با سلامت قلب این رژیم به عنوان یکی از سالم‌ترین رژیم‌های غذایی ...

  چگونه هنگام ترک سیگار دچار اضافه وزن نشوید پزشکان توصیه می‌کنند در زمان ترک سیگار خود را سرگر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای ایرانی سالم ترند/لزوم تهیه لیستی از غذاهای سنتی هر استان/غذاهای صنعتی را جایگزین غذاهای سنتی نکنید رییس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران گفت:«روند رو به گسترش بیماری های ناواگیر متولیان سلامت را نگران کرده است ومتاسفانه سن ابتلا به بیماری هایی که در این دسته جا می گیرند نیز در حال کاهش اس تا جایی که بعضی از متخصصان قلب شاهد جراحی های عروق قلب در سنین پایین تر از 40 سال هستند.»
چگونه ترشح هورمون رشد را افزایش دهیم؟ برخی از عوامل در افزایش ترشح هورمون رشد موثر‌ند.
چگونه تاکسی اینترنتی حق نوبت مردم را می خورند؟ پایگاه خبری لقمه: رونق خرید اینترنتی نان تازه به بلای جان مردم منتظر در صف نانوایی ها تبدیل شده و باعث اتلاف وقت بیش از پیش ایشان می شود.
روغن زیتون خالص و مرغوب را بشناسید عضو شورای ملی زیتون، رنگ روغن زیتون خالص و مرغوب را زرد متمایل به سبز عنوان کرد و گفت: باید تلخی و تیز بودن آن، انتهای گلو را بسوزاند.