افزایش پنج درصدی تولید تخم مرغ نسبت به برنامه جهاد کشاورزی


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران مرغ تخم گذار گفت: سال گذشته یک میلیون و ۱۲۰ هزار تن تخم مرغ تولید شده بود که این رقم در سال جاری به بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران مرغ تخم گذار، با اشاره به افزایش تولید و صادرات تخم مرغ، نسبت به سال گذشته گفت: سال گذشته یک میلیون و ۱۲۰ هزار تن تخم مرغ تولید شده بود که این رقم در سال جاری به بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن میرسد که ۵ درصد بیشتر از برنامه وزارت جهاد کشاورزی است.افزایش تولید تخم مرغ ۵ درصد بیشتر از برنامه جهاد کشاورزی
 
به گفته آقای مرادی، صادرات ۷ هزار و ۷۰۰ تنی تخم مرغ در سال ۱۴۰۰ هم به بیش از ۲۷ هزار تن در ۹ ماهه امسال رسیده است.
 
طبق آمار‌های موجود سرانه مصرف تخم مرغ برای هر ایرانی بیش از ۱۴ کیلوگرم است، در حالی که میزان مصرف این محصول به طور میانگین در جهان بین ۱۱ تا ۱۲ کیلوگرم و در کشور‌های پیشرفته دنیا ۱۸ کیلوگرم است در واقع سرانه مصرف تخم مرغ در کشور ما نسبت به میانگین جهانی بالاتر و نسبت به کشور‌های پیشرفته دنیا کمتر است.
 
پیش از این نیز فعالان این عرصه، از افزایش تولید تخم مرغ نسبت به سال گذشته خبر داده بودند. ناصر نبی پور، رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار در گفتگویی با اشاره به تولید روزانه ۳۲۰۰ تن تخم مرغ در کشور، اظهار داشت: برآورد‌ها حاکی از آن است که تا پایان سال تولید تخم مرغ به یک میلیون و ۱۰۰ هزارتن می‌رسد که حداقل ۱۰۰ هزار تن نسبت به سال قبل افزایش دارد.
 
نبی پور تصریح کرد: براین اساس مازاد تخم مرغ تا شب عید به ۶۰ هزارتن می‌رسد.
 
رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار، قیمت هر کیلوگرم تخم مرغ درب مرغداری را ۳۷ هزار تومان، معادل شانه‌ای ۷۳ تا ۷۴ هزار تومان خواند و افزود: این رقم ۸ تا ۹ هزار تومان با قیمت واقعی تفاوت دارد و وظیفه دولت است که به تعدیل قیمت در بازار کمک کند تا تولیدکنندگان از چرخه تولید خارج نشوند.

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خبرگزاری صدا و سیما

کد: 15059 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي بازدید: 957 ساعت: 5:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
2 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
3 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
4 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
5 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
6 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
7 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
9 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
10 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
11 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  معجون قد بلندی داشتن قدبلند و هیکل متناسب آرزوی هر انسانی است. اگ...

  غذاهای نذری تا چند روز قابل نگهداری اند؟ یک متخصص تغذیه با اشاره به مدت زمان نگهداری غذاهای...

  ادویه‌ای برای تسکین علائم سرماخوردگی فصل زمستان برای اکثر مردم با مشکلات تنفسی نظیر برو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دوپینگ حافظه با این خوراکی‌ها در زمان امتحانات مغزدانه‌ها از بهترین خوراکی‌ها برای تقویت حافظه در روزهای امتحان به شمار می‌روند و برای این روزهای دانش‌آموزان و دانشجویان، خوراکی‌های مطلوبی محسوب می‌شوند.
روغن زیتون خالص و مرغوب را بشناسید عضو شورای ملی زیتون، رنگ روغن زیتون خالص و مرغوب را زرد متمایل به سبز عنوان کرد و گفت: باید تلخی و تیز بودن آن، انتهای گلو را بسوزاند.
تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »
تغذیه در شرایط بحران كمبود غذا اولین پیامد شرایط بحران می‌باشد كه می‌تواند منجر به قحطی و ایجاد سوء تغذیه‌های پروتئین انرژی وك مبود ریز مغذی‌ها و در نتیجه تشدید شرایط بحران و شیوع انواع بیماری‌ها و یا افزایش مرگ و میر شود.