رابطه خواب با رژیم غذایی


پایگاه خبری لقمه: طبق یک مطالعه جدید، تغذیه می تواند بر زمان خواب تاثیر داشته باشد.

  به گزارش پایگاه خبری لقمه، محققان دریافتند ورزشکارانی که کربوهیدرات‌ها و ویتامین‌های B۱۲ و C بیشتری مصرف می‌کنند، تمایل دارند زودتر بخوابند و زودتر هم از خواب بیدار شوند.

 
به گفته نویسندگان، ممکن است این مواد مغذی سنتز هورمون‌های حیاتی تنظیم‌کننده خواب از جمله سروتونین و ملاتونین را افزایش دهند.
 
«لورن رنتز»، محقق ارشد از دانشگاه ویرجینیای غربی، گفت: «ما می‌دانیم که خواب به بدن کمک می‌کند تا از استرس‌های فیزیکی و ذهنی روزانه رهایی یابد و بر عملکرد فیزیکی و ذهنی آینده تأثیر بگذارد.»
 
برای این مطالعه، محققان الگوهای خواب و تغذیه ۲۳ زن را که فوتبال بازی می‌کردند، ارزیابی کردند. هر یک از ورزشکاران یک حلقه هوشمند به دست داشتند که خواب آنها را به مدت ۳۱ شب در طول فصل پیگیری می‌کرد. آنها همچنین میزان غذای مصرفی خود را در سه روز آخر ثبت کردند.
 
این مطالعه ارتباط بین مصرف مواد مغذی و زمان خواب اما نه مدت زمان خواب را نشان داد.
 
اکثر ورزشکاران به طور متوسط هفت تا هشت ساعت خواب در شبانه روز داشتند. حدود نیمی از آنها کمبود ویتامین A و K و همچنین پروتئین داشتند. تقریباً همه در مصرف مقادیر توصیه شده ویتامین D و کربوهیدرات‌ها ناموفق بودند.
 
نویسندگان گفتند که نتایج نشان می‌دهد که چگونه جنبه‌های مختلف سلامت می‌تواند به عملکرد و پتانسیل بهبود کمک کند.
 
گام بعدی ارزیابی الگوهای سلامت مشابه در گروه بزرگ‌تری از افراد است. نویسندگان قصد دارند بررسی کنند که چگونه این الگوها ممکن است بر موفقیت ورزشکاران تأثیر بگذارد.

 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15189 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت بازدید: 593 ساعت: 1:57 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
2 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
3 دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
4 کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
5 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
6 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
7 لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين
8 بیانیه رسانه‌های ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
9 استقبال از پویش تحریم کالاهای «مرتبط با اسرائیل» در کشورهای اسلامی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
10 یک ماه از تشنگی و گرسنگی مردم غزه گذشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
11 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لبنیات کم چرب‌ تر ‌کلسیم بیشتر همه می‌دانند دریافت کلسیم برای حفظ سلامت بدن ضروری...

  چربی موجب کاهش ماده خاکستری مغز می‌شود پایگاه خبری لقمه: نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد...

  خطر مکمل‌های رژیمی و گیاهی برای کبد با توجه به عدم اطلاع‌رسانی کافی در مورد مصرف صحیح...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

موز به روایت ناصرالدین شاه به قلم حدادعادل میوه بانن که چیز خوبی است مثل کدوی کوچک تازه دراز، اما رنگ پوستش که زرد شد آن وقت می‌رسد و خوردنی است...
روشی بامزه برای غلبه بر خوردن عصبی پایگاه خبری لقمه: خوردن عصبی مشکل میلیون ها انسان مانند شما است. اگر از نوسانات رژیم غذایی خسته شدید و می خواهید از شر خوردن عصبی خلاص شوید، یک راه به شما معرفی می کنیم که بدون غذا خود را آرام کنید.
به دور ماندن از اضافه وزن و چاقی با این کارها اضافه وزن و چاقی یکی از معضلات انسان امروزی است. تغییر شیوه زندگی از یک سو و تغییر عادات غذایی و تمایل به مصرف غذاهای آماده و فوری (فست فودها)، غذاهای خیابانی و پرکالری از سوی دیگر روند اضافه وزن و چاقی و به موازات آن بیماری‌های ناشی از چاقی و اضافه وزن مانند دیابت، فشار خون، بیماری‌های قلبی، عروقی و ... روند رو به افزایشی را در کشور دارد و به این دلیل هزینه‌های درمان و مراقبت از این بیماری‌ها بار مالی زیادی را به دوش دولت و خانواده‌ها خواهد گذاشت.
منتظر فیلم‌هایی با موضوع تغذیه سالم و ایمنی غذا از هنرمندان هستیم محمدهادی ایازی گفت: منتظریم که آثار بیشتری در حوزه تغذیه سالم را شاهد باشیم چه بسا ما در سال های آتی بتوانیم از ظرفیت های وزارت جهاد کشاورزی در حوزه ایمنی غذا استفاده کنیم.