رابطه خواب با رژیم غذایی


پایگاه خبری لقمه: طبق یک مطالعه جدید، تغذیه می تواند بر زمان خواب تاثیر داشته باشد.

  به گزارش پایگاه خبری لقمه، محققان دریافتند ورزشکارانی که کربوهیدرات‌ها و ویتامین‌های B۱۲ و C بیشتری مصرف می‌کنند، تمایل دارند زودتر بخوابند و زودتر هم از خواب بیدار شوند.

 
به گفته نویسندگان، ممکن است این مواد مغذی سنتز هورمون‌های حیاتی تنظیم‌کننده خواب از جمله سروتونین و ملاتونین را افزایش دهند.
 
«لورن رنتز»، محقق ارشد از دانشگاه ویرجینیای غربی، گفت: «ما می‌دانیم که خواب به بدن کمک می‌کند تا از استرس‌های فیزیکی و ذهنی روزانه رهایی یابد و بر عملکرد فیزیکی و ذهنی آینده تأثیر بگذارد.»
 
برای این مطالعه، محققان الگوهای خواب و تغذیه ۲۳ زن را که فوتبال بازی می‌کردند، ارزیابی کردند. هر یک از ورزشکاران یک حلقه هوشمند به دست داشتند که خواب آنها را به مدت ۳۱ شب در طول فصل پیگیری می‌کرد. آنها همچنین میزان غذای مصرفی خود را در سه روز آخر ثبت کردند.
 
این مطالعه ارتباط بین مصرف مواد مغذی و زمان خواب اما نه مدت زمان خواب را نشان داد.
 
اکثر ورزشکاران به طور متوسط هفت تا هشت ساعت خواب در شبانه روز داشتند. حدود نیمی از آنها کمبود ویتامین A و K و همچنین پروتئین داشتند. تقریباً همه در مصرف مقادیر توصیه شده ویتامین D و کربوهیدرات‌ها ناموفق بودند.
 
نویسندگان گفتند که نتایج نشان می‌دهد که چگونه جنبه‌های مختلف سلامت می‌تواند به عملکرد و پتانسیل بهبود کمک کند.
 
گام بعدی ارزیابی الگوهای سلامت مشابه در گروه بزرگ‌تری از افراد است. نویسندگان قصد دارند بررسی کنند که چگونه این الگوها ممکن است بر موفقیت ورزشکاران تأثیر بگذارد.

 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15189 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت بازدید: 920 ساعت: 1:57 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
3 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
4 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
6 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
7 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
8 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
9 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
11 بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با ویتامین k از این گذشته ویتامین K در مقابله با التهاب‌های مرب...

  چگونه نخوردن صبحانه چاقمان می‌کند یک صبحانه خوب و کامل و البته معمولی، می‌تواند شامل...

  نتایج خودداری دانش‌آموزان از خوردن صبحانه چیست؟ یك متخصص تغذیه با بیان اینكه گرسنگی تنها روی حافظه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.
تغذیه در سفرهای تابستانی چگونه می‌توان در طول سفر که غذای روح فراهم می‌شود، با رعایت چند نکته ساده تغذیه‌ای سلامت جسم را تامین کنیم و سفری دلپذیر را تجربه نماییم.
کوکاکولا چطور بزرگ شد و بزرگ ماند پایگاه خبری لقمه: در یک مطالعه جدید بر روی بزرگ‌ترین شرکت‌های آمریکا، کوکاکولا به عنوان بهترین مکان برای کار و رشد شغلی رتبه‌بندی شد.
شخصیت شناسی با بستنی لقمه: بنا به نتیجه یک تحقیق علمی، تجربی که همبستگی نزدیک بین طعم ها و شخصیت افراد را ثابت میکند ، اگر می خواهید بدانید بستنی مورد علاقه تان چه ویژگی‌های شخصیتی شما را لو می دهد! اول بستنی مورد علاقه ی خود را انتخاب کنید و بعد بخوانید.