دستور خاندوزی برای ایجاد مکانیزم اعلام هشدار فاسدشدن کالاها در بنادر و گمرکات


پایگاه خبری لقمه: وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت در هر جایی که دولت دارای کالا (بنادر و گمرکات) است باید یک مکانیزم هشدار وجود داشته باشد تا به محض اینکه آن کالا در حال نزدیک شدن به تاریخ انقضا و فاسد شدن بود، هشدار دهد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، سیداحسان خاندوزی در حاشیه بازدید از انبارهای گمرک بندر امام خمینی (ره) اظهار کرد: در هر جایی که دولت دارای کالا (در بنادر و گمرکات) است باید یک مکانیزم هشدار وجود داشته باشد تا محموله‌هایی که در حال نزدیک شدن به تاریخ انقضا هستند و قرار است خاصیت خود را از دست دهند یا دچار فساد و آلودگی شود را هشدار دهد و اعلام کند که کالاهای موجود در انبار تا یک یا ۲ آینده وارد مهلت انقضا خواهد شد.
 
وی افزود: در این زمینه اگر بالاترین مقام آن دستگاه وزارت صمت یا وزات جهاد کشاورزی است باید از قبل در این خصوص که چه بخش از کالاهای موجود در انبارهای گمرک یا سازمان بنادر در معرض آلودگی و فساد قرار دارد هشدار دهد و مقام نخست باید مسوول اتفاقاتی باشد که رخ خواهد داد.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :پانا

کد: 15238 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد بازدید: 621 ساعت: 10:41 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر ایجاد دالان‌های امن برای ارسال غلات به خارج از بنادر اوکراین ۱۴۰۱ شنبه ۱۵ مرداد
2 تلاش عاجل سازمان ملل به منظور بازگشایی بنادر اوکراین برای عبور غلات ۱۴۰۱ جمعه ۱۳ خرداد
3 پیگیری آیین نامه ماهی گیری مسئولانه در خوزستان ۱۴۰۰ جمعه ۲۳ مهر
4 منتصر کوهساری: ترخیص کالاها در بنادر محدودیتی ندارند/ بندر امام رتبه اول در دپوی کالا ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۷ آبان
5 تاکید بر جایگاه تثبیت شده‌ بندر چابهار در منطقه/ رشد قابل توجه ترانزیت و صادرات ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۸ آبان
6 افزایش 31 درصدی صید میگو در بوشهر ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
7 افزایش بیش از 47 درصدی صید میگو در بوشهر ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
8 افزایش 57 درصدی صید فانوس ماهیان در هرمزگان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير
9 بازدید نمایندگان اتحادیه اروپا از روند صید و صادرات آبزیان درهرمزگان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ خرداد
10 صادرات 180 تن میوه و تره بار از بندرلنگه به مقصد قطر ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  فواید زیره برای افراد چاق یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از حد کالری عامل اصلی...

  تغذیه برای سلامت ریه ویتامینA، ویتامینD، ویتامینE، ویتامینC و همچنین وی...

  ترفندهایی برای جلوگیری از پرخوری‌های شبانه تصمیم «شب‌ها ریزه خواری نمی‌کنم» از خرید در سوپرما...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سبزیجات غنی از پروتئین را بشناسید پروتئین به عنوان جزء مهمی از ساختار هر سلول برای ادامه حیات بدن ضروری و برای رشد و حفظ سلامت حائز اهمیت است.
تغذیه‌ خوب علیه آلودگی هوا از همان‌جایی که نشسته‌اید، نگاهی به بیرون بیندازید. آسمان چه رنگی است؟ احتمالا رنگ اصلی آسمان هم بتدریج یادمان خواهد رفت و به همین آسمان دودگرفته عادت خواهیم کرد. جرات می‌کنید پنجره را باز کنید؟ جرات می‌کنید چند نفس عمیق بکشید و هوایی تازه کنید؟
آشنایی با ترسناک‌ترین دروغ‌ها و تقلب‌های رایج غذایی فهرست تقلب های رایج در مواد غذایی را بخوانید تا حواستان باشد هر خوراکی رنگ و لعاب داری را سر سفره تان راه ندهید. منظورمان از این مطلب این است که هشدار بدهیم چه کارهایی می شود برای تولید یک محصول غیراستاندارد انجام داد.
نقش تغذیه در میگرن و کنترل آن بیماری میگرن که 15 تا 20 درصد از مردان و 25 تا 30 درصد از زنان از آن رنج می‌برند، با سردرد شدید و عمیق، نبض دار‌ و اغلب دردهای تکرار شونده و حساسیت به نور بروز پیدا می‌کند. درد شدید معمولا از صبح زود شروع می‌شود و ممکن است یک سمت سر را درگیر کند و همراه با استفراغ یا تهوع باشد. 10 درصد از مبتلایان به میگرن، دچار اختلالات چشمی، گیجی و ضعف بعد از حملات میگرن نیز می‌شوند.