صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
صادرات و واردات
>
دستور خاندوزی برای ایجاد مکانیزم اعلام هشدار فاسدشدن کالاها در بنادر و گمرکات
دستور خاندوزی برای ایجاد مکانیزم اعلام هشدار فاسدشدن کالاها در بنادر و گمرکات
پایگاه خبری لقمه: وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت در هر جایی که دولت دارای کالا (بنادر و گمرکات) است باید یک مکانیزم هشدار وجود داشته باشد تا به محض اینکه آن کالا در حال نزدیک شدن به تاریخ انقضا و فاسد شدن بود، هشدار دهد.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، سیداحسان خاندوزی در حاشیه بازدید از انبارهای گمرک بندر امام خمینی (ره) اظهار کرد: در هر جایی که دولت دارای کالا (در بنادر و گمرکات) است باید یک مکانیزم هشدار وجود داشته باشد تا محمولههایی که در حال نزدیک شدن به تاریخ انقضا هستند و قرار است خاصیت خود را از دست دهند یا دچار فساد و آلودگی شود را هشدار دهد و اعلام کند که کالاهای موجود در انبار تا یک یا ۲ آینده وارد مهلت انقضا خواهد شد.
وی افزود: در این زمینه اگر بالاترین مقام آن دستگاه وزارت صمت یا وزات جهاد کشاورزی است باید از قبل در این خصوص که چه بخش از کالاهای موجود در انبارهای گمرک یا سازمان بنادر در معرض آلودگی و فساد قرار دارد هشدار دهد و مقام نخست باید مسوول اتفاقاتی باشد که رخ خواهد داد.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :پانا
کد:
15238
تاریخ نشر:
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
بازدید:
777
ساعت:
10:41 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره)
۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
2
سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی
۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
3
تاثیر ایجاد دالانهای امن برای ارسال غلات به خارج از بنادر اوکراین
۱۴۰۱ شنبه ۱۵ مرداد
4
تلاش عاجل سازمان ملل به منظور بازگشایی بنادر اوکراین برای عبور غلات
۱۴۰۱ جمعه ۱۳ خرداد
5
پیگیری آیین نامه ماهی گیری مسئولانه در خوزستان
۱۴۰۰ جمعه ۲۳ مهر
6
منتصر کوهساری: ترخیص کالاها در بنادر محدودیتی ندارند/ بندر امام رتبه اول در دپوی کالا
۱۳۹۹ سه شنبه ۲۷ آبان
7
تاکید بر جایگاه تثبیت شده بندر چابهار در منطقه/ رشد قابل توجه ترانزیت و صادرات
۱۳۹۹ يکشنبه ۱۸ آبان
8
افزایش 31 درصدی صید میگو در بوشهر
۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
9
افزایش بیش از 47 درصدی صید میگو در بوشهر
۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
10
افزایش 57 درصدی صید فانوس ماهیان در هرمزگان
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
رازهای فریز کردن صحیح مواد غذایی
کنسرو کردن و ترشی کردن یکی از راه های نگهداری سبزی...
حقایقی درباره اعتیاد به شکر
ترک شکر رایجترین تقاضای مردم در حال حاضر است، مثل...
این ترش مزههای غیر بهداشتی را نخرید
پایگاه خبری لقمه: روابط عمومی سازمان غذا و دارو در...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
خوردن قارچ برای چه کسانی مضر است
قرنهاست قارچ بهعنوان یک ماده غذایی جای خود را در سفره مردم باز کرده و بهخصوص چینیها و ژاپنیها آن را زیاد مصرف میکنند...
استقلال اقتصادی و امنیت غذایی
پایگاه خبری لقمه: مطالعات و بررسیهای نشان دهندۀ این حقیقت است كه اقتصاد كشور بنا به علل گوناگون، از عدم تعادلهای متنوع و متعددی رنج میبرد. این امر، منجر به گسترش فقر، نابرابری اجتماعی، طبقاتی شدن جامعه، بیكاری و استقراض خارجی شده است. در این نوشتار برآنیم تا به این پرسش پاسخ دهیم كه آیا مبانی اقتصادی قانون اساسی باعث به وجود آمدن این عدم تعادلهاست؟
این خوراکی ها را راحت بخورید، آنقدر هم مضر نیستند!!
با ما باشید تا با چند نمونه از این مواد غذایی که بیخودی اسمشان به اصطلاح بد در رفته است آشنا شوید.
رژیم های لاغری و ریزش مو
رژیم می گیرید که لاغر شوید و با این کار می خواهید اندام متناسب تری داشته باشید و سلامت تان را هم حفظ کنید، اما چند روز یا چند هفته که از شروع برنامه رژیم غذایی می گذرد، موها یکی یکی شروع می کند به ریختن. اگر به وضع قبلی بازگردید، سعی و تلاش تان در این مدت بیهوده بوده است و اگر کاری به کار ریزش موها نداشته باشید هم مشکل دیگری برای خودتان درست خواهید کرد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است