توصیه های اورژانس به عزاداران حسینی برای گرمازدگی


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان اورژانس کشور از آمادگی نیروهای اورژانس در سراسر کشور برای خدمت رسانی به عزاداران حسینی خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، جعفر میعادفر رئیس سازمان اورژانس کشور ضمن عرض تسلیت به هموطنان به مناسبت فرارسیدن ایام سوگواری سالار شهیدان اعلام کرد همکاران من در اورژانس سراسر کشور در تاسوعا و عاشورای حسینی همراه عزاداران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) خواهند بود.

 
وی افزود: امسال نیز مانند سال‌های گذشته نیروهای اورژانس ۱۱۵ با استقرار در مراکز اصلی عزاداری در شهرهای مختلف سراسر کشور، آماده خدمت رسانی به هموطنان هستند.
 
میعادفر با هشدار نسبت به گرمای هوا به ویژه در مناطق جنوبی کشور از عزاداران حسینی تقاضا کرد برای پیشگیری از ابتلاء به گرمازدگی، مایعات کافی مصرف نمایند.
 
وی همچنین از متولیان برگزاری مراسم در مساجد، تکایا و هیئت‌های مذهبی درخواست کرد به هنگام پذیرایی از میهمانان حضرت سیدالشهدا (ع)، نسبت به رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع مواد غذایی و آشامیدنی توجه داشته باشند.
 
رئیس سازمان اورژانس کشور در پایان با یادآوری این مطلب که عدم دقت در دفع زباله‌ها از جمله ظروف یکبار مصرف می‌تواند چهره نازیبایی به این مراسم معنوی بدهد، از تمامی عزاداران حضرت اباعبدالله الحسین درخواست کرد با رعایت این نکات، بر غنای مراسم بیفزایند.

 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15296 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ پنج شنبه ۵ مرداد بازدید: 944 ساعت: 9:53 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
3 توصیه بانک مرکزی به افرادی که حساب آنها مسدود شده+ راهنمای تصویری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ دي
5 ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
6 توصیه هایی برای تغذیه در راهپیمایی اربعین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
7 توصیه‌های سازمان مدیریت بحران تهران برای پیشگیری از تب دنگی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
8 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
9 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
10 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
11 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افزایش ریسک مرگ دیابتی ها با غذاهای فوق فرآوری شده پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدید نشان می دهد که غذاه...

  رژیم غذایی دشمن مغز را بشناسید رژیم غذایی سرشار از قند برای مغز مضر است.

  رابطه خام‌خواری با خنگ بودن اجداد انسان! اجداد انسان تا زمانی که یاد بگیرند غذا را می‌توان ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درویش پور: چرا منتظر نوروز نباشیم؟ پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل برج میلاد گفت: ما در محدوده پر التهابی از زمین زندگی می کنیم؛ نوروز اگر می تواند بهانه ای باشد برای همدلی چرا بر چشم نگذاریمش؟ نوروز با خودش رنگ می آورد و بر سیاهی و تیرگی غلبه می‌کند؛ چرا منتظرش نباشیم؟
اینها را بخورید تا محتاج عینک نشوید می‌توان با مصرف مواد غذایی سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی به سلامت چشم‌ها کمک کرد و جلوی ضعیف شدن آن‌ها، دژنراسیون ماکولای چشم، خشکی چشم، آب مروارید و غیره را گرفت.
تورم مالیات غیرمستقیم است/نسبت بین مالیات و خدمات‌دهی دولت باید رعایت شود پایگاه خبری لقمه: عضو اتاق تهران با بیان اینکه تورم، مالیات غیرمستقیم است، گفت: باید به جای افزایش نرخ، چتر مالیاتی را گسترش داد تا تمامی بخش‌ها زیر چتر مالیات قرار بگیرند و عدالت مالیاتی پیاده شود.
برای خوردن غذاهای سالم مغزتان را تربیت کنید! متخصصان تغذیه می‌گویند: مغز را می‌توان به گونه‌ای تربیت کرد که موادغذایی سالم و با میزان کالری کمتر را به غذاهای پُرکالری ترجیح دهد.