به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، برای جلوگیری از اسهال توصیه میشود زائران غذاهایی کامل پخته شده و گرم مصرف کنند و از مصرف میوههای نشسته و پوست گرفته نشده پرهیز کنند.
همچنین، لبنیات فقط به صورت پاستوریزه مصرف شود و نوشیدنیها بهتر است به صورت بطری در بسته تهیه و مصرف شود. همچنین با توجه به اینکه یخ میکروارگانیسم ها را از بین نمیبرد بنابراین استفاده از نوشیدنی حاوی یخ نمیتواند سلامت آن را تضمین کند؛ ولی چای و قهوه داغ معمولاً مشکلی ایجاد نمیکند.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست