صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی
مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون
واریز یارانه یلدایی صحت ندارد
۸ توصیه تغذیهای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده
تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوریهای نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی
جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست
از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد
مسمومیت دهها فیلیپینی با خوردن لاکپشت در حال انقراض
خوردن این میوه اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش میدهد
نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی
مجله لقمه
ویژه نامه یلدا
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
اخبار سلامت
>
بهبود سلامت روده ها به کمک نوشیدنی های پروبیوتیک
بهبود سلامت روده ها به کمک نوشیدنی های پروبیوتیک
پایگاه خبری لقمه: نوشابه های پروبیوتیک و پری بیوتیک، که ادعا می کنند حاوی موادی برای حمایت از سلامت روده هستند، به محبوبیت دست یافته اند.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
به نقل از هلث لاین، متخصصان میگویند که نوشابههای پروبیوتیک و پری بیوتیک ممکن است به شما کمک کنند مقدار فیبر توصیه شده روزانه خود را کاهش دهید، هضم را بهبود بخشد و از عملکرد سیستم ایمنی حمایت کند.
با این حال، برخی از آنها محتوای قند بالایی دارند و ممکن است باعث مشکلات گوارشی مانند نفخ و گاز شوند.
گفته میشود این نوشیدنیهای گازدار و شیرین نسبت به نوشابههای معمولی قند کمتری دارند و از موادی ساخته میشوند که اعتقاد بر این است که روده سالمتری را ایجاد میکند.
به بیان ساده، پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده، معمولاً باکتریها هستند که در روده ما زندگی میکنند و آن را متعادل و سالم نگه میدارند.
پری بیوتیک ها نوعی فیبر هستند که ما نمیتوانیم آن را هضم کنیم. آنها به عنوان غذا برای پروبیوتیک ها عمل میکنند و به رشد و شکوفایی آنها در روده ما کمک میکنند.
پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در کنار هم موجب میشوند سیستم گوارش ما سالم و متعادل بماند.
به گفته محققان، این نوع نوشیدنیها نباید به عنوان جایگزینی برای غذاها و نوشیدنیهای غنی از مواد مغذی عمل کنند.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :مهر
کد:
15298
تاریخ نشر:
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۱ تير
بازدید:
509
ساعت:
10:01 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
2
دسترسی به انسولین در کشور رو به بهبود است
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
3
۶ علامت چرب شدن کبد
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
4
هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی
۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
5
مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد
۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
6
تحلیل رستورانهای رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود
۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
7
کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران
۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
8
صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
9
رژیم غذایی گیاهی و بهبود کلسترول و قندخون
۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۹ مرداد
10
خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی
۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
11
مزایا و معایب نان حاوی آرد کامل/ درمان چاقی با نان کامل
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
دورهمی با فامیل
دورهمی با دوستان
شب نشینی خانوادگی
شب نشینی تنهایی
حضور در محل کار
یلدا برایم تفاوتی با شبهای دیگر ندارد
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فلهای در سفر
پایگاه خبری لقمه: جلسه آموزشی پیشگیری از مسمومیته...
چه بخوریم و چه نخوریم تا بهتر رشد کنیم؟
رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با اش...
خوابیدن بلافاصله بعد از غذاخوردن مضر است
خوابیدن، بلافاصله پس از صرف غذا، گوارش غذا را مختل...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
انسانهای موحد در خوراک خویش نیز تسلیم خداوند هستند
خدای تعالی به یک دسته از انسانها توفیق میدهد، تا به اینجا برسند که بگویند: خدایا! بگو چگونه بخورم، کجا بخورم و چهقدر بخورم؟ این اخلاق موحدین است که به آنچه او اجازه خوردنش را داده، تسلیم هستند.
فست فودها و اختلال در سوخت و ساز بدن
پایگاه خبری لقمه: پیر، جوان، کودک، چاق، لاغر، عادی، در هر شرایطی که هستید باید از خطرهای هر روز و هر شب رفتن به همبرگر فروشی و پیتزا فروشی آگاه باشید و سعی کنید دفعات این برنامهها را به حداقل برسانید. اما اگر چاق هستید، به دانستههایتان این را هم اضافه کنید، خطر فست فودها، علاوه بر چاق کردن افراد و افزایش خطر بیماریهای قلبی، اختلال در سوخت و ساز بدن است که به ویژه در افراد چاق بیشتر است. یعنی آدم هایی که چاق هستند، بیشتر از افراد لاغر، از این غذاها آسیب می بینند.
گردشگر روس: مردم ایران بسیار مهربان و مهمان نوازند
دندانپزشک روس که به همراه قطار گردشگری در تور رفت و برگشت یک روزه تهران - شمال (سوادکوه) شرکت کرده بود، گفت: مسافرت به ایران و بویژه استان مازندران بسیار لذت بخش و خاطره انگیز است.
5 دلیل خوب برای مصرف بیشتر گردو
باید جملهی «هر گردی گردو نمیشود» را با آب طلا نوشت و آویزهی هر کوی و برزنی کرد. قدیمیها یک چیزی میدانستند که چنین ضربالمثلی ساختهاند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است