تولید کامپوزیت‌های دندانی با ثبات رنگ بالا در ایران


پایگاه خبری لقمه: محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از نانو فناوری کامپوزیت‌های دندانی با ثبات رنگ بالا تولید کردند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، علی محمودی در خصوص روند فعالیت این شرکت، گفت: در سال ۱۳۹۶ فعالیت خود را آغاز کردیم و در سال ۱۴۰۰ موفق به جذب سرمایه شدیم و توانستیم خط تولید خود را در دانشگاه شهید بهشتی راه‌اندازی کنیم.
 
وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱، مجوز دانش‌بنیانی این شرکت صادر شده است، یادآور شد: ما برای تولید این کامپوزیت از فناوری رنگ ذاتی بهره بردیم که در این روش ثبات رنگ کامپوزیت تولیدشده ارتقاء یافته است؛ چرا که در این روش با استفاده از فیلر نانوهیبرید، رنگ در هنگام پخت به کامپوزیت اضافه می‌شود.
 
محمودی خاطر نشان کرد: بـا اسـتفاده از ایـن فنـاوری جدیـد ذرات رنـگ بـه صـورت یکنواخـت در کل مـاده پراکنده می‌شوند و این روش موجب شده که کامپوزیت تولید شده در عین حفظ خواص نوری فوق‌العـاده از دام و کیفیت بالا برخوردار است.
 
مدیرعامل این شرکت با بیان این موضوع که پیش از این تمام نیاز کامپوزیت کشور از طریق واردات تامین می‌شد، گفت: در سال‌های ۹۱ تا ۹۷ حدود ۱۳ تن کامپوزیت وارد کشور شده است. چنین واردات بی‌رویه‌ای هزینه بسیار زیادی را برای دولت به بار آورده است. در حال حاضر ما برای ۱۰ درصد از نیاز بازار برنامه‌ریزی کرده‌ایم و اگر اقبال عمومی خوب باشد، خط تولید ما ظرفیت برطرف کردن تمام نیاز کشور را نیز دارد.
 
به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، وی با اشاره به قیمت بالای محصولات وارداتی، افزود: ما محصولاتی با کیفیت A تولید می‌کنیم، در حالی که قیمت آن‌ها در حد محصولاتی با کیفیت B است. ما امیدواریم تا با استفاده از این روش بتوانیم بازار داخلی و حتی خارجی را در دست بگیریم.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 15307 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد بازدید: 879 ساعت: 2:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آنچه درباره چای کیسه ای نمی دانید چای‌های کیسه‌ای، محصولاتی فوری برای تهیه یک لیوان ...

  ۶ نوع ماده غذایی گیاهی موثر در کاهش فشار خون پایگاه خبری لقمه: اگر بدنبال راهکار‌های ساده برای ...

  مقابله با زوال عقل با روغن زیتون یک مطالعه اولیه نشان می دهد افرادی که با افزایش سن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیم غذایی که تاثیر بدی بر بدن ندارد پایگاه خبری لقمه: بسیاری از افراد در سراسر جهان از رژیم های سرشار از پروتئین مانند «رژیم آتکینز» برای کمک به تغییر وزن ناخواسته استفاده می کنند.
آیا شیر و لبنیات چاق کننده هستند؟ اگر شما هم فردی درگیر رژیم غذایی و برنامه‌های کاهش وزن باشید بدون شک این جمله را شنیده‌اید که لبنیات چاق می‌کنند! اما اگر این حرف‌ها باعث شده شما هم شیر و لبنیات را از زندگی‌تان بیرون کنید ما خبر خوبی برای شما داریم.
اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان پایگاه خبری لقمه: روزه عبادتی است که فواید روحی و جسمانی فراوانی به همراه دارد. بنابراین رعایت نکات روزه داری و به ویژه نحوه تغذیه در این ماه مبارک حائز اهمیت است.
عوامل گرانی میوه چیست/اجاره بهای نجومی مغازه ها یا افزایش هزینه تولید و حمل و نقل پایگاه خبری لقمه: محصولی که در مراکز عمده فروشی عرضه می شود با حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید به مصرف کننده نهایی عرضه شود اما متأسفانه می‌بینیم گاهی تا سه الی چهار برابر قیمت عمده فروشی در مغازه‌ها به فروش می‌رسد!