صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
اخبار سلامت
>
تولید کامپوزیتهای دندانی با ثبات رنگ بالا در ایران
تولید کامپوزیتهای دندانی با ثبات رنگ بالا در ایران
پایگاه خبری لقمه: محققان یکی از شرکتهای دانشبنیان با استفاده از نانو فناوری کامپوزیتهای دندانی با ثبات رنگ بالا تولید کردند.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، علی محمودی در خصوص روند فعالیت این شرکت، گفت: در سال ۱۳۹۶ فعالیت خود را آغاز کردیم و در سال ۱۴۰۰ موفق به جذب سرمایه شدیم و توانستیم خط تولید خود را در دانشگاه شهید بهشتی راهاندازی کنیم.
وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱، مجوز دانشبنیانی این شرکت صادر شده است، یادآور شد: ما برای تولید این کامپوزیت از فناوری رنگ ذاتی بهره بردیم که در این روش ثبات رنگ کامپوزیت تولیدشده ارتقاء یافته است؛ چرا که در این روش با استفاده از فیلر نانوهیبرید، رنگ در هنگام پخت به کامپوزیت اضافه میشود.
محمودی خاطر نشان کرد: بـا اسـتفاده از ایـن فنـاوری جدیـد ذرات رنـگ بـه صـورت یکنواخـت در کل مـاده پراکنده میشوند و این روش موجب شده که کامپوزیت تولید شده در عین حفظ خواص نوری فوقالعـاده از دام و کیفیت بالا برخوردار است.
مدیرعامل این شرکت با بیان این موضوع که پیش از این تمام نیاز کامپوزیت کشور از طریق واردات تامین میشد، گفت: در سالهای ۹۱ تا ۹۷ حدود ۱۳ تن کامپوزیت وارد کشور شده است. چنین واردات بیرویهای هزینه بسیار زیادی را برای دولت به بار آورده است. در حال حاضر ما برای ۱۰ درصد از نیاز بازار برنامهریزی کردهایم و اگر اقبال عمومی خوب باشد، خط تولید ما ظرفیت برطرف کردن تمام نیاز کشور را نیز دارد.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، وی با اشاره به قیمت بالای محصولات وارداتی، افزود: ما محصولاتی با کیفیت A تولید میکنیم، در حالی که قیمت آنها در حد محصولاتی با کیفیت B است. ما امیدواریم تا با استفاده از این روش بتوانیم بازار داخلی و حتی خارجی را در دست بگیریم.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :ایسنا
کد:
15307
تاریخ نشر:
۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
بازدید:
879
ساعت:
2:50 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
آنچه درباره چای کیسه ای نمی دانید
چایهای کیسهای، محصولاتی فوری برای تهیه یک لیوان ...
۶ نوع ماده غذایی گیاهی موثر در کاهش فشار خون
پایگاه خبری لقمه: اگر بدنبال راهکارهای ساده برای ...
مقابله با زوال عقل با روغن زیتون
یک مطالعه اولیه نشان می دهد افرادی که با افزایش سن...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
رژیم غذایی که تاثیر بدی بر بدن ندارد
پایگاه خبری لقمه: بسیاری از افراد در سراسر جهان از رژیم های سرشار از پروتئین مانند «رژیم آتکینز» برای کمک به تغییر وزن ناخواسته استفاده می کنند.
آیا شیر و لبنیات چاق کننده هستند؟
اگر شما هم فردی درگیر رژیم غذایی و برنامههای کاهش وزن باشید بدون شک این جمله را شنیدهاید که لبنیات چاق میکنند! اما اگر این حرفها باعث شده شما هم شیر و لبنیات را از زندگیتان بیرون کنید ما خبر خوبی برای شما داریم.
اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان
پایگاه خبری لقمه: روزه عبادتی است که فواید روحی و جسمانی فراوانی به همراه دارد. بنابراین رعایت نکات روزه داری و به ویژه نحوه تغذیه در این ماه مبارک حائز اهمیت است.
عوامل گرانی میوه چیست/اجاره بهای نجومی مغازه ها یا افزایش هزینه تولید و حمل و نقل
پایگاه خبری لقمه: محصولی که در مراکز عمده فروشی عرضه می شود با حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید به مصرف کننده نهایی عرضه شود اما متأسفانه میبینیم گاهی تا سه الی چهار برابر قیمت عمده فروشی در مغازهها به فروش میرسد!
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است