یک شرکت بین المللی برنده جایزه سال ملی کسب و کار در صنعت رستوران


پایگاه خبری لقمه: در دومین کنفرانس بین المللی اقتصاد و مدیریت کسب و کار، شرکت هایی که جایزه ملی مدیریت کسب و کار سال کشور را دریافت کردند، معرفی شدند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، در دومین کنفرانس بین المللی اقتصاد و مدیریت کسب و کار که به همت انجمن مدیریت کسب و کار ایران و با مشارکت بیش از ۱۶۳ دانشگاه، سازمان و مجموعه مرتبط، ۲۵ و ۲۶ مردادماه ۱۴۰۲ در مرکز همایش‌های بین المللی جمهوری اسلامی ایران (سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی)، و با حضور بیش از چهارصد عضو هیئت علمی از یکصد دانشگاه داخلی و خارجی برگزار گردید، ضمن معرفی شرکت‌هایی که موفق به دریافت جایزه ملی مدیریت کسب و کار سال کشور شدند، کتاب‌های منتخب مدیریت کسب و کار سال کشور و پایان نامه برتر دانشجویی در این رشته معرفی شدند.
 
در این رویداد که با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با سخنرانی برجسته‌ترین اساتید و چهره‌های ماندگار مدیریت ایران از دانشگاه‌های مختلف از جمله، پروفسور سیدمهدی الوانی، پروفسور علینقی مشایخی، پروفسور اسداله کردنائیج، پروفسور محمدرضا حمیدی زاده، پروفسور علی رضائیان، دکتر محسن بهرامگیری، دکتر آذرصائمیان و دکتر حمیدرضا عظیمی برگزار گردید، مجموعاً ۱۳۷ مقاله علمی مورد پذیرش و ارائه قرار گرفت.
 
در موضوع انتخاب کتاب سال و در بخش تألیف، کتاب برندسازی در هفت گام اثر فرزاد مقدم، کتاب تفکر سیستمی در مدیریت جامعه و سازمان اثر سید جعفر مرعشی، وحیده بلیغ و امیرحسین شفیعی و همچنین کتاب گردشگری ورزشی اثر میثم شفیعی رودپشتی، محمد میره ای و نوید معصومی و در بخش ترجمه کتاب استراتژی و چشم انداز کسب و کار اثر سعید زنجانی، کتاب مدل‌های تجاری مد اثر روشنک داوری و یاسمن فرهنگ پور و کتاب استراتژی بنگاه مادر اثر سید احسان شجاعی و کامیار رئیسی فر به عنوان کتاب‌های سال کشور انتخاب و معرفی شدند و در موضوع انتخاب پایان نامه برتر سال، پایان نامه مقطع دکتری خانم زینب زمانی با عنوان طراحی مدل یکپارچه کمپین تبلیغاتی با تمرکز بر محتوا، استاد راهنما: دکتر محمدعلی بابایی و استادان مشاور دکتر شهریار عزیزی - خانم دکتر حشمت خلیفه سلطانی به عنوان پایان نامه برتر سال ۱۴۰۲ کشور انتخاب و معرفی شد.
 

جایزه ملی مدیریت کسب و کار سال کشور اعطا شد

 
در آئین اختتامیه این رویداد که با حضور دکتر محمدمهدی برادران، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، دکتر نعمت اله رضائی، مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید نهاد ریاست جمهوری و با استقبال قابل توجه اساتید و مدیران برجسته کشور، برگزار شد، پس از دو سخنرانی علمی برجسته، جایزه ملی مدیریت کسب و کار سال کشور در بخش ساختمانی به شرکت ابنیه سازان مقاوم قربانی / در بخش صنعت احداث و انرژی به شرکت مهندسی و ساختمانی جهانپارس / در صنعت فولاد به مجتمع فولاد بوشهر / در صنعت پوشش‌های ضدحریق به شرکت بهسازان توسعه آرمان (بتا) / در بخش خصوصی صنعت خودرو به گروه بهمن / در کسب و کارهای آنلاین به شرکت پویا آریان سدید (گیشه ۷۲۴) / در صنعت بانکی به بانک سپه و بانک توسعه تعاون / در صنعت رستوران به شرکت بین المللی فرآورده‌های غذایی خوش طعم (سوپر استار) / در صنایع سلولزی و پلیمری به شرکت آسیا نگار گلسار (گروه صنعتی ANG) / در صنعت خودرو به شرکت پارس خودرو از گروه خودروسازی سایپا / در صنعت فولاد به فولاد امیرکبیر کاشان / در صنعت گلخانه‌ای به شرکت کیان ایده برنا / در بخش دولتی صنعت خودرو به شرکت سایپا سیتروئن / در کلینیک‌های درمانی به کلینیک ساعی / در صنعت تلکام به شرکت نسیم ارتباط آینده (نسیم تلکام)/ در صنعت پتروشیمی به شرکت گسترش کاتالیست ایرانیان / در صنایع غذائی به گروه تولیدی ساوانا / در صنعت رسانه‌ای به شرکت هلدینگ برسا (آ خرین خبر) / در صنعت فرش به شرکت فرش داریوش / در صنعت ریسندگی به شرکت طلاریس کاشان / در باشگاه مشتریان به شرکت توسعه فناوران بهین فردا (ایران کارت) / در صنعت بیمه اتکائی به شرکت بیمه اتکائی امین / در صنعت بیمه به کارگزاری رسمی بیمه مستقیم بر خط سایپا / در بازرگانی فولاد به شرکت صنایع فولادی یکتا آهن سپاهان، اعطا شد.
 
این رویداد معتبر علمی که توسط انجمن مدیریت کسب و کار ایران و با مشارکت دانشگاه‌های داخلی و حدود ده دانشگاه خارجی و نهادهای معتبری از جمله فدراسیون مدیریت و مشاوران کسب و کار ایران، اتحادیه انجمن‌های علمی، فناوری، نوآوری و تجاری سازی کشور، خانه صنعتکاران ایران و … برگزار گردید، مهم‌ترین برنامه این انجمن برجسته علمی است که هر ساله برگزار می‌گردد.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15325 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد بازدید: 276 ساعت: 5:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
2 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
3 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
4 اختلاف دو وزارت خانه بر سر آمار تولید و عرضه تراکتور ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
5 تایید وجود مافیای دارو واقعی/ تشکیل پرونده مافیای دارو در قوه قضاییه ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
6 صادرات نان صنعتی ممنوع است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
7 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
8 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
9 توزیع شیر استریل و با کیفیت در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
10 ارتقای سرانه مصرف لبنیات با اجرای طرح توزیع شیر در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر طب سنتی در ناباروری جالب است بدانید در گزارشی که وزارت بهداشت استرالیا...

  نکات مهم در زمینه تنظیم رژیم غذایی مبتلایان به فنیل کتونوری پایگاه خبری لقمه: نکات مهم در زمینه تنظیم رژیم غذا...

  علائم و نشانه های سکته مغزی ناقص از زبان محققان پایگاه خبری لقمه: سکته مغزی نه تنها برای فردی که س...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ذرت مکزیکی رژیمی بخورید متخصصان تغذیه معتقدند که ذرت مکزیکی اگر به صورت مناسب تهیه شود نه تنها مضر نیست، بلکه می تواند به عنوان یک میان وعده مناسب جایگزین تنقلات بی ارزش مثل چیپس و پفک شود.
نمکدان ها را بشکنید! معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان میزان مصرف روزانه نمک در میان خانوارهای کردستانی را سه گرم بیشتر از نیاز بدن به مصرف این ماده دانست و نسبت به تبعات مصرف بی رویه این ماده هشدار داد.
متفورمین قرص لاغری نیست/چطور کالری های اضافه را بسوزانیم؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:« رژیم های غذایی که به صورت دفترچه ها و کاغذهای چاپی در مطب ها و یا توسط پزشکانی که تخصصی غیر از تغذیه دارند یا از سوی پزشکان عمومی تجویز می شود خطرناک است.» از تجویز متفورمین به عنوان قرص لاغری از سوی برخی پزشکان عمومی انتقاد کرد.
برخی مایکروفرها غذا را کامل نمی‌پزند کارشناسان آمریکایی در یک مطالعه جدید هشدار دادند استفاده از مایکروفرهای کم وات باعث می‌شود که مواد غذایی به اندازه کافی طبخ نشوند و همین امر می‌تواند سلامت کاربران را به خطر بیندازد.