تاکید بر اهمیت نقش آفرینی اتحادیه گیاهان دارویی در صادرات


سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران بر اهمیت و جایگاه اتحادیه گیاهان دارویی و اولویت این سازمان در حمایت از آن برای تقویت نقش‌آفرینی و حضور مؤثر در زنجیره ارزش گیاهان دارویی تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، گیاهان دارویی می‌توانند منشأ ثروت فوق العاده‌ای برای کشور باشند. ظرفیت تولید گیاهان دارویی با ارزیابی قابلیت‌هایی رصد شده در بیابان‌های کشور بالا است. همچنین کارگروه ملی مقابله با بیابان‌زایی نشست‌های مختلف با شرکت‌های دانش بنیان داشته تا زنجیره‌های اقتصادی ضمن پایدار کردن فعالیت‌های احیای مناطق بیابانی به خلق ثروت با بهره‌گیری از گیاهان دارویی بپردازد. به عنوان مثال بخش الموت ظرفیت خوبی برای کشت گیاهان دارویی کشور دارد که برخی گونه‌های گیاهی فقط مختص این محل است.

 
امروز اهمیت تولید و صادرات گیاهان دارویی متولیان امر را واداشته تا توجه ویژه به این حوزه داشته باشند. غلامرضا هادربادی در نشست با مدیرعامل و هیأت مدیره اتحادیه ملی تعاونی‌های کشاورزی گیاهان دارویی ایران به منظور بررسی فعالیت‌ها، عملکرد و برنامه‌های این اتحادیه در راستای افزایش تعامل بین سازمان تعاون روستایی و اتحادیه‌های سراسری، بر اهمیت و جایگاه اتحادیه گیاهان دارویی و همچنین اولویت سازمان در حمایت از آن به منظور تقویت نقش‌آفرینی و حضور مؤثر در زنجیره ارزش گیاهان دارویی تاکید کرد. به گزارش سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: گستره گیاهان دارویی بسیار متنوع است، بنابراین داشتن برنامه مدون و جامع یک و ۵ سال باید از اولویت‌های اصلی اتحادیه باشد.
 
وی وجود ظرفیت‌های بسیار خوب در کشور برای حضور فعال اتحادیه را فرصتی مهم برشمرد و جامع‌نگری و محدود نشدن در چند گیاه دارویی را رمز موفقیت اتحادیه دانست و بیان کرد: افزایش گستره خدمات اتحادیه از طریق تعامل با نهادهای ذیربط امکان‌پذیر خواهد بود.
 
هادربادی فعالیت اتحادیه در احیای مراتع و جنگل‌ها، بیابان‌زدایی، کشت‌های قراردادی با همکاری و تعامل با وزارت بهداشت را فرصت‌های طلایی برای درآمدزایی بیان کرد و یادآور شد: ارتباط با تعاونی‌های استانی فرصتی است که اتحادیه نباید آن را از دست بدهد، هم‌افزایی با استان‌ها موجب تقویت و اقتدار اتحادیه است.
 
وی با استقبال از برنامه اتحادیه برای ایجاد نمایشگاه دائمی، گفت: سازمان از برنامه‌های اتحادیه به ویژه نمایشگاه دائمی با حضور همه استان‌ها در مجتمع امین‌آباد حمایت می‌کند.
 
سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی همچنین به منظور تقویت اتحادیه و حمایت از برنامه‌های آن از دفتر توسعه و آموزش خواست برنامه‌های آموزشی حوزه گیاهان دارویی توسط اتحادیه برگزار شود.
 
هادربادی در پایان، ورود به موضوع صادرات محصولات حوزه گیاهان دارویی را برای اتحادیه مهم دانست و با توجه به ظرفیت‌های کشورهای هدف خواستار برنامه‌ریزی دقیق و کاربردی برای این بخش از فعالیت‌های اتحادیه شد.
 

ایجاد بارانداز تخصصی گیاهان دارویی

 
در ادامه محسن سلمان، مدیرکل دفتر توسعه، آموزش و ترویج تعاونی‌ها و تشکل‌های سازمان با اشاره به اهمیت افزایش تعامل سازنده و هم‌افزایی بین سازمان و اتحادیه گیاهان دارویی و بررسی گزارش عملکرد و برنامه‌های پیش روی اتحادیه گفت: برگزاری نشست‌های تخصصی با اتحادیه‌های مرکزی و سراسری در راستای وظایف حاکمیتی از اولویت‌های سازمان به شمار می‌رود.
 
میثم مجیدی‌زاده، مدیرعامل اتحادیه ملی تعاونی‌های کشاورزی گیاهان دارویی ایران نیز در ادامه ضمن معرفی اتحادیه، گزارشی از عملکرد سال گذشته از قبیل راه‌اندازی سامانه اشتغال و خرید و فروش گیاهان دارویی، ایجاد بارانداز تخصصی گیاهان دارویی در امین‌آباد و اجرای کشاورزی قراردادی به میزان ۲ هزار هکتار در همدان را تشریح کرد.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران

کد: 15328 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۵ مرداد بازدید: 497 ساعت: 2:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سند توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی تدوین شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
2 دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
3 هدفگذاری تولید ۷۰۰ هزار تنی گیاهان دارویی در کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4 حجم صادرات گیاهان دارویی از ابتدای امسال تا کنون چقدر بود ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
5 راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
6 خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
7 خواص دود کردن گیاهان در کاهش عوارض آلودگی هوا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
8 ایران گیاهان دارویی خود را صادر می‌کند ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
9 تولید خوراک دام به روش هیدروپونیک نیاز به زمین بزرگ ندارد ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
10 گیاهان مدیترانه ای سلاح جدیدی برای مبارزه با آلزایمر و پارکینسون ۱۳۹۶ جمعه ۲۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین شیوه پخت غذا آن چه خانم های خانه دار باید به آن توجه کنند این ا...

  نکات مهم برای کاهش آلودگی‌های میکروبی میوه‌ها و سبزی‌ها پزشکان تاکید دارند: درست است که مصرف یک عدد سیب در...

  با خوراکی‌های سرطان‌زا آشنا شوید بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درص...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عادت‌های مفید برای تنظیم کالری بدن سوخت‌و‌ساز یا متابولیسم فرآیندی حیاتی است که وظیفه تنظیم مصرف کالری حاصل از مواد غذایی و کمک به کاهش ذخایر چربی در بدن را برعهده دارد.
چرا بستنی برای کودکان واجب است؟ تابستان تمام شده و بستنی، این خوراکی خوشمزه و پرطرفدار تابستانی، کم‌کم از سبد خرید خانواده‌ها کنار می‌رود اما آیا کنار گذاشتن بستنی درست است؟
چرا نباید از مكمل‌های غذایی استفاده كرد؟ دكتر امیرحسین بنی‌احمد، كارشناس ارشد دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز گفت: ‌اگر سیستم گوارش فرد سالم باشد و بتواند غذاها را هضم و جذب كند، به راحتی می‌تواند با رژیم‌های غذایی مواد غذایی مورد نیاز خود را تامین كند.
"پای مرغ" منبعی سرشار از کلسیم و فسفر یک متخصص تغذیه، مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ را منبعی سرشار از کلسیم و فسفر عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده می‌کنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر می‌شود.