آخرین آمار صندوق بین‌المللی پول در مورد صعود ذخایر ارزی ایران


صندوق بین‌المللی پول در جدیدترین گزارش خود ذخایر ارزی ایران در سال ۲۰۲۳ را ۲۱.۱ میلیارد دلار برآورد کرد که ۱.۶ میلیارد دلار بیشتر از سال گذشته است و پیش‌بینی می‌کند که این میزان در سال ۲۰۲۴ به ۲۴.۳ میلیارد دلار برسد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از صندوق بین‌المللی پول، آخرین آمار ارائه شده از کل ذخایر ارزی ایران در سال ۲۰۲۱ و رقم ۱۲۲ میلیارد دلار بوده است.
 
این سازمان بین‌المللی، در سال ۲۰۲۰ میزان ذخایر ارزی ایران را  ۱۳.۸ میلیارد دلار اعلام کرده بود و بر اساس اظهارات صندوق بین‌المللی پول روند نزولی این مورد از سال ۲۰۲۱ معکوس و صعودی شده است.
 
رقم منتشرشده نشان می‌دهد که  ایران در منطقه رتبه ۱۲ ذخایر ارزی در دسترس خود را دارد.
 
آمارصندوق بین‌المللی پول نشان می‌دهد که عربستان با ذخایر ۴۳۱ میلیارد دلاری در رتبه نخست قرار گرفته و ذخایر ارزی آن در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال قبل ۲۹ میلیارد دلار کاهش ثبت کرده است. همچنین امارات با ۱۶۹ میلیارد دلار و عراق با ۹۳ میلیارد دلار در رتبه‌های دوم و سوم قرار گرفتند.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 15373 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر بازدید: 783 ساعت: 3:33 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته می‌شود ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
3 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 عکس های برداشت مرکبات در روستای حاجی کلا مازندران ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
5 فرسایش خاک در ایران ۷ برابر متوسط جهانی است ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
6 کمبود «دارو» را فاکتور بگیرید؛ مراقب «ایدز» باشید! ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
7 عکس های برداشت مرکبات از باغات بابلسر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
8 تورم خوراکی‌ها در شهریور ماه اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
9 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
10 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
11 راه‌اندازی سامانه «مردم‌دار» برای اعلام تخلفات کیفی کالاها ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با غذاهایی که شکم را چاق‌تر می‌کنند برخی از غذا‌ها هستند که به صورت چربی یک راست در شک...

  خطر پاستیل برای دندان کودکان پایگاه خبری لقمه:استفاده از پاستیل علاوه بر عوارض...

  رازهای فریز کردن صحیح مواد غذایی کنسرو کردن و ترشی کردن یکی از راه های نگهداری سبزی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تورم مالیات غیرمستقیم است/نسبت بین مالیات و خدمات‌دهی دولت باید رعایت شود پایگاه خبری لقمه: عضو اتاق تهران با بیان اینکه تورم، مالیات غیرمستقیم است، گفت: باید به جای افزایش نرخ، چتر مالیاتی را گسترش داد تا تمامی بخش‌ها زیر چتر مالیات قرار بگیرند و عدالت مالیاتی پیاده شود.
آیا کرم حلزون می‌تواند جوانی و زیبایی را به پوست بازگرداند از اواخر سال گذشته بود که با شروع تبلیغ کرم‌های "حلزون" از رسانه ملی، سوالات مردم درباره سلامت و میزان اثربخشی این محصول که پیش از این در شبکه‌های ماهواره‌ای تبلیغ و غیرمجاز اعلام می‌شد، شروع شد؛ محصولی که با پخش از تلویزیون مهر تایید دریافت کرده بود و حالا با لغو مجوز تولید کارخانه تولید کننده در هفته گذشته، این محصول به بحث داغ رسانه‌ها تبدیل شده است.
برای تقویت حافظه، لاغر شوید نقصان عملکرد حافظه مرتبط با چاقی قابل برگشت است و می تواند انگیزه ای برای لاغری باشد.
سفید بودن نان دلیل بر سلامت آن است؟ هرچه سبوس بیشتری از نان گرفته شود، مغز گندم سفید‌تر می‌شود اما نان از نظر مواد مغذی فقیر می‌شود.