چگ.نه 1.5 میلیون تن‌ آرد یارانه‌ای در کشور صرفه‌جویی شد؟


پایگاه خبری لقمه: وزیر امور اقتصادی و دارایی در مراسم طرح ملی هوشمندسازی یارانه آرد و نان گفت: با هوشمند‌سازی یارانه آرد و نان 1.5 میلیون تن در مصرف آرد و نان صرفه‌جویی شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، سیداحسان خاندوزی امروز در مراسم ارائه طرح ملی هوشمندسازی یارانه آرد و نان و اشتراک‌گذاری تجربه خرید اظهار داشت: مصرف آرد یارانه‌ای در کشور سال 98، حدود 8.1 میلیون تن بود که این رقم در سال 99 به 8.3 میلیون تن و سال 1400 به 8.5 میلیون تن رسید که اگر همین مسیر با رشد 2.5 تا 3 درصدی ادامه می‌یافت باید سال 1401 به 8.8 میلیون تن و امسال به 9 میلیون تن می‌رسید، اما با هوشمندسازی پیش‌بینی می‌شود تا آخر سال 1.5 میلیون تن در مصرف آرد و نان صرفه‌جویی شود.

 
وی گفت:‌ بعد از حذف ارز ترجیحی 4200 تومانی قیمت سایر اقلام گران شد اما قیمت نان گران نشد و نان جایگزین سایر اقلام اساسی در سبد خانوار شد.
 
خاندوزی اظهار داشت: در حال حاضر با هوشمندسازی یارانه آرد و نان میلیون‌ها نفر در سراسر کشور امکان نظارت بر این طرح و ارائه پیشنهاد و انتقاد دارند و گام مردمی شدن با دقت بالا انجام می‌شود.
 
وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنین گفت: برای هوشمندسازی یارانه آرد و نان 3 گام اجرا شد که در گام اول شفاف شدن داده‌ها، گام دوم مردمی‌سازی و گام سوم هوشمندسازی بوده است که با دستگاه‌های هوشمند در نانوایی‌ها این امکان فراهم شده است.
 
وی اظهار داشت: در کشورهای دیگر در زمانی که دولت‌ها با کسری مواجه می‌شوند بدون توجه به تبعات اجتماعی از طرح‌هایی برای تأمین بودجه استفاده می‌کنند اما در کشور ما دولت اجازه نداد از نظر کالاهای اساسی فشاری به مردم وارد شود.
 
خاندوزی اضافه کرد: قیمت معاملات غیررسمی آرد و نان دو برابر افزایش پیدا کرده و قیمت جوازهای صنفی نانوایی 50 درصد کاهش یافته است که این نشان می‌دهد هدف‌گذاری‌ها به درستی انجام شده است.
 
وی گفت:‌ 27 هزار میلیارد تومان در سال گذشته کاهش هزینه تأمین آرد و نان کشور انجام شد که معادل 1.5 میلیون تن آرد است.
 
به گزارش فارس، نان به عنوان قوت قالب مردم و یک کالای اجتماعی، سیاسی و اقتصادی است که طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان با کمک وزارت اقتصاد، وزارت کشور و بانک سپه اجرا شد.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15438 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر بازدید: 536 ساعت: 7:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جزئیات پویش مردمی چله خدمت/نظر شهید رئیسی در مورد خیرین ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۶ ارديبهشت
2 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
3 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
4 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
5 کافه موکا در کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۸ بهمن
6 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
8 واریز یارانه یلدایی صحت ندارد ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
9 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
10 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
11 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای پرکالری را در فصل سرما مصرف کنید یک کارشناس تغذیه گفت: در فصل سرد، بدن برای گرم نگا...

  بیماری ALS و رابطه آن با چالش سطل آب یخ! چالشِ سطل یخ یا همان ALS Ice Bucket Chalenge، در ه...

  چه کنیم تا با مصرف سبزی ها دچار نفخ نشویم؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: « ممکن است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز درباره محبوب‌ترین نوشیدنی دنیا برای تعداد بی‌شمار مردمی که به این نوشیدنی باستانی و 5 هزار ساله وابسته‌اند، چای یعنی زندگی، یعنی آغاز روز و در یک کلام بخشی از فرهنگی جهانی که پیر و جوان در هر نقطه این کره خاکی روز خود را با آن آغاز می‌كنند و ادامه می‌دهند.
تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.
لبنیات مشمول قیمت‌گذاری شد معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت،معدن و تجارت گفت: لبنیات از این پس مشمول قیمت‌گذاری شده‌اند.
قصۀ نان سنگک؛ از شاه عباس تا علی جغجغه و سهمیه بندی نان شاطر، خمیرگردان، نان پزان، نان درآر و پادو... این‌ها اعضای تیمی هستند که سال‌ها است خوشمزه‌ترین نان سنتی ایران را سر سفره‌های مردم می‌گذارند. مردانی که کنار تنها تنور مثلثی شکل دنیا می‌ایستند، و قدیمی‌ترین نان مثلثی شکل دنیا را می‌پزند؛ سنگک!