کاهش وزن با قارچ!


دانشمندان دریافته اند از عصاره به دست آمده از گونه ای قارچ می توان برای کاهش وزن استفاده کرد.

به گزارش لقمه، در طبیعت قارچی موسوم به Ganoderma lucidum بر روی تنه درختان مرده می روید که در تاریخ کشورهای چین و ژاپن از آن به عنوان گیاهی با ارزش دارویی استفاده می شده است.

همواره تصور می شده که مصرف این قارچ به کاهش آسم و تنظیم تپش قلب کمک می کند. همچنین برخی محققان معتقدند از این گیاه می توان به عنوان ماده طبیعی و بی خطر جهت کمک به بیماران دیابتی استفاده کرد.

اما اکنون گروهی از محققان در تایوان مطالعه ای انجام داده اند که نشان می دهد عصاره به دست آمده از این قارچ را می توان به عنوان ماده ای جهت کاهش وزن به کار گرفت.

آنها این ماده را بر روی موشهای چاق آزمایشگاهی آزمایش کرده و به نتایج جالب توجهی نیز دست یافته اند.

نتایج این یافته محققان را به تولید ترکیبی امیدوار کرده است که بتوان از آن برای مقابله به چاقی در میلیون ها انسان در سراسر جهان بهره برد.

محققان تایوانی در این بررسی موشهای آزمایشگاهی را برای مدتی به استفاده از انبوه مواد غذایی چرب و چاق کننده عادت داده و سپس از عصاره به دست آمده از این قارچ جهت کاستن از وزن آنها استفاده کردند.

محققان پس از گذشت مدتی مشخص متوجه افت قابل توجه وزن حیوانات شده و حالا امیدوارند که همین تاثیر را در بدن افراد چاق ایجاد کنند.

با توجه به پیشینه خوب این قارچ های دارویی و مشابه بودن ترکیب آن ها با قارچ های عادی که ما روزانه مصرف می کنیم این قارچ ها می توانند در کنار سایر راه حل های کاهش وزن همانند تمرینات ورزشی و تنظیم کالری دریافتی به عنوان رژیمی مناسب که به کاهش وزن کمک می نمایند مصرف شوند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 8185 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۱۶ مرداد بازدید: 3237 ساعت: 7:54 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 در پارتی مرگ دانشجویان چه گذشت؟! ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
3 شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۰ فروردين
4 آنتی بیوتیک ها موجب عفونت قارچی می شوند ۱۴۰۱ شنبه ۲۱ خرداد
5 ویروس لامبدا چقدر وحشتناک است؟/ چه کسانی نباید از قارچ سیاه بترسند ۱۴۰۰ جمعه ۵ شهريور
6 چرا بیماران کووید قارچ سیاه می‌گیرند/ کرونا علت بروز قارچ سیاه نیست ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
7 علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه ‌هایی دارد؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۱ تير
8 آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر» ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
9 عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
10 کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
11 تب یونجه چیست؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برگه‌ها؛ جایگزین خوب هله هوله‌ها میوه‌های خشک یا برگه‌ها همان میوه‌های تازه‌ای هستن...

  قبل و بعد از تمرینات ورزشی چه بخوریم؟ آیا تا به حال اتفاق افتاده که ندانید برای انرژی مو...

  میوه و سبزیجات ،دوستدار سلامتی سالمندان پایگاه خبری لقمه: سبزیجات و میوه ها از اهمیت بالای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه در شرایط بحران كمبود غذا اولین پیامد شرایط بحران می‌باشد كه می‌تواند منجر به قحطی و ایجاد سوء تغذیه‌های پروتئین انرژی وك مبود ریز مغذی‌ها و در نتیجه تشدید شرایط بحران و شیوع انواع بیماری‌ها و یا افزایش مرگ و میر شود.
چطور گوشت را کباب کنیم که سرطانزا نشود؟ محققان دریافته اند خواباندن گوشت در آب طبیعی جو قبل از کباب کردن آن، احتمال تشکیل ماده سرطان زا را کاهش می دهد.
آنچه باید در مورد رنگ میوه‌ها بدانید تنوع رنگی میوه‌ها و سبزی‌ها فقط برای لذت بردن از تماشای آنها نیست.به گفته محققان این رنگ‌ها به ما می‌گویند کدام رنگ از میوه‌ها و سبزیجات با کدام بیماری مقابله می‌کند و مصرف آنها احتمال ابتلا به کدام بیماری‌ها را در بدن به حداقل می رساند.
رژیم لاغری یویویی؛ دشمن سلامت دخترها لاغر شدن خوب است اما لاغر ماندن مهم‌تر است. بعضی از دخترهای جوان به محض اینکه چند کیلو لاغر می‌شوند و به اصطلاح به هدفشان می‌رسند بی‌خیال رژیم شده و به عادت‌های قبلی خود بر می‌گردند. برای همین طولی هم نمی‌کشد که به وزن قبلی و شاید هم بیشتر می‌رسند. به این می‌گویند رژیم یویویی.