کاهش وزن با قارچ!


دانشمندان دریافته اند از عصاره به دست آمده از گونه ای قارچ می توان برای کاهش وزن استفاده کرد.

به گزارش لقمه، در طبیعت قارچی موسوم به Ganoderma lucidum بر روی تنه درختان مرده می روید که در تاریخ کشورهای چین و ژاپن از آن به عنوان گیاهی با ارزش دارویی استفاده می شده است.

همواره تصور می شده که مصرف این قارچ به کاهش آسم و تنظیم تپش قلب کمک می کند. همچنین برخی محققان معتقدند از این گیاه می توان به عنوان ماده طبیعی و بی خطر جهت کمک به بیماران دیابتی استفاده کرد.

اما اکنون گروهی از محققان در تایوان مطالعه ای انجام داده اند که نشان می دهد عصاره به دست آمده از این قارچ را می توان به عنوان ماده ای جهت کاهش وزن به کار گرفت.

آنها این ماده را بر روی موشهای چاق آزمایشگاهی آزمایش کرده و به نتایج جالب توجهی نیز دست یافته اند.

نتایج این یافته محققان را به تولید ترکیبی امیدوار کرده است که بتوان از آن برای مقابله به چاقی در میلیون ها انسان در سراسر جهان بهره برد.

محققان تایوانی در این بررسی موشهای آزمایشگاهی را برای مدتی به استفاده از انبوه مواد غذایی چرب و چاق کننده عادت داده و سپس از عصاره به دست آمده از این قارچ جهت کاستن از وزن آنها استفاده کردند.

محققان پس از گذشت مدتی مشخص متوجه افت قابل توجه وزن حیوانات شده و حالا امیدوارند که همین تاثیر را در بدن افراد چاق ایجاد کنند.

با توجه به پیشینه خوب این قارچ های دارویی و مشابه بودن ترکیب آن ها با قارچ های عادی که ما روزانه مصرف می کنیم این قارچ ها می توانند در کنار سایر راه حل های کاهش وزن همانند تمرینات ورزشی و تنظیم کالری دریافتی به عنوان رژیمی مناسب که به کاهش وزن کمک می نمایند مصرف شوند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 8185 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۱۶ مرداد بازدید: 642 ساعت: 7:54 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ترشی قارچ را با این دستور درست کنید! ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
2 آجیل فله ای نخرید/رشد قارچ های بیماری زا ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند
3 حفظ ارزش غذایی قارچ با بهترین روش پخت ۱۳۹۵ شنبه ۳۰ بهمن
4 تولید نوعی کود زیستی از قارچ توسط محققان کشور ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۷ بهمن
5 فعالیت واحدهای لبنی سنتی گسترش می‌یابد ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۷ بهمن
6 مصرف بیش از حد غذاهای سرخ کردنی عامل بروز استرس و افسردگی ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
7 افزایش تولید قارچ و کاهش تقاضا و قیمت‌ها ۱۳۹۴ سه شنبه ۱ دي
8 گرم کردن دوباره این غذاها سرطان‌زاست ۱۳۹۴ جمعه ۲۷ آذر
9 خداحافظی بازار جهان با موز ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ آذر
10 چندین روش برای پخت لازانیا ۱۳۹۴ جمعه ۱۹ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  حقایقی درباره اعتیاد به شکر ترک شکر رایج‌ترین تقاضای مردم در حال حاضر است، مثل...

  تنظیم ساعت وعده های غذایی باعث جلوگیری از چاقی می شود محققان دریافتند که کاهش وعده های غذایی و تنظیم ساع...

  قهوه نوش‌ها خوش بین‌تر هستند دانشمندان می‌گویند نوشیدن قهوه به خوش بینی کمک می‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

املت در وضعیت قرمز + عکس شاید هر کسی در طول عمرش غذاهای ویژه زیادی را در مکان‌های خاص خورده باشد. غذاهایی که تا سالها و یا تا آخر زندگی طعم آن‌ زیر دندان آدم می‌ماند و با یادآوری خاطره‌اش لحظات شیرینی زنده می‌شود.
نکته‌هایی برای پختن ماهی ماهی یکی از مفیدترین مواد غذایی است که متاسفانه در ایران میزان مصرف آن پایین تر از بسیاری از کشورهای جهان است.
چرا باید ویتامین بخوریم؟ آیا شما واقعا˝ می دانید که ویتامین هایی نظیر A و B و C و D و ... به چه کار می آیند؟ و چرا باید زحمت استفاده از آنها را بکشید؟ با ما همراه شوید تا درباره برخی دلایل مصرف این ویتامین ها به شما توضیحاتی ارائه دهیم.
با آشپــزی هم می توان ثروتمند شد لقمه: دنیای آشپزی با عطرها و رنگ‌هایش هر كسی را می‌تواند به سوی خود جلب كند. شاید كمی دور از ذهن باشد كه آشپزی به عنوان یك حرفه، راهی برای ثروتمند شدن باشد اما در دنیای خوش طعم آشپزی، این اتفاق به كرات افتاده است.