کاهش وزن با قارچ!


دانشمندان دریافته اند از عصاره به دست آمده از گونه ای قارچ می توان برای کاهش وزن استفاده کرد.

به گزارش لقمه، در طبیعت قارچی موسوم به Ganoderma lucidum بر روی تنه درختان مرده می روید که در تاریخ کشورهای چین و ژاپن از آن به عنوان گیاهی با ارزش دارویی استفاده می شده است.

همواره تصور می شده که مصرف این قارچ به کاهش آسم و تنظیم تپش قلب کمک می کند. همچنین برخی محققان معتقدند از این گیاه می توان به عنوان ماده طبیعی و بی خطر جهت کمک به بیماران دیابتی استفاده کرد.

اما اکنون گروهی از محققان در تایوان مطالعه ای انجام داده اند که نشان می دهد عصاره به دست آمده از این قارچ را می توان به عنوان ماده ای جهت کاهش وزن به کار گرفت.

آنها این ماده را بر روی موشهای چاق آزمایشگاهی آزمایش کرده و به نتایج جالب توجهی نیز دست یافته اند.

نتایج این یافته محققان را به تولید ترکیبی امیدوار کرده است که بتوان از آن برای مقابله به چاقی در میلیون ها انسان در سراسر جهان بهره برد.

محققان تایوانی در این بررسی موشهای آزمایشگاهی را برای مدتی به استفاده از انبوه مواد غذایی چرب و چاق کننده عادت داده و سپس از عصاره به دست آمده از این قارچ جهت کاستن از وزن آنها استفاده کردند.

محققان پس از گذشت مدتی مشخص متوجه افت قابل توجه وزن حیوانات شده و حالا امیدوارند که همین تاثیر را در بدن افراد چاق ایجاد کنند.

با توجه به پیشینه خوب این قارچ های دارویی و مشابه بودن ترکیب آن ها با قارچ های عادی که ما روزانه مصرف می کنیم این قارچ ها می توانند در کنار سایر راه حل های کاهش وزن همانند تمرینات ورزشی و تنظیم کالری دریافتی به عنوان رژیمی مناسب که به کاهش وزن کمک می نمایند مصرف شوند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 8185 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۱۶ مرداد بازدید: 938 ساعت: 7:54 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر» ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
2 عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
3 کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
4 تب یونجه چیست؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي
5 سریع‌ترین راه های درمان برفک دهان را بشناسید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
6 این چترهای سفید دوست داشتنی چه خواصی دارند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
7 میت لوف قارچ و فلفل؛ بمب پروتیین ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
8 طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
9 شغل هایی که میتوان با آن پولدار شد ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
10 ساکنان مناطق محروم برای پرورش قارچ تسهیلات می‎گیرند ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
11 آیا می توان قارچ را جایگزین گوشت کرد ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مواد قندی سطح یادگیری را بالا نمی برد دکتر ضیاء الدین مظهری با اعلام صحت نداشتن آین باور...

  آبمیوه های مفید برای سلامت قلب کدامند؟ قمه: مصرف آب و عصاره برخی میوه ها و سبزیجات برای س...

  لیمو ترش مفیدترین دارو برای درمان گلو درد است لیمو ترش از جمله مواد بسیار مفید برای برطرف کردن ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

به زودی شکل همبرگر می‌شوید! حتما می‌دانید که علم تغذیه و معجزه‌های آن چه کمکی به زیبایی شما می‌کند.
چند دلیل خوب برای مصرف بیشتر سیر سیر برای پیشگیری از دیابت نوع 2 نیز موثر است. به خاطر این که ترکیبات آن به کبد کمک می‌کند تا مازاد قند خون را دفع کند.
خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.
آبلیموهای بی‌نام و نشان و قیمت‌های بی‌سر و سامان علی‌رغم تاکید سازمان غذا و دارو و انجمن صنفی صنعت آبلیمو مبنی بر پاک‌سازی بازار از آبلیموهای غیر استاندارد و تعیین قیمت مصوب، هنوز آبلیمو‌های بی‌نام و نشان زیادی در بازار به چشم می‌خورند.