صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی
مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون
واریز یارانه یلدایی صحت ندارد
۸ توصیه تغذیهای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده
تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوریهای نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی
جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست
از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد
مسمومیت دهها فیلیپینی با خوردن لاکپشت در حال انقراض
خوردن این میوه اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش میدهد
نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی
مجله لقمه
ویژه نامه یلدا
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
چرایی نوسانات قیمت دام در روزهای اخیر/قیمتها مصنوعی تغییر کرده است
چرایی نوسانات قیمت دام در روزهای اخیر/قیمتها مصنوعی تغییر کرده است
پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور گفت: در ۱۰ روز اخیر مولفه های تولید دام زنده سبک تغییراتی نداشته است و بنابراین به نظر میرسد برخی خودشان به صورت مصنوعی قیمتها را افزایش دادهاند.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، افشین صدر دادرس در گفتوگو با ایسنا، در پاسخ به این اینکه قیمت دام در هفتههای اخیر نوساناتی داشتهاست یا خیر، گفت: حدود ۱۰ روزی می شود که قیمت دام زنده سبک افزایش یافته و از ۲۱۰ هزار تومان در هر کیلو به ۲۵۰ هزار تومان رسیده است.
وی ادامه داد: چون افزایش تقاضایی در بازار اتفاق نیفتاده این سوال برای ما نیز پیش آمد که علت این افزایش قیمت چیست و چرا به یکباره قیمت دام زنده ۴۰ هزار تومان بیشتر شد در حالی که هیچ یک از مولفههای تولید در این ۱۰ روز دستخوش تغییر نشده است.
مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور اضافه کرد: از آن طرف گفته شده که مقادیر زیادی دام از مرزهای جنوبی در حال ورود به کشور است. گفته میشود این دامها از استرالیا و نیوزلند وارد چابهار شده برخی ترخیص و بخشی نیز در راه است.
وی همچنین تصریح کرد: به نظر میرسد که بازارسازی اتفاق افتاده تا واردات دام زنده و گوشت توجیه داشته باشد. به عبارت دیگر به نظر میرسد برخی به صورت مصنوعی قیمتها را افزایش دادهاند تا بتوانند واردات را ادامه دهند.
دادرس در پاسخ به این سوال که آیا افزایش قیمت دام به نفع تولیدکننده نیست، گفت: شاید در کوتاه مدت این افزایش قیمت به نفع تولیدکننده باشد اما واردات بدون محدودیت قطعا به تولید داخل آسیب میزند و دام داخلی خریداری نخواهد داشت. علاوه براین واردات بی حد و مرز موجب اختلال نژادهای گوسفند ایرانی می شود که خاص سرزمین ایران است و در هیچ کجای دیگری از دنیا نظیر ندارند و به عبارتی میراث کشور محسوب میشوند.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست
کد:
15471
تاریخ نشر:
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
بازدید:
400
ساعت:
4:42 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
دورهمی با فامیل
دورهمی با دوستان
شب نشینی خانوادگی
شب نشینی تنهایی
حضور در محل کار
یلدا برایم تفاوتی با شبهای دیگر ندارد
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
رنگ و اسانس میخوریم یا چای طبیعی؟
رییس سازمان چای که به گفته خودش تا به حال چای خارج...
چه کسانی وقتی به رستوران میروند، سالاد نخورند!
یك سازمان پشتیبانی از مصرف كننده در آلمان هشدار دا...
سفیدکننده های طبیعی دندان
سفیدی دندان ها به واسطه انواع خوراکی و سیگار و قهو...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آشنایی با زمان مصرف ویتامینها و مکملها
مصرف مکملهای ویتامین آداب خودش را دارد. شما نمیتوانید در هر ساعت از روز و به هر شکل که خواستید ویتامین را مصرف کنید.
نان و ته دیگ سوخته بخوریم؟
از خوردن تکههای غذاهای سوخته از جمله ته دیگ، نان و سیبزمینی سوخته امتناع کنید چون این گونه غذاها سرطانزا هستند.
انواع سرکه و خواص آنها
سرکه به عنوان یک ضدعفونیکننده از زمان بقراط که در سالهای 377 تا 460 قبل از میلاد میزیست، به کار میرفت.
آقایان قبل از نزدیکی چه بخورند؟
اسپرمها معمولا ده تا دوازده هفته برای تکامل، زمان احتیاج دارند به همین دلیل توصیه می شود از ۱۲ هفته قبل از عمل لقاح، مقدار کافی روی، منیزیوم، ویتامین C و A برای تولید اسپرمهای سالم مصرف کنید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است