مزایای غذای سنتی در مقابل معایب غذای صنعتی


این روزها با صنعتی شدن جوامع و افزایش قشر کارمند همه غذای آماده صنعتی را به دلیل وقت‌گیر نبودن به غذای سنتی ترجیح می‌دهند غافل از اینکه سلامت خود را ارزان می‌فروشند.

به گزارش لقمه، مریم زارعی کارشناس تغذیه دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفت‌وگویی، در مورد مزایای غذای سنتی نسبت به غذای صنعتی اظهار داشت: میزان روغن و چربی موجود در غذای سنتی قابل کنترل بوده در حالی که غذاهای آماده و بسته‌بندی شده حاوی روغن و چربی ناسالم زیادی است و حداکثر 5 تا 7 برابر غذای سالم انرژی دارد.

وی تصریح کرد: معمولاً مقدار نمک غذایی که در خانه طبخ می‌شود قابل کنترل است و در آخر غذا نمک یددار به غذا اضافه می‌شود اما در غذاهای آماده برای نگهداری بهتر غذا و پیوند دادن ذرات گوشت و در عین حال خاصیت ضد باکتری نمک، معمولاً غذا شور است.

زارعی با اشاره به اینکه امروزه اکثر خانواده‌ها چربی زائد گوشت و پوست مرغ را قبل از طبخ می‌گیرند افزود: این در حالی است که در غذاهای صنعتی معمولاً برای مقرون به صرفه بودن از امعاء و احشای حیوانات و پوست مرغ استفاده می‌شود که حاوی چربی‌های اشباع شده است و خطر اضافه وزن، چاقی، چربی خون و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد.

به گفته این کارشناس تغذیه حرارت پخت غذا در غذای خانگی قابل کنترل است و معمولآً خانمهای خانه دار شعله کم را ترجیح می‌دهند اما در غذاهای آماده معمولاً از مواد غذایی با کیفیت بالا استفاده نمی‌شود و در مراحل کنسرو شدن ممکن است درجه حرارت بسیار بالا باشد که در کاهش خاصیت مواد غذایی موثر است. 




بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :فارس

کد: 4976 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۶ شهريور بازدید: 8328 ساعت: 4:33 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
3 اولین کشتی حامل کالاهای اساسی سال ۱۴۰۴ در بندر امام خمینی(ره) پهلو گرفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
4 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
5 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
7 افزایش 5.5 دلاری قیمت جهانی روغن در یک رو ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
8 یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
9 قاچاقچی ۱۶ تن روغن خوراکی در تعزیرات حکومتی جریمه شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
10 قیمت روغن و شکر اعلام شد ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
11 ۳ هزار میلیارد تومان دانه روغنی از کلزاکاران خریداری شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی دیابتی ها چیست؟ افراد مبتلا به دیابت نوع اول باید انسولین مورد نیا...

  کمبود «دارو» را فاکتور بگیرید؛ مراقب «ایدز» باشید! پایگاه خبری لقمه: گزارش های میدانی و هشدارهای متخص...

  دوری از اضافه وزن در رستوران از نخستین نیازهای بشری، تهیه و تدارک غذای کافی، من...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت