به گزارش لقمه، مریم زارعی کارشناس تغذیه دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفتوگویی، در مورد مزایای غذای سنتی نسبت به غذای صنعتی اظهار داشت: میزان روغن و چربی موجود در غذای سنتی قابل کنترل بوده در حالی که غذاهای آماده و بستهبندی شده حاوی روغن و چربی ناسالم زیادی است و حداکثر 5 تا 7 برابر غذای سالم انرژی دارد. وی تصریح کرد: معمولاً مقدار نمک غذایی که در خانه طبخ میشود قابل کنترل است و در آخر غذا نمک یددار به غذا اضافه میشود اما در غذاهای آماده برای نگهداری بهتر غذا و پیوند دادن ذرات گوشت و در عین حال خاصیت ضد باکتری نمک، معمولاً غذا شور است. زارعی با اشاره به اینکه امروزه اکثر خانوادهها چربی زائد گوشت و پوست مرغ را قبل از طبخ میگیرند افزود: این در حالی است که در غذاهای صنعتی معمولاً برای مقرون به صرفه بودن از امعاء و احشای حیوانات و پوست مرغ استفاده میشود که حاوی چربیهای اشباع شده است و خطر اضافه وزن، چاقی، چربی خون و بیماری قلبی را افزایش میدهد. به گفته این کارشناس تغذیه حرارت پخت غذا در غذای خانگی قابل کنترل است و معمولآً خانمهای خانه دار شعله کم را ترجیح میدهند اما در غذاهای آماده معمولاً از مواد غذایی با کیفیت بالا استفاده نمیشود و در مراحل کنسرو شدن ممکن است درجه حرارت بسیار بالا باشد که در کاهش خاصیت مواد غذایی موثر است. بازگشت به صفحه نخست